Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
roman_ternopil, красівоє 🤪
Post automatically merged:

GLOOMER, там якщо зрівняти зовнішній вигляд, то....ну самсунги є самсунг.... Частина необізнаних думають, що в мене ойфон. А то щось стрьомне, якщо чесно

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
А що саме не працює без аку самца?
Захищена папка як мінімум, а в салямі "другий простір" працює без мі-акка (чи як він там називається), коли можна користуватися всіма встановленими програмами в "захищеному-закритому" режимі

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Отже, трохи вражень.
Дисплей - бомба; автономність не вражає, але на високому рівні - від 100 до 3 розряд за добу при 9 годинах екрану, здебільшого без WIFI, на двох сімках 4G із поганим рівнем сигналу - відключення світла :(; зарядка надшвидка - від 3 до 100 зарядився за 22 хвилини; VoLTE в lifecell то працює, то ні, VoWIFI взагалі не працює - пару разів в треї на долю секунди з'являвся значок VoWIFI при підключенні до WIFI, але одразу зникав - списую це на глюки мережі через постійні відключення світла; ергономика - поки що не зовсім звик, що він більший та важкіший за мої попередні телефони, так збірка гарна, нічого не скрипить; зв'язок приймає добре, тут мої очікування повністю оправдалися; звучання дуже якісне, вібро приємне, швидкодія на висоті. Єдине, що трохи не виправдало очікувань - камера: не дивлячись на кращий сенсор, ніж був на минулому апараті, та наявність оптостабу, фото на попередньому Реалмі виходять більш деталізованими. Але це якщо кропити знімки, при простому розгляді камера цілком непогана.

В цілому, я дуже задоволений телефоном, витрачених грошей не шкодую :)

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
камера: не дивлячись на кращий сенсор, ніж був на минулому апараті, та наявність оптостабу, фото
Я в 12X камерою задоволений максимально: дуже класні, деталізовані фотки навіть вночі на високій світлочутливочті, кольоропередача норм, відео чудово знімає з оптичною стабілізацією. А от у Т-версіях, якщо не помиляюсь, камера майже не краща, ніж у верхніх редміках.
Хоч з огляду на кілька місяців користування скажу, що в 12Х юайка трошки глючна (не знаю, як на глобальній прошивці – я поставив Тайвань), і загнуті краї дисплею – це не дуже ок для мене, але от камера – це те, до чого не маю взагалі жодних претензій.
VoLTE в lifecell то працює, то ні, VoWIFI взагалі не працює - пару разів в треї на долю секунди з'являвся значок VoWIFI при підключенні до WIFI
Мабуть, це справді щось на стороні оператора, бо в мене на польському Оранжі і те, і інше працює бездоганно.

• Like
Реакції: GAS
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Я в 12X камерою задоволений максимально: дуже класні, деталізовані фотки навіть вночі на високій світлочутливочті, кольоропередача норм, відео чудово знімає з оптичною стабілізацією.
Коли після сяомі взяв самсунг с 22 ультра, мені камери які в сяомі вже не ок (можливо в 12 ультра, яка з лейкою ок, його не юзав), але після самсунгу більше сяомі не хочу

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Підкажіть, заядлі сяомісти, чи може прошивка для різних регіонів впливати на VoWIFI? Бо я собі на свій Xiaomi 12T прошив Індонезію підміною файлів, для мяушної дзвонилки.

Маю сім-карту lifecell, VoLTE працює, VoWIFI при підключенні до WIFI на долю секунди блимає в треї та одразу зникає. При цьому у Samsung A52 жінки VoWIFI працює.

Що пробував: міняти сімки місцями, підключався до різних мереж WIFI, туди-сюди тумблер VoWIFI смикав, пріоритети міняв, *#*#869434#*#* набирав, телефон перезавантажував... Що може бути не так?

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
чи може прошивка для різних регіонів впливати на VoWIFI?
Можливо й так. Щойно перевірив із сімкою польського Orange на Redmi Note 10 Pro саме з індонезійнською прошивкою, то от що: VoLTE - працює, а от VoWIFI - ні, причому навіть немає відповідного перемикача в налаштуваннях сім. В ims-статусі VoLTE значиться як "available", тоді як VoWIFI - "unavailable".
Але: на тій самій сімці в Xiaomi 12X (прошивка - Тайвань) VoWIFI доступний та ідеально працює (регулярно користуюсь).
Не знаю, чи це залежить від підтримки оператором VoWIFI для конкретних моделей смартфонів, чи саме від версії ОС - треба перевіряти. Якщо цікавить і є час, то можна прошити назад глобалкою, щоб перевірити, що там - і тоді буде точно відомо.

• Like

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Що пробував: міняти сімки місцями, підключався до різних мереж WIFI, туди-сюди тумблер VoWIFI смикав, пріоритети міняв, *#*#869434#*#* набирав, телефон перезавантажував... Що може бути не так?
Хотів запропонувати зовсім інший анекдот, але може цей підійде? ;)
Стоит мужик на обочине, машина не заводится. Остоновливается один
спрашивает:
- Что не заводится?
- Да вот машина новая только из салона, не знаю, что случилось.
- А ты по колесам стучал?
- Стучал. Все равно не заводится.
- А может секрет какой есть?
- Да нет секрета никакого, только из салона машина, новая.
Другой останавливается.
- Что не заводится? А ты бензина-то залил?
- Да полный бак бензина, но что-то не заводится.
- Да нет, машина новая, только из салона.
Третий останавливается.
- Что с машиной-то?
- Да не знаю новая машина, только из салона, не пойму что случилось.
Мужик раздраженно:
- Ну с тещей я сплю, с тещей, а машина-то тут причем?!!

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
GAS, нащо?) Став сяомі.еу....або користуйся стоком. Я на мі 11лайт5ж взагалі нічого не міняю і працює во-вайфай і во-лте....Прошивка Індонезії і тайваня виходить пізніше глобалок, зазвичай, та й не факт, що там додають профілі наших операторів.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Розблоковувати, перешивати через фастбут, згадувати оті всі інструкції з 2010-х... Не хочу
або користуйся стоком
Гугл-дзвонилка без запису і з незручним та некрасивим інтерфейсом (звісно, на мій смак)
Прошивка Індонезії і тайваня виходить пізніше глобалок, зазвичай, та й не факт, що там додають профілі наших операторів.
Те, що дещо пізніше - не так вже й критично (он на Реалмі в мене був вже 13-й Андроїд, тут вважай "даунгрейд" на 12-й). Профілі все ж мабуть додають, бо VoLTE ж працює.

Зрозумів. Доведеться змиритися та сподіватися, що із якимось оновленням (може на MIUI 14) проблема вирішиться. Бо дзвонилка із записом таки важливіша для мене, ніж VoWIFI - його, в крайньому випадку, замінить BIP.

Усім дякую :kruzhki:

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Зрозумів. Доведеться змиритися та сподіватися, що із якимось оновленням (може на MIUI 14) проблема вирішиться. Бо дзвонилка із записом таки важливіша для мене, ніж VoWIFI - його, в крайньому випадку, замінить BIP.
Раніше користувався Mi9TPro (глобальна прошивка), таж сама біда була VoLTE працював а от VoWIFI ні, в самсунгу зразу завелося

• Sad
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Горецкий, а кодом тумблер увімкнув? У мене в малого мій мі9т старий, працюють обидві послуги на глобалці, котра 2 роки не оновлювалась. Там 11 андроїд мяу 12

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
@Горецкий, а кодом тумблер увімкнув? У мене в малого мій мі9т старий, працюють обидві послуги на глобалці, котра 2 роки не оновлювалась. Там 11 андроїд мяу 12
Звичайно ввімкнув, і слоти змінював, і після самсунгу сімку вставляв

Зверху