В Приваті не менш дурніша, єдине що пропозицій штуки чотири, а не одна, як у Моно.В Моно цена дурная
В Приваті не менш дурніша, єдине що пропозицій штуки чотири, а не одна, як у Моно.В Моно цена дурная
Місяць тому для знайомого пенсіонера дивився, найдешевше було через сайт Uniqa.Хтось оформляв нещодавно ОСЦПВ онлайн з пенсіонерською знижкою?
Де найдешевше (дорожче та надійніше мені не треба, бо виїзжаю лише кілька разів на рік) ?
Спробував придбати в Монобанку, але там форма подачі пільгового документу чомусь несумісна з номерами українських пенсійних посвідчень.
Скачав їхній додаток, виставив галку "маю пільгу" і висвітлилочерез сайт Uniqa.
З телефоном та мейлом.Для покупки онлайн з пільгою, будь ласка, залиште заявку
В офісі буде дорожче, я прямо в них на сайті написав в чат, мені там порахували. Потім навіть на Вайбер написали, попросили скани доків, далі я так розумію може бути виставлення пропозиції і оплата за посиланням чи ІБАН. Я останні 2 кроки не проходив, передав інформацію дочці знайомого.Чи простіше підійти у їхній офіс в Океані?
Написав їм в телегу, на моє авто нарахували 2464 грн./рік. та 1725 грн/6міс.В офісі буде дорожче
В офісах Uniqa та при укладанні онлайн буде та сама вартість
Але в офісі вони часто намагаються розвести на додаткові послуги (розширена відповідальність, road assistance тощо), тому, часто, кінцева сума онлайн, таки, дешевше. Підтримка, звичайно, про це прямо ніколи не скажеціну офлайн
Мене важко розвести, заради цікавості сходжу на днях.в офісі вони часто намагаються розвести на додаткові послуги