ТП Бізнес Start/Mini/Basic

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Вчора прийшла знижка за грудень на ТП Бізнес Mini. Сподіваюся, що за січень буде в оновленому збільшеному розмірі.
Персональних щедрих подарунків до цього тарифу собі не підключав, тому що наповнення вистачає без них. Але Київстару дякую.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
У мене на ТП Бізнес Mini рахунок не йде в мінус. Але якщо на рахунку нуль гривень і не знялася плата за добу, то я не можу дзвонити. Чи є в такому випадку можливість приймати вхідні виклики - не перевіряв.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
У мене на ТП Бізнес Mini рахунок не йде в мінус. Але якщо на рахунку нуль гривень і не знялася плата за добу, то я не можу дзвонити. Чи є в такому випадку можливість приймати вхідні виклики - не перевіряв.
у мене йде в мінус, що на міні, що на старті, але і телефонувати також не можу при мінусі. як зробити, щоб в мінус не йшло?

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
У мене в мій Київстар – Керування номером – Поріг відключення – 0 грн. А у вас там який поріг відключення вказаний?
як зробити, щоб в мінус не йшло?
Може, попросити в магазині Київстар, аби змінили поріг відключення номера.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
А зараз який конкретно поріг відключення в Мій Київстар?

Я не доводив до відсутності грошей на рахунку, щоби не забрали знижку. Мені краще вимкнути номер на шість місяців, ніж мати нуль на рахунку. Хоч вхідні СМС та виклики будуть.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
А зараз який конкретно поріг відключення в Мій Київстар?

Я не доводив до відсутності грошей на рахунку, щоби не забрали знижку. Мені краще вимкнути номер на шість місяців, ніж мати нуль на рахунку. Хоч вхідні СМС та виклики будуть.
так само

як мені пояснював опеоатор - це поріг, коли відключаютьмя надання послуг

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
так ти писав, що у тебе в мінус не йде
Я думав, що рахунок не йде в мінус, якщо поріг відключення – нуль гривень. Я бачив у людей в інших контрактних тарифах пороги відключення немаленькі. А тут – нуль.
А насправді, я не доводив до відсутності грошей на рахунку, щоби не забрали знижку.

Зверху