Компанія створена заробляти , а не волонтерити … бізнес
Чому їм втрачати прибуток якщо я умовно не куплю якусь Bria за ванДолар в апстор , а качну на 4пда ?
Я не проти платити за додатки, але жадібність еппл не знає меж. Наприклад у них заборонені сервіси хмарного геймінга, а мобільні недоігри мені не потрібні, бо вони і близько не є заміною повноцінним іграм. І прикриваються вони якогось біса безпекою користувача. Але де хмарний геймінг і де безпека.
Також проблема для країн що розвиваються, як от Україна, у тому що доступні ліцензійні онлайн кінотеатри просто не мають у асортименті ні за підпискою на за гроші більше половини фільмів та серіалів. І на Андроіді я можу поставити піратський додаток і дивитись з комфортом, на айфоні мені залишається тільки браузер.
Також якщо вже говорити про ігри, то на айфоні у старі тайтли(gta vice city, half life, max payne) після видалення зі стору просто не пограєш, а на Андроіді я маю змогу скачати апк. І знов таки ч не проти купити але я не можу.
Далі на айфоні заборонені емулятори старих приставок і знов платних альтернатив немає.
І саме тому особисто мене підхід еппл не влаштовує, бо вони просто позбавляють мене можливостей і не надають платних альтернатив.