Скільки треба заробляти?

• Автор теми Skar
  • Дата створення
Місто
Odesa-Romania
роботодавці часто шахраї, які не платять за стажування, і в них на посаді постійно безкоштовні стажери
В том магазине, где я видел, там женщины лет по 40-45 работают. Их на бесплатную стажировку не заманить, это не студенты

Вопрос был в целом, есть примеры что Галя конкретно кидает людей на ЗП ?

Місто
Львів
колаген - це більше маркетинг, ніж реально діюча річ.
Років 5 тому я набігав по 40 км в тиждень в темпі 5:40 - 6 хв./км. І траплялося що починали поболювати коліна та тазостегнові суглоби.
Так от справитися з тим допомагав копійчаний желатин. Ввечері розводив столову ложку на невелику склянку води і зранку з'їдав то желе. Симптоми болю зникали приблизно за тиждень за тієї ж інтенсивності тренувань.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Держава почала рухатись в правильному напрямку: для виправлення демографії будуть платити 50 тис. грн за дитину і 7000 з третього місяця до року. З року до трьох буду давати 8000 на дитсадок....

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Держава почала рухатись в правильному напрямку: для виправлення демографії будуть платити 50 тис. грн за дитину і 100% зарплати протягом року, а не 56 (70) днів після пологів.
І потім в 14 років сніжинку вивозитимуть за кордон, бо БЗВП... Ну дуже правильно.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
роботодавці часто шахраї, які не платять за стажування, і в них на посаді постійно безкоштовні стажери
В том магазине, где я видел, там женщины лет по 40-45 работают. Их на бесплатную стажировку не заманить, это не студенты

Вопрос был в целом, есть примеры что Галя конкретно кидает людей на ЗП ?
Теж вперше чую, хоча Галя це в першу чергу франшиза, тому теоретично в окремо взятому магазині може подібне бути. Біля мене магаз де теж за склом ліплять і теж жіночки 40—50 років. Взагалі непогані напівфабрикати так не дешево, але хочеш дешевше і якісно ліпи чи вари сам (іноді солянку там купую крім звичних пельменів котлет та іншого.)

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
З врахуванням що Галя франшиза якість тих же пельменів у різних власників може суттєво відрізнятися.
Та і дорогими їх називати не зовсім правильно, в тому ж Сільпо є фабричні (Три ведмедя, Геркулес, etc) вартістю під 300 за кг, а деякі "крафтові" (Лавка традицій)і дорожче.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Співвласники Галі вже посварилися і дерібанять бізнес.

Місто
Odesa-Romania
На ринку напівфабрикатів України – заповненість ніші поки лише 30%, оцінює підприємець.
Интересно на чем это основано.
То есть есть ещё 70% недокормленных полуфабрикатами ?
Или что он имел в виду.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Відсоткове співвідношення споживання непереробленого м'яса до споживання напівфабрикатів?

Місто
Kyiv
Держава почала рухатись в правильному напрямку: для виправлення демографії будуть платити 50 тис. грн за дитину і 7000 з третього місяця до року. З року до трьох буду давати 8000 на дитсадок....
Колишній міністр соціальної політики України Павло Розенко у своєму публічному коментарі розкритикував це рішення.

«Було — 41 280 грн. Уряд сьогодні урочисто її підняв до 50 000 грн. (+20% за 6 років). А тепер рахуємо», — написав Розенко.
За словами Розенка, з 2019 року в Україні не проводилася жодна індексація виплати при народженні дитини. Водночас за цей самий період інфляція сягнула 95%, тобто споживчі ціни майже подвоїлись.

«З 2019 до 2025 року інфляція, наростаючим порядком зросла на 95%. Тобто, ціни в Україні за 6 років зросли майже вдвічі! І сьогодні Уряд такий: а допомогу при народжені дитиги ми 6 років не піднімали, а тепер проіндексуємо Аж на 20%!!!! 95% і 20%. Порівняли??? А піару буде, а піару!!», — резюмував ексміністр.

Зверху