Місто
Львів
А кто-то может объяснить хитрую политику Алло, причем без разницы, какой город.
Стикався з цією ситуацією, телефонував до живого оператора. Відповідь наступна: служби відправки працюють тільки з обласних складів, якщо на складі одиниці немає (тільки залишились в магазині), то відправка неможлива - самовивіз.

Місто
Київ
Добрий день. Потрібна допомога форумчан.
1) У мене смартфон Xiaomi Redmi 9 .
Зарядний пристрій: вихід 5В=2А, 10Вт. Зараз необхідно купити новий, а там інші параметри 5В=3А, 9В=2.22А, 12В=2.66, а потужність 20Вт чи 30Вт.
Я можу купляти з такими параметрами?
Смартфону не зашкодить те, що показники вищі?

2) у члена сім'ї ще старіша модель Redmi 3S. Для нього підійде?

3) На багатьох зарядних пристроях вихідний роз'єм Type -C. Це для айфонів чи можна купити кабель Type-C з обох боків і заряджати мій смартфон?

Допоможіть, будь-ласка! Я погано в цьому розбираюся. Боюсь, щоб не нашкодити смартфону.

Місто
Киев
Телефон
Moto G32
Смартфон візьме з мережі рівно стільки, скільки йому потрібно. Те, що зарядка потужніша це тільки плюс, так як є запас міцності.
Кабель type C - type C часто використовується для заряджання по протоколу PD (Power Delivery) для заряджання потужніших пристроїв, наприклад ноутбуків вищими напругами. Цей стандарт зворотньо-сумісний і підтримує всі нижчі стандарти заряджання, аж до 5в1А.
А сам кабель, це просто транспорт, він передає, що дають. Так що можете використовувати без вагань.
Гарного дня!

Місто
Львів
параметри 5В=3А, 9В=2.22А, 12В=2.66
12В/1.67А, це і є 20W.
Купляти можна, він просто не видасть такі напругу і струм, якщо пристрій не вміє швидку зарядку і працюватиме у режимі 5В максимум 10W (до 2А).

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
На багатьох зарядних пристроях вихідний роз'єм Type -C. Це для айфонів чи можна купити кабель Type-C з обох боків і заряджати мій смартфон?

Допоможіть, будь-ласка! Я погано в цьому розбираюся. Боюсь, щоб не нашкодити смартфону.
все можна, купуйте, більше ніж потрібно самому телефону він не візьме, з приводу Micro-Usb, Type-c, Appe лайтінгу - просто купуйте різні кабелі, я так навіть у машинні роблю. Маю для себе USB-A to Type-C. Для дитини USB-A to Micro-Usb, іншим любителям "Огризків" з виходом лайтінг. На ЗУ в машині є два типи виходів, USB-A та PD він вузенький.
Вдома теж маю декілька зарядників, в основному WAtt 20 до 65-ти. Ну і звісно жменю різних по довжені та роз'ємам кабелі.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Xiaomi Redmi 9 - Quick Charge TM 3.0 18W. Комплектний зарядний пристрій 5V2A. Так написано в технічних характеристиках смартфона на сайті Алло.

Зверху