Софт для Android

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
У мене на смартфоні це типовий застосунок для смс
Хорошо. Вам что это дало?.

Дало що саме?.. Кажу, що Android Messages у мене є типовим застосунком на смартфоні (Moto G5s Plus). Чатом ще не користувався, але цікаво потестувати.

Остап

Заблокований
Місто
Днепр
Телефон
Doogee X30
Місто
Самар
В мене також активувалась функція.
Не розумію до чого тут оператор зв'язку, отже ж працює через wi-fi..
Screenshot_20200829-234038.jpg

Місто
Poland
DesKV, має працювати через будь-який інтернет, як і кожен месенджер. А деякі оператори можуть зробити цей трафік безкоштовним, або й навіть робочим за відсутності коштів на рахунку (мрія).

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577
Останнє редагування:
  • Haha
Реакції: idea
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель

Какие преимущества, с учетом того, что никто этим не пользуется ?
Я не о приложении в целом, а о функциях чата.
Заощадження на оплаті, живе спілкування з реакціями, можливість надсилати мультимедійний контент, організовувати групові чати, доступ з десктопу. Ідеально має працювати на всіх Андроїдах універсально з прив'язкою лише до номеру.

Останнє редагування:

Остап

Заблокований
Місто
Днепр
Телефон
Doogee X30
Заощадження на оплаті, живе спілкування з реакціями, можливість надіслати мультимедійний контент. Ідеально має працювати на всіх Андроїдах універсально з прив'язкою лише до номеру.
Про вайбер я знаю. Мне бы про чат в сообщениях. ;)

• Haha
Реакції: idea

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577
Хотелось бы проверить мнение о готовности наших опсосов пускать трафик Гугл сообщения. На КС - пускает, чат работает, ЛС- нет работает. Отпишитесь, пожалуйста, кто пользуется ВФ, даёт ли возможность оператор активировать приложение Гугл сообщения работает.

Причина: уточнил
Останнє редагування:
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Заощадження на оплаті, живе спілкування з реакціями, можливість надіслати мультимедійний контент. Ідеально має працювати на всіх Андроїдах універсально з прив'язкою лише до номеру.
Про вайбер я знаю. Мне бы про чат в сообщениях. ;)
Я про Вібер й не писав.

Остап

Заблокований
Місто
Днепр
Телефон
Doogee X30
И что имеем?. Это мессенджер вшитый в приложение сообщений. Вроде хорошо.
А дальше все не очень. Приложение должно стоять у всех(если нет, то скачать и установить) и должны быть включены функции чата. А включить их еще и не сразу сообразишь как. На двухсимнике нужно выставить звонки и интернет с одного оператора(не знаю, может после активации чата можно опять выставить звонки "всегда спрашивать").Как и любому мессенджеру - нужен интернет.
Все уже пользуют на выбор вайбер,воцап,телегу - кто то пользует что то одно, а кому надо, тот все три ставит.
Так что особо смысла не вижу.Разве что, если
на смартфоні це типовий застосунок для смс
то стоит и не мешает.

Останнє редагування:

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577
Все уже пользуют а выбор вайбер,воцап,телегу
ну да, это дело выбора. Вот поэтому, чтобы понять что это за "зверь" и проводятся полевые испытания.
Может быть дикость, но (имхо) лучше "отдать" переписку Цукербергу и команде бобра, с которых есть спрос, чем молопонятной телеге или Ракутен.

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577
Какой с Цукерберга спрос?
ну минимум - слушания в конгрессе США. И ясно же, что пользователю с Украины будет нереально достучаться до богов, но есть вероятность, что право на заочную справедливость будет реализовано по средством подобных разбирательств.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Одесса
На двухсимнике нужно выставить звонки и интернет с одного оператора(не знаю, может после активации чата можно опять выставить звонки "всегда спрашивать").Как и любому мессенджеру - нужен интернет.
Двухсимочный смартфоон. Симка одна (Lifecell). Интернет есть (Wi-Fi, мобильный), В настройках - Дополнительно номер прописан. И всё равно глухо.

Місто
Poland
Black_Shef, це ж зрозуміло що не має впливу. Потрібно, щоб виробник телефону підключив цю функцію, ну або ж з позиції операційної системи. Певно, теж важливо для якого регіону телефон створено.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
На двухсимнике нужно выставить звонки и интернет с одного оператора(не знаю, может после активации чата можно опять выставить звонки "всегда спрашивать").Как и любому мессенджеру - нужен интернет.
Двухсимочный смартфоон. Симка одна (Lifecell). Интернет есть (Wi-Fi, мобильный), В настройках - Дополнительно номер прописан. И всё равно глухо.
ВФ працює, перевірив. Але, щоб перемкнути, з якої сімки працювати (у мене двосімник), трохи повозився: змінити налаштування для надсилання смс з типової сімки на ВФ, потім увімкнути-вимкнути сімки, вивантажив з пам'яти застосунок - запустив - запрацювало. Спробуйте поекспериментувати.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
И что имеем?. Это мессенджер вшитый в приложение сообщений. Вроде хорошо.
А дальше все не очень. Приложение должно стоять у всех(если нет, то скачать и установить) и должны быть включены функции чата. А включить их еще и не сразу сообразишь как. На двухсимнике нужно выставить звонки и интернет с одного оператора(не знаю, может после активации чата можно опять выставить звонки "всегда спрашивать").Как и любому мессенджеру - нужен интернет.
Все уже пользуют на выбор вайбер,воцап,телегу - кто то пользует что то одно, а кому надо, тот все три ставит.
Так что особо смысла не вижу.Разве что, если
на смартфоні це типовий застосунок для смс
то стоит и не мешает.
Ви не вловили головної фішки, яка зараз в Україні не доступна: це повна заміна sms на rcs. Це новий стандарт обміну повідомленнями, який мають запустити оператори. В США цей процес вже почався. Для просування цієї технології Ґуґл дозволив милицю з використанням стороннього сервера Jibe, який бере на себе задачу для рутингу текстово-мультимедійного трафіку. В чомусь це є аналогом iMessage і це буде основною ареною "битви". Наступний крок - це задіяння протоколу rcs у инших застосунках з роботи з повідомленнями, зокрема, не від Google і переважно від Gnusmas :) А також вмикання цієї функції на стороні операторів (для цього має бути відповідна інфраструктура).

Viber, Telegram, Whatsapp, Hangouts, Skype, Signal, XMPP що там ще не зможуть рутити операторський трафік, хоча деякі з них можуть виступати клієнтом для sms зараз. Тому, це революція, а не новий месенджер.

Ну, а сам стандартний клієнт для повідомлень від Google доволі зручний, має іконки для відео та голосових викликів.

Наскільки я спостерігаю, всі сучасні смартфони на Андроїді за виключенням Samsung ставлять стандартні дзвонили та смс-писалки від Google (принаймні 2-3 річної давнини).

Останнє редагування:
Зверху