Тарифи передплати «Дайте ще!», «Смачний безлім» і «Смачний 2020» (архівні)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

Тариф​
Абонплата​
200 грн/4 тижні
150 грн/4 тижні
150 грн/4 тижні
Дзвінки на Київстар​
Безлім​
Безлім​
Безлім​
Мобільний Інтернет​
Безлім (40 ГБ, далі - шейп)​
Безлім (40 ГБ, далі - шейп)​
20 ГБ + 5 ГБ​
Коли використаєте всі мегабайти тарифу​
-​
-​
10 грн/пакет 100 МБ​
Дзвінки на інші мобільні та за кордон
(Польща, Італія, Німеччина, Чехія)​
300 хв​
300 хв + 100 хв​
300 хв​
Коли використаєте всі хвилини тарифу
(Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні)​
5 грн/пакет 3 хв​
5 грн/пакет 3 хв​
3 грн/пакет 3 хв​
Київстар ТБ Легкий​
Включено​
Включено​
-​
-​
Включено​
Включено​
-​
Включено​
Включено​

Територія дії тарифних планів
17 липня 2020 року Верховна Рада України ухвалила постанову про те, що об’єднуються деякі райони та разом утворюють нові. Тепер в Україні не 490, а 136 районів.

Якщо район новий, нижче у дужках ми уточнюємо, де саме працює цей тариф.

Волинська область
Райони: Ковельський, Луцький (діє тільки у районах з попередніми назвами: Ківерцівський, Ковельський (включаючи. м.Ковель), Луцький (включаючи м. Луцьк), Рожищенський).

Дніпропетровська область
Райони: Нікопольський, Павлоградський, Синельниківський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Васильківський, Межівський, Нікопольський (включаючи м.Марганець, м. Нікополь, м.Покров), Павлоградський (включаючи м. Павлоград, м. Тернівка), Петропавлівський (включаючи м. Першотравенськ), Покровський, Синельниківський (включаючи м. Синельникове), Томаківський, Юр'ївський).

Закарпатська область
Райони: Берегівський, Мукачівський, Ужгородський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Берегівський (включаючи м.Берегове), Великоберезнянський, Воловецький, Мукачівський (включаючи м.Мукачево), Перечинський, Свалявський, Ужгородський (включаючи м.Ужгород, м.Чоп)).

Запорізька область
Райони: Бердянський, Енергодарський, Запорізький, Пологівський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Бердянський (включаючи м. Бердянськ), Більмацький, Гуляйпільський, Кам'янсько-Дніпровський (включаючи м. Енергодар), Новомиколаївський, Оріхівський, Пологівський, Приморський, Розівський, Чернігівський, Запорізький (включаючи м.Запоріжжя), Вільнянський, Великобілозерський).

Івано-Франківська область
Райони: Івано-Франківський, Калуський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Долинський (включаючи м. Болехів), Калуський (включаючи м. Калуш), Тисменицький (включаючи м. Івано-Франківськ), Тлумацький).

Львівська область
Райони: Самбірський, Стрийський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Стрийський (включаючи м. Моршин, м. Стрий), Сколівський, Турківський).

Миколаївська область
Райони: Баштанський, Вознесенський, Миколаївський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Миколаївський (включаючи м.Миколаїв), Новоодеський, Вознесенський (включаючи м.Вознесенськ), Баштанський, Веселинівський, Вітовський, Березанський, Березнегуватський, Доманівський, Снігурівський).

Одеська область
Райони: Подільський, Роздільнянський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Балтський (включаючи м. Балта), Великомихайлівський, Захарівський, Окнянський, Подільський (включаючи м.Подільськ), Роздільнянський).

Полтавська область
Райони: Кременчуцький, Лубенський, Миргородський, Полтавський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Великобагачанський, Гадяцький (включаючи м.Гадяч), Гребінківський, Диканський, Зіньківський, Карлівський, Кобеляцький, Котелевський, Лохвицький, Лубенський (включаючи м.Лубни), Машівський, Миргородський (включаючи м.Миргород), Новосанжарський, Оржицький, Пирятинський, Полтавський (включаючи м.Полтава), Решетилівський, Семенівський, Хорольський, Чорнухинський, Чутівський, Шишацький).

Сумська область
Райони: Конотопський, Охтирський, Роменський, Сумський, Шосткинський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Охтирський (включаючи м.Охтирка), Білопільський, Буринський, Великописарівський, Глухівський (включаючи м.Глухів), Краснопільський, Лебединський (включаючи м.Лебедин), Недригайлівський, Путивльський, Сумський (включаючи м.Суми), Липоводолинський, Тростянецький, Шосткинський, (включаючи м.Шостка)).

Харківська область
Діє по всій області.

Херсонська область
Діє по всій області.

Чернівецька область
Райони: Дністровський, Чернівецький, (діє тільки у районах з попередніми назвами: Герцаївський, Глибоцький, Заставнівський, (включаючи м.Чернівці), Кельменецький, Кіцманський, Новоселицький, Сторожинецький, Хотинський).

Чернігівська область
Райони: Корюківський, Новгород-Сіверський, Прилуцький, Чернігівський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Варвинський, Корюківський, Куликівський, Менський, Новгород-Сіверський (включаючи м.Новгород-Сіверський), Прилуцький (включаючи м.Прилуки), Ріпкинський, Срібнянський, Чернігівський (включаючи м. Чернігів)).

Будь ласка, зверніть увагу.

У зв'язку з технічними особливостями телекомунікаційної мережі Київстар територія дії тарифного плану може відрізнятися на 10 км (+/-) від адміністративних кордонів зазначених областей (районів).

Якщо на момент нарахування наступної плати за пакет послуг на 4 тижні ви перебуваєте поза межами дії тарифного плану, ви будете отримувати денний пакет послуг на умовах, що описані вище.

Плата за пакет послуг на 4 тижні знімається тільки на території дії цього тарифу. Якщо ви вже оплатили пакет послуг на 4 тижні, то він діє по всій території України, до моменту наступної оплати, навіть якщо ви перебуваєте за межами території дії тарифу.

Якщо на момент планової оплати ви перебуваєте за межами дії тарифу — буде зніматися оплата за пакет на день.

Щоб відновити умови тарифного плану, коли ви повернетеся в домашній регіон, необхідно здійснити або отримати дзвінок.

Оплата за пакет послуг на 4 тижні буде знята (при наявності достатньої суми):
  • автоматично найближчої ночі до 00:00 Також, ви можете скористатися самостійним замовленням пакета послуг;
  • відразу після поповнення рахунку, якщо вночі не знімалася денна плата.
 
Причина: оновлення інформації
Останнє редагування:

sprintload

Заблокирован
Реєстрація
06.04.19
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Реєстрація
15.04.12
Місто
Чернигов
На "Дайте ще" абонка не была вовремя снята. На счете сейчас 0. Как правильно пополнить? Абонка ж тут не снимается, как на старых тарифах, сразу при пополнении?
 

Barin

Заблудший
Реєстрація
12.02.20
Місто
Белицкое
Абонка ж тут не снимается, как на старых тарифах, сразу при пополнении?
Если был снят дневной пакет, то оплата снимется завтра.
А если не был снят не один пакет, то, должно быть снимется сразу после пополнения.
 

Svantesson

Заблокирован
Реєстрація
06.04.20
Місто
г. Запорожье
Дайте ще 2018 есть какое-то ограничение на к-во подключенных к модему юзеров? Замечаю что при повышении трафика рубает "концы" всем кроме одного.
это же зависит только от раздающего устройства, а не от оператора или тарифного плана.
 

sprintload

Заблокирован
Реєстрація
06.04.19
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Это реалтайм , с задержкой другие условия . H265 не вижу .
 

sprintload

Заблокирован
Реєстрація
06.04.19
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Если был снят дневной пакет, то оплата снимется завтра.
Или заказать вручную:
Київстар сказав(ла):
Нова можливість в вашому тарифі. Відтепер не потрібно чекати зняття оплати вночі! Якщо надано денний пакет - поповнюйте рахунок і замовляйте повний пакет послуг самостійно. Інфо: kv.st/4wfee

Как правильно пополнить?
Пополняете, как обычно. Если пакет на 4 недели не снялся, то в Мой Кс заказываете пакет вручную или kv.st/4wfee
 
Реєстрація
02.12.10
Місто
Амбер
Ребят, подскажите в тарифе Дайте ще 2019, при скорости 0,8 м/бит хватает для просмотра ютуб в 720? или на сайтах в 720?
Бітрейт відосіків в 720p на YouTube - якраз 0,8мбіт/сек - в теорії повинно впритик вистачати. На практиці прийдеться миритись з пару секундами буферизації на старті і повільним переміщенням по таймлінії.
Бітрейт на інших сайтах може відрізнятись як в меншу так і більшу сторону - тому однозначно сказати про комфортність перегляду - важко.
В теме про тариф ВФ турбо говорили что 0,8 Мбит/с - это только 480p смотреть.
А 720p бывает и 30 кадров/с и 60 к/с.
 
Реєстрація
06.08.16
Місто
Запорожье
Телефон
Realme PadMini
Вообще вот считается стандартом для комфорта. Все что ниже , уже с затыками.
 

Вкладення

  • Screenshot_2020-08-02-20-24-35_1.jpg
    Screenshot_2020-08-02-20-24-35_1.jpg
    60.3 КБ · Перегляди: 71

Lorn

Заблокирован
Реєстрація
08.02.16
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Відповім тут, щоб не оффтопити.
їде за межі свого регіону на певний час і простіше купити новий пакет на час перебування там.
WAT?? o_O Шо?? :rolleyes: eSIM це крута штука, але... Тобто, заплатити 150 грн за нове підключення іншого оператора (звісно, з "роздрібними" невигідними тарифами) - це простіше й краще, ніж користуватись своїм номером за межами регіону?? Ви щось там, регіонали, невірно порахували.. :)
Тариф Смачний безлім. Людина сьогодні виїхала за межі домашнього регіону, а абонка за 4 тижні зніметься лиш завтра, тобто коли вона буде вже там. Замовити позачергову абонку на день раніше, поки вона була тут, в цьому тарифі неможливо - інфи не знайшов, оператор підтвердив.
Тобто виходить, що людина виїхала і може користуватись домашніми умовами до наступної абонки, а вона буде завтра. А чужі тарифи там просто ппц. Ось:
Якщо на момент нарахування наступної плати за пакет послуг на 4 тижні ви знаходитесь за межами дії тарифного плану, ви отримаєте безлім дзвінки на Київстар та 100 МБ мобільного інтернету за 10 грн/день.
Оператор підтвердив, що буде саме так. Тому, щоб мати інтернет і якісь дзвінки людина взяла eSIM від Водафона. Так, дорого - по суті тиждень не вдома дорого обійшовся, але міняти тариф на загальнонаціональний було б ще більш безглуздо (це порадив оператор).

Але можливо я десь затупив з порадами. Знатоки підкажіть як краще і дешевше можна було зробити.
 

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Lorn, якщо твій знайомий витяг би карту з телефону чи відключив би її, то скоріше за все абонка знялася як при знаходженні в домашній зоні.

Але в разі реєстрації номеру поза межами дії тарифу, то нічого вже не вдієш до поки картка не зареєструється в мережі дії тарифу (обов'язково треба отримати вхідний чи зробити вихідний дзвінок).
 

Lorn

Заблокирован
Реєстрація
08.02.16
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
якщо твій знайомий витяг би карту з телефону чи відключив би її, то скоріше за все абонка знялася як при знаходженні в домашній зоні.
Але в разі реєстрації номеру поза межами дії тарифу, то нічого вже не вдієш до поки картка не зареєструється в мережі дії тарифу (обов'язково треба отримати вхідний чи зробити вихідний дзвінок).
Не варіант, треба бути на зв'язку. Та й той день до зняття абонки номер на тій території буде використовуватись, тобто точно зареєструється.

Я взагалі був в шоці трохи. Певно відстав від цих всіх змін. Раніше поза межами домашнього регіону давали 3 дні, а потім платив за дні "не в дома". Змінили логіку...
 

sprintload

Заблокирован
Реєстрація
06.04.19
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Да , приходит сообщение " Вы выехали за границу домашнего региона ... с 00.01 следующих суток тарификация как за границей домашнего региона " В топку региональные тарифы .
 
Реєстрація
26.08.20
Місто
Полтава
Lorn, треба було поставити переадресацію на активний номер, і вимкнути телефон в домашньому регіоні, на ранок після планової абонки користуйся де захочеш
 
Зверху