Можливо, S10e?S10 SE
Можливо, S10e?S10 SE
А що саме не працює без аку самца?В противагу упоротому самсунг-акку, без якого не працює майже ніяка фіча в самсах.
Захищена папка як мінімум, а в салямі "другий простір" працює без мі-акка (чи як він там називається), коли можна користуватися всіма встановленими програмами в "захищеному-закритому" режиміА що саме не працює без аку самца?
Читаем назву теми, прокидаемося.любові до Реалмі
В профілі ж вказано 12Т.Телефон то який?
Я в 12X камерою задоволений максимально: дуже класні, деталізовані фотки навіть вночі на високій світлочутливочті, кольоропередача норм, відео чудово знімає з оптичною стабілізацією. А от у Т-версіях, якщо не помиляюсь, камера майже не краща, ніж у верхніх редміках.камера: не дивлячись на кращий сенсор, ніж був на минулому апараті, та наявність оптостабу, фото
Мабуть, це справді щось на стороні оператора, бо в мене на польському Оранжі і те, і інше працює бездоганно.VoLTE в lifecell то працює, то ні, VoWIFI взагалі не працює - пару разів в треї на долю секунди з'являвся значок VoWIFI при підключенні до WIFI
Коли після сяомі взяв самсунг с 22 ультра, мені камери які в сяомі вже не ок (можливо в 12 ультра, яка з лейкою ок, його не юзав), але після самсунгу більше сяомі не хочуЯ в 12X камерою задоволений максимально: дуже класні, деталізовані фотки навіть вночі на високій світлочутливочті, кольоропередача норм, відео чудово знімає з оптичною стабілізацією.
Так, впливає.чи може прошивка для різних регіонів впливати на VoWIFI?
Можливо й так. Щойно перевірив із сімкою польського Orange на Redmi Note 10 Pro саме з індонезійнською прошивкою, то от що: VoLTE - працює, а от VoWIFI - ні, причому навіть немає відповідного перемикача в налаштуваннях сім. В ims-статусі VoLTE значиться як "available", тоді як VoWIFI - "unavailable".чи може прошивка для різних регіонів впливати на VoWIFI?
Хотів запропонувати зовсім інший анекдот, але може цей підійде?Що пробував: міняти сімки місцями, підключався до різних мереж WIFI, туди-сюди тумблер VoWIFI смикав, пріоритети міняв, *#*#869434#*#* набирав, телефон перезавантажував... Що може бути не так?
Там звична дзвонилка + запис дзвінків автоматом.Прошивка Індонезії
Розблоковувати, перешивати через фастбут, згадувати оті всі інструкції з 2010-х... Не хочусяомі.еу
Гугл-дзвонилка без запису і з незручним та некрасивим інтерфейсом (звісно, на мій смак)або користуйся стоком
Те, що дещо пізніше - не так вже й критично (он на Реалмі в мене був вже 13-й Андроїд, тут вважай "даунгрейд" на 12-й). Профілі все ж мабуть додають, бо VoLTE ж працює.Прошивка Індонезії і тайваня виходить пізніше глобалок, зазвичай, та й не факт, що там додають профілі наших операторів.
Раніше користувався Mi9TPro (глобальна прошивка), таж сама біда була VoLTE працював а от VoWIFI ні, в самсунгу зразу завелосяЗрозумів. Доведеться змиритися та сподіватися, що із якимось оновленням (може на MIUI 14) проблема вирішиться. Бо дзвонилка із записом таки важливіша для мене, ніж VoWIFI - його, в крайньому випадку, замінить BIP.
Звичайно ввімкнув, і слоти змінював, і після самсунгу сімку вставляв@Горецкий, а кодом тумблер увімкнув? У мене в малого мій мі9т старий, працюють обидві послуги на глобалці, котра 2 роки не оновлювалась. Там 11 андроїд мяу 12