та ну какие стосунки с рсп? Соседи...Гудзак, а я читаю, думаю що це тема про стосунки...![]()
Ну, бо блін нічний лічильник. Спробуйте організувати збори села та проговоріть потреби один одного.от в мене сусіди вмикають пральну машину о 4 ранку. і їм пофіг на інших мешканців.
А у мене сусіди ліфтом починають їздити з 5-ї години ранку і їм пофіг на інших.сусіди вмикають пральну машину о 4 ранку. і їм пофіг на інших мешканців.
якби я мешкав у селі то і проблеми б такої не було ))Спробуйте організувати збори села та проговоріть потреби один одного.
ОСББ ж маєте?якби я мешкав у селі то і проблеми б такої не було ))Спробуйте організувати збори села та проговоріть потреби один одного.
ну, блін, є ж пралки з А+, врешті, можна і на пів години поставитиЯ от також був оброблений пропагандою про надзвичайну вигідність прання за нічним тарифом. Поки не заміряв споживання пралки на самому довгому режимі, з температурою +60. Вийшло близько 1 кВт*год. Тобто економія за одне прання 2,16 грн.
До чого це? Я про те, що така економія не варта навіть того, щоби вночі прокидатися і бавитися з завантаженням/розвантаженням пралки.ну, блін, є ж пралки з А+, врешті, можна і на пів години поставитиЯ от також був оброблений пропагандою про надзвичайну вигідність прання за нічним тарифом. Поки не заміряв споживання пралки на самому довгому режимі, з температурою +60. Вийшло близько 1 кВт*год. Тобто економія за одне прання 2,16 грн.
Це правда про економію. Тому я вдень вмикаю пральну машину і всі прання за температури води 40 градусів. У моєму випадку немає сенсу вибирати режим прання з більшою температурою води.Я про те, що така економія не варта навіть того, щоби вночі прокидатися і бавитися з завантаженням/розвантаженням пралки.
є ж таймер. одяг поклав, увімкнув на пралці таймер, і кожну ніч економиш по 2 грнДо чого це? Я про те, що така економія не варта навіть того, щоби вночі прокидатися і бавитися з завантаженням/розвантаженням пралки
За місяць на булочку, маленьку. Але ж економія!кожну ніч економиш по 2 грн![]()