Субота, 8 лютого 2014 року близько 15 години. Як не дивно, але за 5 років використання ІТ я ані разу не відправляв СМС. Ось раптом у суботу було необхідно. Відправляю у форматі +38067, 38067, 067 ... - не проходить. Телефоную на *750 та питаю:
"В якому форматі вірно набирати телефонний номер при відправці СМС?"
Відповідь оператора мене вразила: "Що значить в якому форматі?" У форматі кульки, унітазу, паралеліпіпеду, невже ще є варіанти?
Я перепрошую, невже моє питання настільки важке для оператора кол-центру? Чи може я щось невірно запитав? Як на мене, то питання дуже читке, лаконічне та інформативне.
Ладно, проїхали. Далі в мене питають на кого номер зареєстровано, перевіряють чи підключена послкга СМС. Все добре. Далі оператор каже:
"О, а виж корпоративний клієнт, зараз я вас на корпоративний відділ переключу". Здихалася мене, перекинув іншому оператору. Той оператор питав теж саме, а потім і каже:
"Вибачте, але сьогодні немає технічного спеціаліста, який може вам допомогти зателефонуйте в понеділок".
Любий ІТ, будь ласка, слідкуйте за рівнем ваших спеціалістів які працюють з клієнтами.