Це проблема всіх покриттів софт-тач.со временем пластик корпуса становится липким, словно обмазанный клеем
Це проблема всіх покриттів софт-тач.со временем пластик корпуса становится липким, словно обмазанный клеем
ацетон (этилацетат) творит чудеса ))Це проблема всіх покриттів софт-тач.со временем пластик корпуса становится липким, словно обмазанный клеем
может, это как-то можно исправить? они вечно липкие, приклеиваются друг к другу- у меня их несколько
Знімати софт-тач покриття. Мав такі ж проблеми з пенсійного віку мишкою, і ще одним пристроєм. Вже не пам'ятаю, яким.может, это как-то можно исправить?
Знімати софт-тач покриття. Мав такі ж проблеми з пенсійного віку мишкою, і ще одним пристроєм. Вже не пам'ятаю, яким.может, это как-то можно исправить?
Відновити не зможеш, бо відбувається деполімеризація матеріалу.
А не матует (делает матовым) ли его использование поверхность? И белые разводы + возможно отпечатки будут видны .ацетон (этилацетат) творит чудеса ))
Вон, выше я написал, что мне удалось салфетками "для попки младенца" с некоторым усилием и терпением стереть.а как его можно снять? чем оно снимается?
В мене колись після тривалого залежування на антресолі став липким старий гірськолижний шолом зі "софтачем".матует (делает матовым) ли его использование поверхность?
вряд ли кто-то найдет эту запрещенку сейчас в продаже, а этилацетат уже не тортЧистий ацетон може роз'їдати пластик.
Ну тільки ж норкоман буде знімати покриття на телефоні, який вже ніде не працює)вряд ли кто-то найдет эту запрещенку сейчас в продаже, а этилацетат уже не тортЧистий ацетон може роз'їдати пластик.
В авіамоделях використовувався дихлоретан.Недарма в радянських пластикових авіамоделях в якості клею використовували ацетон.
Ну тільки ж норкоман буде знімати покриття на телефоні, який вже ніде не працює)вряд ли кто-то найдет эту запрещенку сейчас в продаже, а этилацетат уже не тортЧистий ацетон може роз'їдати пластик.
Я відчистив за допомогою суміші соди і миючого засобу для посуду (+ помив потім). Спосіб знайшов в інтернеті.может, это как-то можно исправить?