- Місто
- Zaporizhzhia
Там в коментарях влучно: "Не могло статися глибокої розмови між, м'яко кажучи, неглибокими людьми".Сам не дивився, але засуджую©
Там в коментарях влучно: "Не могло статися глибокої розмови між, м'яко кажучи, неглибокими людьми".Сам не дивився, але засуджую©
в контексті цієї теми почав гуглити хто це, але так і не зрозумів чому я мав би її знати.Раміна - це ж якась хайпожерша
Що саме цікаве - жоден чоловік не відмовився, навіть коли бачили, що прийшли не до жінки.В онлайн-постах про те, як чоловік у східному місті Нанкін заманив 1691 гетеросексуальних чоловіків на сексуальні зустрічі у себе вдома, які потім записавув та поширив в Інтернеті.
З наукової точки зору це зветься упередження уцілілого - "рудий дядько" викладав в інтернеті свої перемоги, бо нащо йому викладати зраду як йому пику товчуть?Що саме цікаве - жоден чоловік не відмовився
её успех конкурента сильно взволновал.Но зачем это все всерьез воспринимать ?
нам в семье больше понравилось слово "Матильда"Думаєте, так і товчуть?
Отут в опитуванні більшість з хлопців, сказали
Що не розкажеш, аби не набрати купу переглядів.Панове сексолюби, цікава ваша думка щодо історії, що завірусилася в інеті. Так, навіть на ройтерс писали.
Отут дівчина розказує.
До епохи Інтернету про те що ти довбо...птах знали тільки твої родичі та знайомі, а тепер весь інтернет.Как только Интернет открыл дверь для неограниченного общения всех со всеми - первыми туда ломанулись фрики, збоченці и прочие "жертвы аборта". А уж потом - журналисты... ИМХО
Не весь. Приблизно такі ж самі, які цікавляться довбоптахами.тепер весь інтернет
Та і я не дивився, але як то кажуть "в фоновому режимі" дізнався про чергового довбоптаха.Я навіть не дивився, що там. Бо мені не цікаво) Бо вже досвід, що це знято заради хайпу.
Прочитав, дізнався що існує. А чому він довбо, хто він і подібне - ні. Швидко забудеш.Та і я не дивився, але як то кажуть "в фоновому режимі" дізнався про чергового довбоптаха.
Невже це хтось навіть читає?Прочитав, дізнався що існує
Колись був протилежний варіант,- "без"дівчині з вульвою"