Система «My lifecell»

Місто
Irpin, Ukraine
Телефон
Samsung S25 Ultra

My lifecell​

1 Зі застосунком ви можете:
  • контролювати залишок пакетних хвилин, Інтернету, SMS
  • поповнювати рахунок
  • підключати вигідні тарифи та послуги
  • відправляти екстрений запит на переказ коштів чи зворотній зв'язок
  • отримати доступ до загальної інформації про номер (балансу, PIN/PUK-кодів тощо)
2 Акція «Shake & Win»
Ми цінуємо активність абонентів та винагороджуємо її подарунками. Відкрийте розділ «Shake & Win» та потрусіть телефон, щоб отримати бонус:
  • 1 ГБ Інтернету
  • 25 хвилин для дзвінків по Україні
  • 100 SMS по Україні
  • пакет «Соціальні мережі» — 1 ГБ Інтернету
  • пакет «lifecell Відео» — 1 ГБ Інтернету
3 Проста навігація
Переглядайте інформацію про стан мобільного номера, основний та бонусний баланси, залишок хвилин, SMS та MMS, обсягу мобільного Інтернету.

4 Контроль витрат
Отримуйте звіти про витрати на послуги мобільного зв'язку та історію поповнень мобільного рахунку.

5 Зручне поповнення
Поповнюйте мобільний рахунок за допомогою коду поповнення або банківської карти.

1670681920300.png 1670681946251.png
1670681971523.png 1670682073784.png 1670682089919.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

Morino

Користувач
Місто
Львів
У мене чомусь на місцевому провайдері не підгружається нормально інфа в мій лайфсел. Вмикаю мобільний інтернет і все ок. Хтось з таким стикався?
Було таке тоже, сайт і мій лайфселл туго грузились пінгувало 150ms, звернувся до провайдера, ті поміняли маршут і почало грузити швидше

Місто
Радивилів
Підкажіть будь ласка можливо подивитись реєстр дзвінків хто дзвонив коли я дзвонив і номера вхідних дзвінків? якщо можна то де це подивитись?

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Підкажіть будь ласка можливо подивитись реєстр дзвінків хто дзвонив коли я дзвонив і номера вхідних дзвінків? якщо можна то де це подивитись?

Напевно лише через версію на пк: Рахунки та звіти. Деталізований рахунок
Послуга має функціонал, який дозволяє легко та зручно отримати наступну інформацію:
• дані про всі вихідні, сплачені вхідні події із зазначенням дати і часу події: обсяг використаних мегабайтів Інтернет, кількість хвилин здійснених дзвінків та кількість відправлених SMS за обраний період
• номери на які дзвонили та відправляли SMS.

Активація послуги «Деталізований рахунок» безкоштовна. Вартість успішно завантаженого деталізованого рахунку за 1 день становить 0,50 грн. (З урахуванням ПДВ та збору до ПФ).

Для більшої безпеки даних, будь ласка, встановіть додатковий Персональний пароль, який надалі буде використовуватися для входу на сторінку «Деталізований рахунок». Так Ви будете впевнені, що ніхто окрім Вас не зможе отримати доступ до детальної інформації за Вашим номером, оскільки пароль відомий тільки Вам. Якщо Ви випадково забули свій пароль, Ви завжди зможете його змінити по e-mail.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
У додатку це все єScreenshot_2025-05-17-22-36-35-343_com.life.my.jpg
Так само є і дзвінки

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
У додатку це все єПереглянути вкладення 68225
Так само є і дзвінки

тільки цікаво, як воно рахує - сімка стоїть в модемі, а показує нібито виклик прийнятий

Місто
Київ
Так само є і дзвінки

тільки цікаво, як воно рахує - сімка стоїть в модемі, а показує нібито виклик прийнятий
Можливо дзвінок був прийнятий на автовідповідач.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Так само є і дзвінки

Можливо дзвінок був прийнятий на автовідповідач.
якщо це також рахують, як тривалість розмови, то можливо

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Маріуполь -> Рівне <=> EU
Телефон
Motorola Edge 40
сімка стоїть в модемі, а показує нібито виклик прийнятий
Показує що виклик переадресовано, а не прийнято.
показує також тривалість дзвінка, значить прийнято
Тривалість переадресованного дзвінка.

Місто
Рівне-Черкаси
Телефон
Nokia 3.1 plus (Lyca)
Скажіть на тарифів Максі можна подивитися чкільки інтернету використано? В МЛ чи в іншій програмі?
Адже після 50 Гб починається шейп. А застосунки не рахуються. То як визначити скільки інтернету вже використано?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Скажіть на тарифів Максі можна подивитися чкільки інтернету використано? В МЛ чи в іншій програмі?
Адже після 50 Гб починається шейп. А застосунки не рахуються. То як визначити скільки інтернету вже використано?
через тг бот показує скільки залишилось на макс.швидкості

Місто
kiev
у мене на іншому тарифі не показує, приходить 2 смс що майже закінчилось і закінчилось, якась стара версія МЛС в витратах показувала трафік використаний, але чи працює не знаю

Місто
Рівне-Черкаси
Телефон
Nokia 3.1 plus (Lyca)
через тг бот показує скільки залишилось на макс.швидкості
Дякую. Реально тг бот вказав на залишок. Чому це не прикрутити в застосунку? Маркетологи. Горить ви в пеклі

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Київ
dzidzio, супер. Дякую.
🌐 Тарифний пакет Інтернету: 47 ГБ
📞 Хвилини [на всі номери по Україні]: 942 хв.
🌐 Інтернет: безліміт
✉️ SMS [в межах України]: 100 СМС
📞 Резервні хвилини [на номери lifecell]: безліміт
🌐 Гігабайти без кордонів: 40 ГБ

Зверху