Тарифи контракту «Старт», «Базовий» та «Все Разом» (2025)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
ТарифСтарт Контракт
(за спецпропозицією)
Базовий Контракт
(за спецпропозицією)
Все Разом Комфорт Контракт
(для пенсіонерів)
Все Разом Легкий КонтрактВсе Разом Крутий КонтрактВсе Разом Оптимальний Контракт
(за спецпропозицією)
Все Разом Вигідний Контракт
(за спецпропозицією)
Все Разом Топовий Контракт
(за спецпропозицією)
Все Разом Преміум Контракт
(за спецпропозицією)
Вартість пакету послуг на місяць175 грн250 грн220 грн300 грн450 грн400 грн600 грн800 грн1100 грн
Спеціальна вартість пакету послуг на місяць (MNP)---220 грн
(до 01.12.2026)
350 грн
(до 01.12.2026)
----
Домашній Інтернет--Безлім
Швидкість до
100 Мбіт/с
Безлім
Швидкість до
100 Мбіт/с
Безлім
Швидкість до
1 Гбіт/с
Безлім
Швидкість до
100 Мбіт/с
Безлім
Швидкість до
1 Гбіт/с
Безлім
Швидкість до
1 Гбіт/с
Безлім
Швидкість до
1 Гбіт/с
Мобільний інтернет19 ГБ41 ГБ2 ГБ30 ГБ
(100 ГБ для MNP)
Безлім (100 ГБ, далі-шейп)80 ГББезлімБезлімБезлім
Мобільний інтернет у роумінгу в 27 країнах6 ГБ9 ГБ8 ГБ10 ГБ15 ГБ-20 ГБ26 ГБ36 ГБ
Дзвінки на КиївстарБезлімБезлімБезлімБезлімБезлімБезлімБезлімБезлімБезлім
Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні200 хв250 хв100 хв300 хв
+за кордон (Австрія, Бельгія, Данія, Індія, Іспанія, Італія, Канада, Молдова, Німеччина, Норвегія, Польща, Румунія, США, Чехія, Франція, Швеція)
600 хв
+за кордон (Австрія, Бельгія, Данія, Індія, Іспанія, Італія, Канада, Молдова, Німеччина, Норвегія, Польща, Румунія, США, Чехія, Франція, Швеція)
500 хв
+за кордон (Австрія, Бельгія, Данія, Індія, Іспанія, Італія, Канада, Молдова, Німеччина, Норвегія, Польща, Румунія, США, Чехія, Франція, Швеція
1000 хв
+за кордон (Австрія, Бельгія, Данія, Індія, Іспанія, Італія, Канада, Молдова, Німеччина, Норвегія, Польща, Румунія, США, Чехія, Франція, Швеція
1600 хв
2700 хв
SMS по Україні100 шт100 шт100 шт200 шт600 шт300 шт600 шт700 шт800 шт
Держава в смартфоніВключеноВключеноВключеноВключено-Включено---
Знання без межВключеноВключеноВключеноВключено-Включено---
Київстар ТБ ЛегкийВключеноВключеноВключеноВключеноВключеноВключеноВключеноВключеноВключено
Суперсили на вибір1 суперсила:

Київстар ТБ; Відео на ходу; 5 ГБ у роумінгу; SIM для планшета; SIM для другого телефона; Соцмережі та месенджери
1 суперсила:

Київстар ТБ; Відео на ходу; 5 ГБ у роумінгу; SIM для планшета; SIM для другого телефона; Соцмережі та месенджери
1 суперсила:

Відео на ходу; 100 хвилин на інші мережі та за кордон; 5 ГБ у роумінгу; Соцмережі та месенджери
2 суперсили:

2 суперсили:

Київстар ТБ; 5 ГБ у роумінгу; SIM для планшета; SIM для другого телефона
2 суперсили:

2 суперсили:

2 суперсили:

2 суперсили:

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
Не можна, особисто перевіряв наживо у СЦ
Post automatically merged:

Причому неважливо, у будь-якому тарифі

Як варіант, працюють такі зв'язки: 1. основна сім + сім для другого телефону + сім для роутера. 2. основна сім + сім для другого телефону + сім для планшета. Це якщо потрібно 3 сим для інтернету.
Погано що кожна варіація з "сім для 2-го телефону" вартує відключення VoLTE...і як наслідок щє і VoWiFi..бо одне без іншого не працює(
Ось і думай собі тепер, що втратити((

Місто
Чернигов
Чи варто пiдключати пенсiонера на тариф все разом комфорт контракт? якщо зара ще дорожче роздiльно 200грн мобiлка и 250грн iнтернет так то можна зекономити грошi.
І на який пес йому те все разом коли домашнього від кс не буде, мене це саме більше бісить в їх тарифах, чого я маю платити за те чим не можу скористатись, гниди.
В тарифі для пенсіонерів є Домашній интернет. От мобільного всього 2 ГБ-це дивно.

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Чи варто пiдключати пенсiонера на тариф все разом комфорт контракт? якщо зара ще дорожче роздiльно 200грн мобiлка и 250грн iнтернет так то можна зекономити грошi.
І на який пес йому те все разом коли домашнього від кс не буде, мене це саме більше бісить в їх тарифах, чого я маю платити за те чим не можу скористатись, гниди.
В тарифі для пенсіонерів є Домашній интернет. От мобільного всього 2 ГБ-це дивно.
Мобільного 10 Гб(2+8 на сайті вже почали правильно писати)

Місто
Київ
Телефон
Samsung A 72
В особистому кабінеті прийшла спецпропозиція перейти на контракт в тариф Базовий контракт. Як знімається абонплата в перший місяць - відразу в повній сумі до кінця, чи сумарно пропоційно кількості днів до кінця місяця? І ще одне, як другу сім для телефону через суперсилу правильно підключати на контракті, щоб не зняло 70 грн відразу? Дякую.

Місто
Запорожье
В особистому кабінеті прийшла спецпропозиція перейти на контракт в тариф Базовий контракт. Як знімається абонплата в перший місяць - відразу в повній сумі до кінця, чи сумарно пропоційно кількості днів до кінця місяця? І ще одне, як другу сім для телефону через суперсилу правильно підключати на контракті, щоб не зняло 70 грн відразу? Дякую.
1. У перший місяць- уся сумма відразу. Починаючи з другого, рівними частинами.
2. Приходите до СЦ і отримуєте сім-ку. Там одразу і підключать саму послугу.

Місто
Київ
Телефон
Samsung A 72
Так справа в тому, що я можу без СЦ перейти, через ідентифікацію в Дії, а відтак і сім ку не потрібно змінювати. Карта для другого телефону вже є і працює в рамках суперсили на передоплаті. Як в такій ситуації бути? Краще переходити на початку місяця? Перепідключення другої сімки через опера робити?

Місто
Радивилів
antony, можете, але врахуйте те що перехід доступний тільки до числа визначуваного в самому низу тариф де зазначено умови тарифу!!!
10 раз подумайте чи варто переходити на контракт взагалі, ви будете шарікусом на цепу

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Краще переходити на початку місяця?
Не має різниці - зайвого не заплатите. Перший раз за місяць, потім поденно. Роль грає чи є у вас акція перейти на контракт до певної дати.
10 раз подумайте чи варто переходити на контракт взагалі, ви будете шарікусом на цепу
Як будете, так і припинете. Немає проблеми припинити контракт. Найпростіше уйти з контракту по MNP.

Місто
Запорожье
antony, можете, але врахуйте те що перехід доступний тільки до числа визначуваного в самому низу тариф де зазначено умови тарифу!!!
Не видумуйте, контракт гарне рішення. Тим більш вигідніше. Я вже 9 років користую.
Якщо щось несподобається, через місяць можна повернутись на передоплату.
Хоча я таких людей щє не бачив.
Усім до вподоби.

Так справа в тому, що я можу без СЦ перейти, через ідентифікацію в Дії, а відтак і сім ку не потрібно змінювати. Карта для другого телефону вже є і працює в рамках суперсили на передоплаті. Як в такій ситуації бути? Краще переходити на початку місяця? Перепідключення другої сімки через опера робити?
Сім відключиться. Доведеться суперсилу перепідключати з новою сімкой.

Останнє редагування:
Місто
Білозір'я
У Київстар нові ціни та умови на тарифи по MNP.
Переглянути вкладення 69113
Магніт більше не пропонують. Але "Все Разом Легкий" став дуже привабливим. Моб. інтернет безлім (100 ГБ + шейп) за 220 грн.
Подав на нього сьогодні заявку, на перенесення з Лайфу номеру 097. При оформленні, з'явилася можливість обрати E-Sim на ел.адресу, скористався цим.
Почему-то нет информации как долго будет действовать акционная стоимость тарифов...
Є, отут
Київстар сказав(ла):
Скільки діє спеціальна пропозиція MNP-тарифу?
Спеціальна пропозиція MNP-тарифу, а саме ціна і умови безлім інтернету (100 ГБ без обмеження швидкості) діятимуть до 01.12.2026. Після цього періоду діятимуть стандартні умови тарифу ВСЕ РАЗОМ Легкий Контракт.

Та й отут є:
ТарифВсе Разом Легкий Контракт
Вартість пакету послуг на місяць300 грн
Спеціальна вартість пакету послуг на місяць (MNP)220 грн
(до 01.12.2026)

Місто
Хмельницький
Нагайде, будь ласка, які нюанси зміни тарифу зараз в КС? Міграція з Дзвінки для батьків 2020 на Старт Контракт.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
Нагайде, будь ласка, які нюанси зміни тарифу зараз в КС-контракт?
1) Можно выбрать:
а) сразу сегодня перейти в новый тариф
б) назначить переход с 1-го числа следующего месяца
2) при переходе на новый тариф, за первый месяц снимется полная абонплата, потом абонплата перейдёт опять на ежедневную

Зверху