Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Матвєй я не хотіла скидати до заводських, а за ці дні задовбалася тягати з собою павер банк і постійно тримати телефон на зарядці. Заряд телефону вистачало макс на 5 год та й то, якщо нічого на ньому не робити.
Перед сном заряд був 90%, ранком вже був 30% при відключених усіх додатках і інтернету.

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
я не хотіла скидати до заводських, а за ці дні задовбалася тягати з собою павер банк і постійно тримати телефон на зарядці.
А что, просто очистить все данные гуглосервисов и удалить обновы не помогало? Или моторолы так не умеют?

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
я не хотіла скидати до заводських, а за ці дні задовбалася тягати з собою павер банк і постійно тримати телефон на зарядці.
А что, просто очистить все данные гуглосервисов и удалить обновы не помогало? Или моторолы так не умеют?
Я не знаю за, які саме дані ви говорите, але якщо в купи людей проблеми після обнови, то певно пробували чимало варіантів, як думаєте?
І так, видалити обнови без скидання до заводських і рута я не вмію.

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Не актуальне для мене вже. Я ж описала, що проблему вирішено.
П.С це тепер зрозуміло, що проблема в гугл сеовісах, а коли я питалась, то проблема була, що батарея швидко розряджалася.

Зверху