nikolaevich
Заблокирован
Треба шукати котрий з них, но знаю що залишили лише для 5ї версії, для всіх решта гуглофонів сховище обмежили.nikolaevich, уточни будь ласка про 5а.
Треба шукати котрий з них, но знаю що залишили лише для 5ї версії, для всіх решта гуглофонів сховище обмежили.nikolaevich, уточни будь ласка про 5а.
А як звязок на Pixel 7 . Читав відгуки що з звязком проблеми. Хоча смартфону вже рік , думаю якісь баги вже б мали пофіксити... Хто підкаже на скільки він ремонто-придатний. Тобто : замінити батарею , чи розбитий екран . Чи є запчастини на Піксель?VovikT, у меня Pixel 7. Нет ни какого анлима. Да и не пользуюсь я гугл диском, у меня на one drive 30 гиг, туда выкладываются фотки.
з цим проблеми. Так що не розбивайте екрани та не садіть акумулятор.А як звязок на Pixel 7 . Читав відгуки що з звязком проблеми. Хоча смартфону вже рік , думаю якісь баги вже б мали пофіксити... Хто підкаже на скільки він ремонто-придатний. Тобто : замінити батарею , чи розбитий екран . Чи є запчастини на Піксель?VovikT, у меня Pixel 7. Нет ни какого анлима. Да и не пользуюсь я гугл диском, у меня на one drive 30 гиг, туда выкладываются фотки.
Ну тут Ви вбили мрію будівельника - стати фотографомз цим проблеми. Так що не розбивайте екрани та не садіть акумулятор.
В моєї дочки самсунг S21FE . В жінки Xiaomi Note 8 pro. А я хотів "екзотики" щоб була можливість порівняти. Доречі S21FE не вартує тих грошей в плані фото. Мобуть доведеться спробувати то "райське надкушене яблуко". Є бажання придбати Iphone 11 pro max і спробувати IOS.краще б за ті гроші взяв Самсунг S22.
Не знаю що там у Ultra і Pro Max, але в моєму базовому s20 камера краще ніж у дружини в базовому iPhone 12В моєї дочки самсунг S21FE . В жінки Xiaomi Note 8 pro. А я хотів "екзотики" щоб була можливість порівняти. Доречі S21FE не вартує тих грошей в плані фото. Мобуть доведеться спробувати то "райське надкушене яблуко". Є бажання придбати Iphone 11 pro max і спробувати IOS.
А як звязок на Pixel 7 . Читав відгуки що з звязком проблеми. Хоча смартфону вже рік , думаю якісь баги вже б мали пофіксити... Хто підкаже на скільки він ремонто-придатний. Тобто : замінити батарею , чи розбитий екран . Чи є запчастини на Піксель?