Тариф передплати «Vodafone Joice» (2019) (архівний)

LArmstrong

Вояж
Реєстрація
29.10.16
Місто
Тернопіль
Телефон
iPhone 13 Pro
Тариф передплати «Vodafone Joice» (2019) (архівний)

Це архівний тариф, його не можна підключити.

Joice Базовий
Пакетне наповненняПонад пакет
Ціна200 грн/міс15 грн/день
Дзвінки1000 хв. на всі мережі України0.60 грн/хв
Інтернет18 Гб
безліміт на YouTube, Megogo, SweetTV Netflix, Apple Music, Deezer, YouTube Music, SoundCloud, Shazam, Instagram, Facebook, Viber, Skype, WhatsApp, Snapchat, Telegram, Pinterest, LinkedIn, Twitch, App Store, Play Store, Steam, Apple TV, Coursera, Duolingo, Reddit і Canva.
Після використання в сукупності 30 ГБ у безлімітних додатках та сервісах, швидкість інтернету для них буде до 2,5 Мбіт/с.
200 Мб/15 грн
До 20 пакетів по 200 Мб на добу. Понад 20 пакетів - обмеження швидкості до 0.15 Мбіт/сек
SMS за кордон1 шт. за 3 грн1 шт. за 3 грн
SMS по Україні50 шт. за 1.50 грн/день50 шт. за 1.50 грн/день
Рік без Абонплат2200 грн-

Joice Maxx (додаткова послуга до тарифу) закрито для нових підключень

Додаткова інформація:
Безліміт для додатку Дія (функціонал для документів) разом з Дія Радіо доступний незалежно від підключення пакета послуг на місяць; безліміт для Дія ТВ доступний тільки при підключеному пакеті послуг на місяць.

Безліміт на месенджери не поширюється на аудіо- та відеодзвінки в додатках: Telegram, Facebook Messenger, а також меседжинг (текстові та графічні повідомлення) в додатках: Google Meet, Microsoft Teams, Skype for Business – вони будуть тарифікуватися згідно з твоїм тарифним планом.

Базовий пакет послуг не включає в себе вартість підписки в інтернет-додатках (сервісах): Apple Music, YouTube Premium, YouTube Music Premium, Netflix, MEGOGO, Google Play Music, Deezer, Spotify.

Додаток Google Play тотожний додатку Play Market і може змінювати назву на Play Market залежно від версії операційної системи телефона.

Більшість сервісів і додатків використовують не тільки власні, але й сторонні ресурси, які можуть використовувати ГБ твого основного пакета. Для коректної роботи рекомендуємо стежити за залишком ГБ в основному пакеті (у додатку My Vodafone).

Безлімітний трафік на улюблені додатки надається лише за умови використання сервісу через офіційні додатки iOS або Android і через офіційні веб-версії в смартфонах. При використанні неофіційних додатків або Lite-версій трафік може бути не ідентифіковано в мережі та буде тарифікуватися згідно з твоїм тарифним планом.

В межах базового пакету послуг ти отримуєш безлімітний трафік у перелічених додатках, за виключенням технічного трафіку, який може тарифікуватися, наприклад:

  • показ реклами, що здійснюється під час перегляду потокового відео
  • оголошення та рекламні посилання, які відображаються в додатках
  • зовнішні посилання та навігація на інші сайти, програми, новини, блоги, карти тощо
  • подкасти
  • RRS-канали
  • оновлення програмного забезпечення
  • відео та вміст, розміщені на інших сайтах, які відтворюються в додатку
Безлімітний трафік, що надається для використання у зазначених вище додатках та сервісах, не підлягає роздачі. Трафік підключеного пристрою при використанні телефона як точки доступу до інтернету (в режимі модема) або в разі використання в модемах, завантаження трафіку за допомогою служб стиснення даних (Onavo, KickBit та інші) або VPN тарифікується відповідно до умов тарифного плану.
 
Останнє редагування модератором:
Реєстрація
11.12.17
Місто
Kyiv
Собственно, о чем Кактус и говорил :)
 

Вкладення

  • Снимок экрана 2020-08-20 в 14.19.20.png
    Снимок экрана 2020-08-20 в 14.19.20.png
    42.4 КБ · Перегляди: 185
Реєстрація
19.03.18
Місто
Запорожье
Отключил услугу max и действительно ютуб начал тормозить.Оператор подтвердил что ограничения на скорость были сняты 23.05.Заявку приняли...жду.Кстати при обновлении пакета услуг сняло всего 7 грн.(скидок никаких нет,на бонусном счету тоже ноль) и начислили пакет как то уникально...6 гиг и 1200 минут.Чудеса билинга короче)
 
Останнє редагування:

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Vodafone Украина: С сегодняшнего дня абоненты тарифа Joice могут пользоваться Spotify без платы за мобильный трафик .

Оператор мобильной связи Vodafone Украина сообщил, что с 26 августа все клиенты молодежного тарифа Joice могут пользоваться музыкальным сервисом Spotify без оплаты за трафик.

Сервис, набирающий популярность в Украине, теперь включен в услугу Music PASS в тарифе Joice. В рамках услуги абоненты тарифа уже пользуются такими музыкальными сервисами, как Apple Music, YouTube Music, Google Play Music, Shazam, Soundcloud и Deezer. Гигабайты в тарифе при пользовании этими сервисами не расходуется.
 
Реєстрація
03.07.16
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Тут недавно спорили по поводу наличия шейпа при просмотре видео.

Вот оф. ответ оператора:

"У відповідь на Ваше звернення повідомляємо, що дане обмеження було зняте в тарифах передплати, у вартість яких входить безлімітний інтернет (наприклад, SuperNet Unlim).

У Вашому тарифі Joice безліміт на YouTube надається в межах послуги Video PASS, і умова обмеження швидкості потокового відео не скасовувалась (обмеження - до 2 Мбіт/сек діє коректно)."

И это непонятно совсем. Ведь ограничения снимали как раз в рамках услуги Video Pass. И даже еще в июне помню шейпа уже не было. А примерно в конце июля уже заметил, что долго прогружаются видео (как раз 2 мбит/с).
 
Реєстрація
03.02.12
Місто
Знамянка
Подскажите, если не оплачена абонка на месяц, то дневная (7 грн) снимается ночью? Или сразу в тот же день?
 

Яша

Бывалый
Реєстрація
01.01.18
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
Добрый день. Уменя вопрос кто то портировался с другого мобильного оператора на Joice есть ли данная возможность?Если да то какова стоимость стартового пакета при переносе на обычный тариф а какая на Joice?
1. На Joice перенос возможен
2. 100 грн. на Joice (пакет услуг на месяц сюда включён)
3. На "обычный" = 1 грн.

З.Ы. подробнее о переносе в VF: https://www.vodafone.ua/uk/mnp
 
Останнє редагування:
Реєстрація
11.12.17
Місто
Kyiv
Тримай дистанцію та збільшуй коло спілкування по відео зв’язку!
З 1 жовтня 2020 до переліку безлімітних сервісів твого тарифу Joice в межах включених послуг PASS будуть додані ...


Hangouts, Zoom, Google Meet, Skype for Business, Microsoft Teams, FaceTime, WeChat, Google Classroom та Likee, а також буде додано аудіо та відео зв'язок у додатках Viber, WhatsApp, Skype та Facebook Messenger. Це дозволить тобі здійснювати аудіо- та відео виклики у цих сервісах без оплати трафіку.
Зокрема, з 1 жовтня будуть перегруповані сервіси включених послуг Online PASS, Insta PASS та Music PASS, а саме: Послуга «Online PASS» включатиме Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, Facebook Messenger, Hangouts, Google Classroom, Google Meet, Zoom, Skype for Business, FaceTime, Microsoft Teams, WeChat;
Послуга «Insta PASS» змінює назву на «Social PASS» та включатиме Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Snapchat, TikTok та Likee;
Послуга «Music PASS» включатиме Apple Music, Spotify, YouTube Music, Shazam, Google Play Music, SoundCloud, Deezer.

Лойс від команди Joice.​
 
Реєстрація
23.05.17
Місто
Украина
Скажите, пожалуйста, возможно ли перейти на этот тариф, не меняя номер, не покупая новый пакет
 

vlady

Модератор
Команда форуму
Реєстрація
24.07.18
Місто
Київ
Телефон
iPhone 11

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
З 26.10.20 до 28.02.21 року діє Акційна пропозиція «joice MAXX»:

Для нових абонентів, які активували тариф joice з 26.10.20 по 28.02.21Для всіх інших абонентів, які активували тариф joice до 25.10.20
Умови підключення послуги joice MAXXПопередньо встановлена послуга*811#
Trial період для послуги joice MAXXЗ моменту підключення послуги перші три місяці в межах тарифу joice надаються без додаткової оплатиЗ моменту підключення послуги до закінчення дії поточного пакета послуг у межах тарифу joice, без додаткової оплати
Вартість послуги joice MAXXПісля закінчення Trial періоду – 50 грн/міс. з урахуванням ПДВ та збору до Пенсійного фонду й стягуватиметься автоматично додатково з платою за пакет послуг тарифу joice на місяць.

Детальні правила користування Акцією
 
Останнє редагування:

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Хороший тариф.
Если бы еще и переход был возможен...

Загадка:
-Что такое "уйти,что бы вернуться"?
Правильный ответ:
-Единственный вариант получить "Джойс" для абонента ВФ

:D
Kseniya, Я 23.10 активировал сестре. Пролетел с 3 месяцами. Только один месяц. Обидно.
 
Реєстрація
19.03.18
Місто
Запорожье
При отключении опции Макс включился шейп на видео(который якобы отменили 23.05.2020).У кого то еще наблюдаеться такая проблема?
 
Зверху