Тарифи передплати «SuperNet» (2022)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Тарифи
Start (Start+)​
ProPro+
(лише для нових підключень)
UnlimTurbo (регіональний)
Абонплата200 грн/місяць280 грн/місяць180 грн/місяць410 грн/місяць190 грн/4 тижні
Мобільний інтернет20 ГБ + додаткові 5 ГБ перші 6 місяців40 ГБ + додаткові 5 ГБ перші 6 місяців20 ГБ
(з них 2 ГБ доступні в 26 країнах роумінгу)
Безліміт (80 ГБ, далі - шейп 0,8 Мбіт/с)Безліміт (40 ГБ, далі - шейп 0,8 Мбіт/с)
Дзвінки в мережі VodafoneБезлімітБезлімітБезлімітБезліміт-
Дзвінки на інші мережі України200 хв300 хв150 хв
(та в 26 країнах роумінгу)
400 хв800 хв
(на всі мережі України)
Дзвінки у 16 країн50 хв50 хв50 хв50 хв-
SMS на мобільні мережі України50 SMS за 1,50 грн/день50 SMS за 1,50 грн/день50 SMS за 1,50 грн/день50 SMS за 1,50 грн/день50 SMS за 1,50 грн/день
Платіть менше з послугою «Відключення інтернету»175 грн/міс----
Рік без Абонплат2200 грн3080 грн-4510 грн1815 грн
Перехід*555*3#*555*2#-*444*8#-

Причина: SuperNet Turbo
Останнє редагування модератором:
Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
По ідеї коли ви звернетесь до магазину "Цитрус" вам будуть давати "Joice Start Special". Бо якщо я не помиляюсь усі стартові супернет старт які були до 50 їх перевели на Joice ще на початку квітня. Але я можу помилятись.
Саме так.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
По ідеї коли ви звернетесь до магазину "Цитрус" вам будуть давати "Joice Start Special". Бо якщо я не помиляюсь усі стартові супернет старт які були до 50 їх перевели на Joice ще на початку квітня. Але я можу помилятись.
Саме так.
На мейл прийшло що це акція 25 грн. А коштували сім по 100 грн. Наче ж це з першим місяцем включено.

а може маркетенговий хід.

Останнє редагування:
Місто
Мукачево
Телефон
Moto G9 Plus
Саме так.
На мейл прийшло що це акція 25 грн. А коштували сім по 100 грн. Наче ж це з першим місяцем включено.

а може маркетенговий хід.
Я би не довіряв би спливаючим вікнам в ФБ. Бо можуть написати одне а по фаткту зовсім інше
Post automatically merged:

Продають стартові пакети в АТБ з 2 місяцями це правда. Тариф там Pro+ це офіційна акція. Але пакет коштує він 140 грн.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
По ідеї коли ви звернетесь до магазину "Цитрус" вам будуть давати "Joice Start Special".
Все вірно, сьогодні отримав: бачив пачки цих старпаків і на запитання "Які ще є?" менеджер показав штук 40 Joice Start Special та сказав, що "Це все, що є".
Наче ж це з першим місяцем включено.
Ні, без. Тобто ці старпаки - це Joice Start на базових умовах без першого сплаченого місяця. Як сказав менеджер: "Пусті" :)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro

«Vodafone SN Start»​

25 ₴ :p

Вже 100 грн:cry:

Місто
Хмельницький

«Vodafone SN Start»​

25 ₴ :p

Вже 100 грн:cry:
Пусті? Тобто без першої сплаченої абонки? За 100? А сенс?

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Пусті? Тобто без першої сплаченої абонки? За 100? А сенс?
Попит і пропозиція, еге. Хто встиг по 25 - той встиг. Зараз підняли в 4 рази від номіналу та в 2 рази від рекомендованої і будуть дивитися, братимуть чи ні. Як ні - відкотять до 75...50 грн, а там може знову по 25 грн зроблять. Хоча 25 - це "тупо Скайрім шара".

Місто
Київ
це була разова акцiя замануха для бiженцiв з КС
така цiну на сiмкартку, на якого вже можна прийняти смс - щастя ботофермерам та арбiтражникам

Місто
Днепр
попользовался месяц анлим
так вот 60 гб конечно не хватает, за 2 дня до окончания уже все высидел,ютуб конечно весь трафик сжирает

Місто
Киев
Indus, я б сказал что его там нет в шейпе, лучше для меня 70 гб иметь плюс пассы если гба по акции зашло

Місто
Днепр
mrfrimen,
ну дак и тырнет после использования 60 Гб не пропадает (как в иных ТП) - лучше шейп, чем вообще без тырнета или постоянные доплаты по причине нехватки. ИМХО :boss:
согласен но с другой стороны 60 гиг все же нехватает,хотябы 100 гиг давали

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
мэйзу с9
mrfrimen,
ну дак и тырнет после использования 60 Гб не пропадает (как в иных ТП) - лучше шейп, чем вообще без тырнета или постоянные доплаты по причине нехватки. ИМХО :boss:
согласен но с другой стороны 60 гиг все же нехватает,хотябы 100 гиг давали
В маркеті є лф 105 гб/ міс за 99 гр

Місто
Київ
Майже усі лінійки Vodafone вже "покращили". А ось вся лінійка Supernet без змін поки що. І цікаво чому не змінюється нічого у тарифі Supernet Turbo?!! Ні подородчання, ні закриття. Тим більше після випуску нового Turbo.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Майже усі лінійки Vodafone вже "покращили". А ось вся лінійка Supernet без змін поки що. І цікаво чому не змінюється нічого у тарифі Supernet Turbo?!! Ні подородчання, ні закриття. Тим більше після випуску нового Turbo.
Тобі вже горить?? Що за люди. Для підкдючення старі вже давно закриті, і в продажу їх нема на сайті, на площадках ще можна знайти, але там нема гарантії що продадуть те що хочеш.

Зверху