Стосунки між чоловіком і жінкою

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Панове сексолюби, цікава ваша думка щодо історії, що завірусилася в інеті. Так, навіть на ройтерс писали.
Отут дівчина розказує.
В онлайн-постах про те, як чоловік у східному місті Нанкін заманив 1691 гетеросексуальних чоловіків на сексуальні зустрічі у себе вдома, які потім записавув та поширив в Інтернеті.
Що саме цікаве - жоден чоловік не відмовився, навіть коли бачили, що прийшли не до жінки.
Виходить, що гетеро чоловіки не такі вже і гетеро? Ну чи як то виходить " раз налаштувався на кекс, то що вертатись додому"?

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Що саме цікаве - жоден чоловік не відмовився
З наукової точки зору це зветься упередження уцілілого - "рудий дядько" викладав в інтернеті свої перемоги, бо нащо йому викладати зраду як йому пику товчуть?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Думаєте, так і товчуть?
Отут в опитуванні більшість з хлопців, сказали
нам в семье больше понравилось слово "Матильда" :p Его и употребляем. А с другой стороны у нас Ричард. :cool:🤦‍♂️

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Как только Интернет открыл дверь для неограниченного общения всех со всеми - первыми туда ломанулись фрики, збоченці и прочие "жертвы аборта". А уж потом - журналисты... ИМХО

Місто
Суми
Как только Интернет открыл дверь для неограниченного общения всех со всеми - первыми туда ломанулись фрики, збоченці и прочие "жертвы аборта". А уж потом - журналисты... ИМХО
До епохи Інтернету про те що ти довбо...птах знали тільки твої родичі та знайомі, а тепер весь інтернет.

Місто
Суми
Кочевник, не згоден. От зайшов я в цей торік почитати про нормальні стосунки пані з паном. В тут шановна Selianka притянула якесь лайно. В не хотів цікавитись так воно само до тебе лізе.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кочевник, не згоден. От зайшов я в цей торік почитати про нормальні стосунки пані з паном. В тут шановна Selianka притянула якесь лайно. В не хотів цікавитись так воно само до тебе лізе.
Я навіть не дивився, що там. Бо мені не цікаво) Бо вже досвід, що це знято заради хайпу.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Та і я не дивився, але як то кажуть "в фоновому режимі" дізнався про чергового довбоптаха.
Прочитав, дізнався що існує. А чому він довбо, хто він і подібне - ні. Швидко забудеш.

Місто
Львів
Прочитав, дізнався що існує
Невже це хтось навіть читає? :unsure: Мене вистачило лише очима пробігти, після першого допису на словах "гетеро чоловіки" все зрозумів, а в другому на "дівчині з вульвою":ROFLMAO:

Зверху