Тарифи контракту «3 в 1» (2025)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Тарифи доступні лише для нових клієнтів.

ТарифVodafone GigaComboVodafone GigaCombo+Vodafone GigaCombo ProVodafone GigaCombo Pro+
Пакет послуг на місяць350 грн
(перші 3 міс - 250 грн)
400 грн
(перші 3 міс - 300 грн)
425 грн
(перші 3 міс - 250 грн)
475 грн
(перші 3 міс - 300 грн)
Домашній ІнтернетБезліміт (1 Гбіт/с)
(200 ТБ, далі - шейп)
Безліміт (1 Гбіт/с)
(200 ТБ, далі - шейп)
Безліміт (1 Гбіт/с)
(200 ТБ, далі - шейп)
Безліміт (1 Гбіт/с)
(200 ТБ, далі - шейп)
Vodafone TV--270+ каналів та 6000+ фільмів, серіалів та мультфільмів270+ каналів та 6000+ фільмів, серіалів та мультфільмів
Мобільний ІнтернетБезліміт
(50 ГБ, далі - шейп)
Безліміт
(шейп відсутній)
Безліміт
(шейп відсутній)
Безліміт
(шейп відсутній)
Дзвінки у мережі Vodafone УкраїнаБезлімітБезлімітБезлімітБезліміт
Дзвінки на інші мережі України500 хв550 хв1000 хв1050 хв
SMS на всі мережі по Україні3 грн/10 SMS50 SMS3 грн/10 SMS50 SMS
Дзвінки за кордон50 хв дзвінки в 16 країн50 хв дзвінки в 16 країн50 хв дзвінки в 16 країн50 хв дзвінки в 16 країн
SMS за кордон6 грн/шт6 грн/шт6 грн/шт6 грн/шт
Надання роутеру-Включено в тариф-Включено в тариф

Місто
Харків
Тобто зі своїм старим номером неможливо підключитись?

Щось в них маркетинг не поспішає за лайфсетом М.

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
edriver, ну і врахувати ще що він не доступний всім (Домашній Інтернет). Тому певно і ціна така гарна за все.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Moto G60
Для новых клиентов чего? Вообще Водафон (связь+домашний интернет) или связь может быть припейд, но с переводом на контракт, и новым подключением домашнего интернета?

UPD: вопрос снят. Нужна новая симка и новое подключение.

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Відпишіться, якщо в ці тарифи "3 в 1" для "нових" клієнтів прийматимуть перенесені MNP-номери

Місто
Киев
є у нас ТУТ люди З Києва, хто користується інтернетом домашнім, від водофону, як вам швидкість і робота послуги ? підключили наш будинок до їх інтернету GPON, Думаю підключати

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Romik_Kyiv, почитати відповідну тему важко? Потрібно офтопити?

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung A 72
На сайті Vodafone оновилися умови контракту 3 в 1. Тепер можливе підключення не лише для нових абонентів, а також для mnp абонентів так і діючих, підключення на combo тариф (для діючих абонентів) можливе лише після розірвання діючого договору на домашній інет ( якщо він підключений) із поверненням ONO терміналу через Нову пошту та подальшим новим підключенням)). По іншому поки ніяк, принаймні мені так сказали.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
підключення на combo тариф (для діючих абонентів) можливе лише після розірвання діючого договору на домашній інет ( якщо він підключений)
Это вы имели ввиду Gigabit Net т.к. combo это и есть 3 в 1.
Или я что то пропустил т.к. это не у меня, а у моих подопечных, могу что то не знать.

Місто
Київ
Телефон
Samsung A 72
підключення на combo тариф (для діючих абонентів) можливе лише після розірвання діючого договору на домашній інет ( якщо він підключений)
Это вы имели ввиду Gigabit Net т.к. combo это и есть 3 в 1.
Или я что то пропустил т.к. это не у меня, а у моих подопечных, могу что то не знать.
Саме так, Gigabit Net потрібно буде відключити, а потім знову зробити нове підключення

Місто
Киев
Дістала Воля до ручки:cautious: подав заявку на підключення по акції по 125 грн до кінця 2026 року:p думаю за швидкістю Vodafone буде краще ніж Воля DOCSIS:Dсказали майстер буде 21.08

Зверху