Тарифи передплати «Дайте ще!», «Смачний безлім» і «Смачний 2020» (архівні)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

Тариф​
Смачний безлім
(із квітня 2024 р.)​
Абонентська плата за 4 тижні
200 ₴​
200 ₴​
150 ₴​
Дзвінки в мережах «Київстар»
безлім​
безлім​
безлім​
Мобільний Інтернет
(обсяг трафіку без обмеження швидкості, далі шейп — швидкість 0,8 Мбіт/с)
безлім
(50 ГБ)​
безлім
(100 ГБ)​
20 ГБ + 5 ГБ*
Мобільний Інтернет у роумінгу
(у 27-ми країнах)
–​
4,9 ГБ + 2 ГБ*
–​
Дзвінки на інші мобільні й за кордон
(Польща, Італія, Німеччина, Чехія)
300 хв.​
400 хв. + 100 хв.*
300 хв.​
Київстар ТБ Легкий
(200+ каналів, базова колекція фільмів, серіалів та шоу від 1+1 Video)
+​
+​
–​
Держава у смартфоні
–​
–​
+​
Знання без меж
–​
+​
+​
* Суперсили без доплат
(перевірка залишків, наберіть — *560#)
–​
100 хвилин на інші мережі по Україні,
100 SMS по Україні,
2 ГБ у роумінгу​
5 ГБ трафіку​
Денний пакет послуг
  • Дзвінки в мережах «Київстар» — безлім.
  • Мобільний Інтернет — безлім із шейпом (0,8 Мбіт/с).
  • Вартість — 20 ₴ за добу.
Якщо жодна оплата не знялася, до наступного нарахування ви можете телефонувати на номери Київстар за 3 ₴ (за день користування).

Дзвінки по Україні
  • Для тарифів «Дайте ще!», «Смачний безлім»
    • На інші мобільні по Україні (після використання тарифних хвилин) — 5 ₴ за пакет 3 хвилин. Щодня ви можете використати 3 пакети. Якщо денні пакети закінчилися або не вистачило коштів для пакета — 1,50 ₴/хв.
    • На міські номери — 3 ₴ за пакет 3 хвилин. Щодня ви можете використати 3 пакети. Якщо денні пакети закінчилися або не вистачило коштів для пакета — 1,50 ₴/хв.
    • Якщо плата за тариф або денна оплата не знялася, а ви продовжуєте телефонувати на Київстар — надається безлім за 5 ₴/день. Якщо коштів недостатньо — 0,50 ₴/хв.
  • Для тарифів «Смачний 2020»
    • На інші мобільні (після використання тарифних хвилин) та міські по Україні — 5 ₴ за пакет 3 хвилин. Щодня ви можете використати 3 пакети. Якщо денні пакети закінчилися або не вистачило коштів для пакета — 1,50 ₴/хв.
    • Якщо плата за тариф або денна оплата не знялася, а ви продовжуєте телефонувати на Київстар — надається безлім за 5 ₴/день. Якщо коштів недостатньо — 0,50 ₴/хв.
  • Щоб перевірити, скільки ви використали хвилин із додаткових пакетів:
    • На інші мобільні — *254#;
    • На міські номери — *252#.
Мобільний Інтернет (тарифу «Смачний 2020»)
  • Якщо вам не було надано пакет послуг або ви використали весть інтернет-трафік, для вас діятиме пакетне нарахування мегабайтів. Це означає, що на добу вам надається 10 пакетів по 100 МБ. Вартість кожного пакета — 10 ₴.
  • Після використання 10 пакетів до кінця доби Інтернет не тарифікується. Проте, якщо на момент оплати одного з десяти пакетів у вас на рахунку менше 10 ₴, то плата за мобільний Інтернет становитиме 0,10 ₴ за МБ.
Перевірити кількість використаних мегабайтів з пакетів — *252#.

SMS
  • По Україні надається до 100 пакетів по 10 SMS — 3 ₴ за пакет.
  • Коли ці пакети закінчились, — 1 ₴ за SMS.
Щоб перевірити, скільки ви використали SMS, наберіть *251#.
17 липня 2020 року Верховна Рада України ухвалила постанову про те, що об’єднуються деякі райони та разом утворюють нові. Тепер в Україні не 490, а 136 районів.
Якщо район новий, нижче в дужках ми уточнюємо, де саме працює цей тариф.
  • Волинська область
    Райони: Ковельський, Луцький (діє тільки у районах з попередніми назвами: Ківерцівський, Ковельський (включаючи. м.Ковель), Луцький (включаючи м. Луцьк), Рожищенський).
  • Дніпропетровська область
    Райони: Нікопольський, Павлоградський, Синельниківський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Васильківський, Межівський, Нікопольський (включаючи м.Марганець, м. Нікополь, м.Покров), Павлоградський (включаючи м. Павлоград, м. Тернівка), Петропавлівський (включаючи м. Першотравенськ), Покровський, Синельниківський (включаючи м. Синельникове), Томаківський, Юр'ївський).
  • Закарпатська область
    Райони: Берегівський, Мукачівський, Ужгородський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Берегівський (включаючи м.Берегове), Великоберезнянський, Воловецький, Мукачівський (включаючи м.Мукачево), Перечинський, Свалявський, Ужгородський (включаючи м.Ужгород, м.Чоп)).
  • Запорізька область
    Райони: Бердянський, Енергодарський, Запорізький, Пологівський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Бердянський (включаючи м. Бердянськ), Більмацький, Гуляйпільський, Кам'янсько-Дніпровський (включаючи м. Енергодар), Новомиколаївський, Оріхівський, Пологівський, Приморський, Розівський, Чернігівський, Запорізький (включаючи м.Запоріжжя), Вільнянський, Великобілозерський).
  • Івано-Франківська область
    Райони: Івано-Франківський, Калуський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Долинський (включаючи м. Болехів), Калуський (включаючи м. Калуш), Тисменицький (включаючи м. Івано-Франківськ), Тлумацький).
  • Львівська область
    Райони: Самбірський, Стрийський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Стрийський (включаючи м. Моршин, м. Стрий), Сколівський, Турківський).
  • Миколаївська область
    Райони: Баштанський, Вознесенський, Миколаївський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Миколаївський (включаючи м.Миколаїв), Новоодеський, Вознесенський (включаючи м.Вознесенськ), Баштанський, Веселинівський, Вітовський, Березанський, Березнегуватський, Доманівський, Снігурівський).
  • Одеська область
    Райони: Подільський, Роздільнянський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Балтський (включаючи м. Балта), Великомихайлівський, Захарівський, Окнянський, Подільський (включаючи м.Подільськ), Роздільнянський).
  • Полтавська область
    Райони: Кременчуцький, Лубенський, Миргородський, Полтавський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Великобагачанський, Гадяцький (включаючи м.Гадяч), Гребінківський, Диканський, Зіньківський, Карлівський, Кобеляцький, Котелевський, Лохвицький, Лубенський (включаючи м.Лубни), Машівський, Миргородський (включаючи м.Миргород), Новосанжарський, Оржицький, Пирятинський, Полтавський (включаючи м.Полтава), Решетилівський, Семенівський, Хорольський, Чорнухинський, Чутівський, Шишацький).
  • Сумська область
    Райони: Конотопський, Охтирський, Роменський, Сумський, Шосткинський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Охтирський (включаючи м.Охтирка), Білопільський, Буринський, Великописарівський, Глухівський (включаючи м.Глухів), Краснопільський, Лебединський (включаючи м.Лебедин), Недригайлівський, Путивльський, Сумський (включаючи м.Суми), Липоводолинський, Тростянецький, Шосткинський, (включаючи м.Шостка)).
  • Харківська область
    Діє по всій області.
  • Херсонська область
    Діє по всій області.
  • Чернівецька область
    Райони: Дністровський, Чернівецький, (діє тільки у районах з попередніми назвами: Герцаївський, Глибоцький, Заставнівський, (включаючи м.Чернівці), Кельменецький, Кіцманський, Новоселицький, Сторожинецький, Хотинський).
  • Чернігівська область
    Райони: Корюківський, Новгород-Сіверський, Прилуцький, Чернігівський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Варвинський, Корюківський, Куликівський, Менський, Новгород-Сіверський (включаючи м.Новгород-Сіверський), Прилуцький (включаючи м.Прилуки), Ріпкинський, Срібнянський, Чернігівський (включаючи м. Чернігів)).
Будь ласка, зверніть увагу.
У зв'язку з технічними особливостями телекомунікаційної мережі Київстар територія дії тарифного плану може відрізнятися на 10 км (+/–) від адміністративних кордонів зазначених областей (районів).

Якщо на момент нарахування наступної плати за пакет послуг на 4 тижні ви перебуваєте поза межами дії тарифного плану, ви будете отримувати денний пакет послуг на умовах, що описані вище.

Плата за пакет послуг на 4 тижні знімається тільки на території дії цього тарифу. Якщо ви вже оплатили пакет послуг на 4 тижні, то він діє по всій території України, до моменту наступної оплати, навіть якщо ви перебуваєте за межами території дії тарифу.

Якщо на момент планової оплати ви перебуваєте за межами дії тарифу — буде зніматися оплата за пакет на день.

Щоб відновити умови тарифного плану, коли ви повернетеся в домашній регіон, необхідно здійснити або отримати дзвінок.

Оплата за пакет послуг на 4 тижні буде знята (при наявності достатньої суми):
  • автоматично найближчої ночі до 00:00 Також, ви можете скористатися самостійним замовленням пакета послуг;
  • відразу після поповнення рахунку, якщо вночі не знімалася денна плата.
 
Причина: нові умови тарифу "Смачний безлім"
Останнє редагування:

dzidzio

Генерал Свинорильських Військ
Реєстрація
23.04.19
Місто
Волочиськ
Телефон
iPhone 14
Тариф «Дайте ще!»

Напевно хочуть 20 +абонка за місяць.

+10

 

EricX

Morpheus
Реєстрація
26.10.07
Місто
Івано-Франківськ
Re: Тарифний план «Дайте ще!»

dzidzio, но это для нового "Дайте ещё", Старый “Дайте ещё 2018" пока по 65.
 
  • Like
Реакції: Howl
Реєстрація
22.04.12
Місто
Харьков
Re: Тариф «Дайте ще!»

Если я перенесу номер с Vodafonа на Kyivstar (тариф я так понимаю сначала получится выбрать самый дешевый Киевстар комфорт, за 75гривен…) получится ли у меня потом перейти с Киевстар комфорт на Дайте ще! (мой регион вроде бы попадает в список этого тарифа) ? кто что думает по этому поводу?
 
Реєстрація
19.10.10
Місто
Сумы
Телефон
nokia
Re: Тариф «Дайте ще!»

Terabajtik, На територии действия тарифа он всегда доступен к переходу.
 
Реєстрація
22.04.12
Місто
Харьков
Re: Тариф «Дайте ще!»

Kyivstar в своем репертуаре, смотрю информацию с оф сайта на Украинском языке, територія дії тарифного плану, Харківська область, Нововодолазький район, меняю язык на Русский и Нововодолажского района уже нету… и кому же верить:confused::confused::confused:
 

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Re: Тариф «Дайте ще!»

Terabajtik, на сайте много неточностей сейчас (в шапке инфа по зонам действия тоже неточная). Тут скорее надо обращаться к оператору и у него узнавать. :/
 
Реєстрація
27.01.17
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Re: Тариф «Дайте ще!»

EricX, а с 0 на счету будет работать? Раньше вроде сим пара и АОН работали.
 

shamshyev

LIFECELL_0678,,BOMBA"+KYIVSTAR_0678,,LOVE"
Реєстрація
24.07.19
Місто
Полтава
Телефон
LGV30H930+SAMSUNG M51
Re: Тариф «Дайте ще!»

Да я подключил несколько месяцев назад только снимает сразу 15 грн и сотрудник диллерскоого центра дополнительно подключил kievstar go tv premium пока на бесплатной основе (пришла смс сразу же );помню год назад посуточно по 50коп в сутки снимало за пользование второй симкой в роутере
 

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Re: Тариф «Дайте ще!»

andreuskas, на старом тарифе "Дайте ещё! 2018" эта услуга корректно подключилась и работает :)
 

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Re: Тариф «Дайте ще!»

На сайте навели порядок с региональными тарифами. Шапка актуализирована. Просьба перепроверить.
 

VAS

Реєстрація
05.04.10
Місто
Херсон
Re: Тариф «Дайте ще!»

Обманули со звонками на других - нет там 10 минут в день. И еще прикол - после неудавшегося звонка минут через 5 делается короткий звонок как бы от меня, но трубка давным-давно положена. Т.е. не бомж-смс, а звонок, о котором "как бы звонящий" не знает.
 
Реєстрація
15.12.15
Місто
Київ
Телефон
Pixel 7 Pro
Re: Тариф «Дайте ще!»

И еще прикол - после неудавшегося звонка минут через 5 делается короткий звонок как бы от меня, но трубка давным-давно положена. Т.е. не бомж-смс, а звонок, о котором "как бы звонящий" не знает.
https://kyivstar.ua/uk/mm/services/outofmoney/shortcall
 

VAS

Реєстрація
05.04.10
Місто
Херсон
Re: Тариф «Дайте ще!»

понял. но звонить через 5 минут? уже поговорили по другому и - что ты ещё хочешь? забота :)
 

sprintload

Заблокирован
Реєстрація
06.04.19
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Re: Тариф «Дайте ще!»

VAS, Вы не поняли алгоритма .Один абонент пытается дозвониться другому , денег на счету нет . Предлагается звонок за счёт принимающей стороны . время на раздумье . Затем бесплатный "клик бомжа " . По-моему всё логично . Денег за услугу никто не требует , услуга отключается по желанию . Думаю стоит сказать спасибо .
 
Зверху