Смартфони Google

nikolaevich

Заблокирован
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Місто
Харьков
VovikT, у меня Pixel 7. Нет ни какого анлима. Да и не пользуюсь я гугл диском, у меня на one drive 30 гиг, туда выкладываются фотки.

Місто
Львів
Телефон
Blackview bv5800
VovikT, у меня Pixel 7. Нет ни какого анлима. Да и не пользуюсь я гугл диском, у меня на one drive 30 гиг, туда выкладываются фотки.
А як звязок на Pixel 7 . Читав відгуки що з звязком проблеми. Хоча смартфону вже рік , думаю якісь баги вже б мали пофіксити... Хто підкаже на скільки він ремонто-придатний. Тобто : замінити батарею , чи розбитий екран . Чи є запчастини на Піксель?

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 13, Pixel 4xl
А як звязок на Pixel 7 . Читав відгуки що з звязком проблеми. Хоча смартфону вже рік , думаю якісь баги вже б мали пофіксити... Хто підкаже на скільки він ремонто-придатний. Тобто : замінити батарею , чи розбитий екран . Чи є запчастини на Піксель?
з цим проблеми. Так що не розбивайте екрани та не садіть акумулятор.

Місто
Львів
Телефон
Blackview bv5800
з цим проблеми. Так що не розбивайте екрани та не садіть акумулятор.
Ну тут Ви вбили мрію будівельника - стати фотографом:confused:. Перший мій смарт був Soni Xperia Z3.Екран якого я розбив в перший день. В мене до того слабість..:)

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 13, Pixel 4xl
VovikT, зі слів колег з форуму, я зрозумів, що потрібно відмовлятися від "екзотики", на жаль( бо як я в тому році купував 6 піксель, то гімна відключили у мене критичне мислення, краще б за ті гроші взяв Самсунг S22.

Місто
Львів
Телефон
Blackview bv5800
краще б за ті гроші взяв Самсунг S22.
В моєї дочки самсунг S21FE . В жінки Xiaomi Note 8 pro. А я хотів "екзотики" щоб була можливість порівняти. Доречі S21FE не вартує тих грошей в плані фото. Мобуть доведеться спробувати то "райське надкушене яблуко". Є бажання придбати Iphone 11 pro max і спробувати IOS.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S20
В моєї дочки самсунг S21FE . В жінки Xiaomi Note 8 pro. А я хотів "екзотики" щоб була можливість порівняти. Доречі S21FE не вартує тих грошей в плані фото. Мобуть доведеться спробувати то "райське надкушене яблуко". Є бажання придбати Iphone 11 pro max і спробувати IOS.
Не знаю що там у Ultra і Pro Max, але в моєму базовому s20 камера краще ніж у дружини в базовому iPhone 12

Місто
Харьков

Сам много читал на 4pda про проблемы со связью на пикселе.
Честно - особо не заметил, да в одной комнате практически нет связи, но и другие телефоны себя в той комнате так же себя ведут.

А по ремонтам. Учтите - в Украину пиксели официально не поставляются. А раз так ни о каком официальном ремонте говорить нельзя. Разве что магазин в котором был куплен телефон (или вы сам собственноручно), вывезет его в страну куда они официально поставляются и отнесет в официальный сервис.

Отсюда и возможные проблемы с ремонтами.

Лично я хотел чистый андроид с более менее нормальным железом и камерой. Из-за этого выбора особо и не осталось. Что там на чистом андроиде сейчас выпускается? Мотороллы? Так там железо у них обнять и плакать...

Телефон у меня с весны этого года. Пока доволен.

Місто
Харків
У меня на Pixel 8 не работает почему то "Окей, Google". Никто не сталкивался?

Зверху