Смартфони Samsung

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Була проблема з викликами через VoWifi у Київстара, тиша і завершення виклику при вхідних та вихідних дзвінках. Грішив якраз таки на Київстар. Але недавно активно почав користуватись другою сім Lifecell і з'ясувалось, що там те саме. Хоча в минулому році на колишньому Xiaomi 12 працювало все прекрасно. Сьогодні взагалі по незрозумілих причинах обидві сімки відвалились. Домогло перезавантаження. Ось вона стабільність і безглючність Гнусмасів, куди там Салямі та іншим до них.

Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Bester, цілий день тестую. З дзвінками жодних проблем на лайфселі. Як з вхідними, так з вихідними. Volte та vowifi працює стабільно.
А от що дійсно не сподобалось, сповіщення з youtube та instagram приходять з запізненням.
Хтось стикався з такою проблемою?

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S21FE
Оновився на OneUI 7 минулого тижня. Поки що не помітив жодних проблем у Lifecell із дзвінками як на вулиці через VoLTE так і вдома через VoWiFi. Все працює як і до оновлення. Скарг на те, що до мене не можуть додзвонитись, не було.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
AlexVedun, А я навпаки за останні дні зрозумів, що це послуга не для мого телефону. Відвалюється зв'язок то на Київстарі, то на Lifecell, то і там і там одночасно. Від чого залежить, не зрозуміло. які тільки зміни не робив, все без толку.

Зверху