З Дія не підходить?Мабуть тому що живі документи для отримання пільги потрібно їм бачити....чому не можливо зробити це онлайн?
З Дія не підходить?Мабуть тому що живі документи для отримання пільги потрібно їм бачити....чому не можливо зробити це онлайн?
У тому році оформляв онлайн, указував усі дані і проходило, зараз з оновленням 2025 вимагають сканкопії документів.Мабуть тому що живі документи для отримання пільги потрібно їм бачити.
Згоден. Так було б простіше. ХЗ чому в них так... (Мій провайдер інтернету також раз на рік хоче бачити живий документ для надання пільги. Ц - цифровізаціяЗ Дія не підходить?
Я б ще нотаріально завірену копію еВОД вимагав(Мій провайдер інтернету також раз на рік хоче бачити живий документ для надання пільги. Ц - цифровізація)
Влітку шукав з пільгою, показало розцінки з пільгою тільки у Приват24 (Уніка) та на сайті ОрантаХочу оформити страховку з пільгою, але по усім страховим онлайн видає , що не знайдено пропозицію по вашим параметрам. Раніше було у Приваті видавало Vuso за 1470, зараз нічого не пропонує, тільки без пільг показує.
Надали знижку 50%.А возмещение остальных 50% для УБД работает? В новостях что-то было, но как оно по факту?