Тариф «Гнучкий Лайф» (закритий)

Статус
Закрита.

vlady

Модератор
Команда форуму
Реєстрація
24.07.18
Місто
Київ
Телефон
iPhone 11
Тариф «Гнучкий Лайф (архівний)

Пакети5 пакетів*
Інтернет30 ГБ, 1 пакет дорівнює 6 ГБ (всього надається 5 пакетів послуг)
+1 ГБ за кожні 30 хв вихідних дзвінків з BiP Out,
за умови оплаченого пакету послуг на 4 тижні
Дзвінки на всі мобільні номери по Україні (включно з lifecell)1250 хв, 1 пакет дорівнює 250 хв (всього надається 5 пакетів послуг)
Мобільна точка доступу (роздача інтернету через пристрої)Безкоштовно
Соцмережі (Facebook, Instagram, Twitter)Безліміт
Хмарне сховище lifebox50 ГБ
Застосунок ДіяБезліміт
Звичайна Вартість140 грн
Якщо номер lifecell зареєстровано/персоніфіковано120 грн
Якщо номер перенесено до lifecell100 грн
Перехід з інших тарифних планів*478#
Повторне замовлення пакету послуг на 4 тижні*700#

*5 пакетів
Пакет послуг на 4 тижні складається з п'яти пакетів, кожен з яких надає абоненту можливість отримати 250 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включно з lifecell) або 6 ГБ інтернет-трафіку. Абонент має право самостійно обирати якийсь вид послуг (хвилини або інтернет-трафік) отримувати в рамках пакету послуг на 4 тижні. Залежно від події, яку здійснює абонент, йому нараховується відповідний 1 пакет з обсягом хвилин або 1 пакет з обсягом інтернет-трафіку. Загальна кількість пакетів складає 5 загалом для обох видів послуг. Таким чином, абонент може отримати в рамках пакета послуг на 4 тижні за рахунок зазначених 5 пакетів наступний обсяг послуг: 1) 1250 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) або 2) 1000 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) ) та 6 ГБ; або 3) 750 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) та 12 ГБ; або 4) 500 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) та 18 ГБ; або 5) 250 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) та 24 ГБ; або 6) 30 ГБ. Після використання обсягу першого пакета, автоматично надається другий/третій/четвертий/п'ятий пакет протягом періоду їхньої дії.

Невикористані пакети послуг не зберігаються та переносяться на наступний період дії.

Пакет послуг на 1 день
При несвоєчасній оплаті пакету послуг на 4 тижні буде автоматично нараховуватися пакет послуг на 1 день (за умови достатньої суми на рахунку), щоб ви завжди залишалися на зв’язку. В іншому разі застосовуються стандартні тарифи.

Інтернет650 МБ
Дзвінки на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell)65 хв
Вартість15 грн
Керування пакетом послуг*103#

Стандартна тарифікація
Застосовується, якщо:
  • не оплачено пакет послуг на 4 тижні або на 1 день;
  • вичерпався обсяг окремої послуги у межах пакету послуг на 4 тижні або на 1 день до закінчення періоду його дії;
  • використовуються послуги, не включені до пакетів послуг на 4 тижні або 1 день.
Дзвінки на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell)1 грн/хв
SMS по Україні100 SMS за 3 грн в день користування

Інтернет (МБ надаються до кінця дня):
Якщо на рахунку більше ≥ 10 грн500 МБ / 10 грн
Якщо на рахунку < 10 грн250 МБ / 5 грн
Після оплати 30 грн впродовж днябезліміт 2.5G

Інші умови тарифного плану
Пакет послуг на 4 тижні складається із п’яти пакетів, кожен з яких надає абоненту можливість отримати 250 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) або 6 ГБ інтернет-трафіку. Абонент має право самостійно обирати який вид послуг (хвилини або інтернет-трафік) отримувати в межах пакету послуг на 4 тижні.

Залежно від події, яку здійснює абонент (дзвінок або інтернет-з'єднання), йому нараховується відповідний 1 пакет з обсягом хвилин або 1 пакет з обсягом інтернет-трафіку.

Загальна кількість пакетів складає 5 в цілому для обох видів послуг. Таким чином, абонент може отримати в межах пакету послуг на 4 тижні за рахунок вказаних 5 пакетів наступний обсяг послуг: 1) 1250 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) або 2) 1000 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) і 6 ГБ; або 3)750 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) і 12 ГБ; або 4) 500 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) і 18 ГБ; або 5) 250 хвилин на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell) і 24 ГБ; або 6) 30 ГБ.

Після використання обсягу першого пакету, автоматично надається другий/третій/четвертий/п’ятий пакет протягом періоду їх дії. Невикористані пакети послуг не зберігаються та не переносяться на наступний період дії.

Ви можете отримати спеціальну ціну на пакет послуг в разі реєстрації/персоніфікації свого номера та сплачувати 120 грн за 4-тижневий пакет послуг або у разі перенесення свого номера до lifecell – сплачувати 100 грн за 4-тижневий пакет послуг.

Спеціальна ціна починає діяти після підтвердження реєстрації / персоніфікації та поповнення рахунку на достатню суму для оплати пакету послуг на 4 тижні. У разі наявності на рахунку достатньої суми для оплати пакету послуг на 4 тижні (без здійснення додаткового поповнення рахунку), спеціальна ціна буде застосовуватися на наступний день після підтвердження реєстрації / персоніфікації номера або після повторного замовлення пакету послуг на 4 тижні (*700#).

Ви можете безлімітно користуватися застосунками: Дія, Facebook, Instagram, Twitter, Facebook Messenger за умови сплати вартості 4-тижневого пакету послуг. Користуйтесь лише офіційними застосунками для планшетів та смартфонів, мобільними або веб-версіями сайтів соціальних мереж. Завантаження з App Store та Google Play (завантаження тарифікується згідно з умовами тарифного плану).

За наявності на рахунку суми більшої ніж 2 коп, але недостатньої для оплати хвилини вихідного та/або переадресованого дзвінка за стандартною вартістю, абоненту нараховується кількість секунд, відповідна до залишку коштів на рахунку (з розрахунку вартості 1 сек=0,016666 грн).

Після переходу на будь-який інший тарифний план залишок хвилин / інтернет-трафіку, які почали використовуватися за пакетом послуг тарифу «Гнучкий Лайф» зберігається за абонентом до кінця періоду дії відповідного пакету послуг або до вичерпання їх обсягу.

Невикористані пакети, надані в межах тарифного плану «Гнучкий Лайф», будуть перенесені для використання в межах нового тарифного плану у вигляді інтернет-трафіку (1 невикористаний пакет = 6 ГБ) з періодом використання до кінця періоду дії відповідного пакету послуг тарифу «Гнучкий Лайф» або до вичерпання їх обсягу.

Переадресовані дзвінки тарифікуються за тарифами вихідного дзвінка залежно від напрямку дзвінка. При здійсненні переадресації на номери lifecell стягується додатково плата за переадресацію – 0,21 грн за дзвінок.

Умови тарифного плану наведено станом на 21.04.2021 р.

Дата введення тарифного плану в дію ─ 21.04.2021 р.

 
Причина: Переклав на українську мову
Останнє редагування:
Реєстрація
01.09.12
Місто
Знаменка
Для звонков (если ещё и смартфон с бипом) - то неплохой тариф. Мне лично интернета немного нужно- в основном, звонки, (дома вай фай). Бип даст заработать дополнительные гигабайты...
 

trempel

Заблокирован
Реєстрація
05.02.22
Місто
Киев
Есть этот тариф на симке старой-хочу вставить в модем мобильный и раздавать трафик в машине

Я так понимаю карту вставил и 5 пакетов автоматом по очереди начисляются по 6 гб за раз=30,а по концу месяца пополняю на 140 и опять также ИЛИ надо что то в кабинете нажимать,чтобы только трафик на эти пакеты начислялся?

Звонить и отправлять смс не буду-строго в мобильном роутере будет карта-кто в нюансах шарит-просветите пжлст

P.s-почему то защел в кабинет там 140 абонплата,а кланов на свой тариф пишет 100 гривен/4недели-не пойму до конца сколько надо кидать на номер

Первой абонплаты на этом тарифе не былл-давненько перешёл и картой не пользовался
 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
ПРО ЗАКРИТТЯ ДЕЯКИХ ТАРИФНИХ ПЛАНІВ З 14 ВЕРЕСНЯ 2022

ТОВ «лайфселл», що надає послуги рухомого (мобільного) зв’язку під торговою маркою lifecell, у зв’язку із закриттям деяких тарифних планів повідомляє про зміни в обслуговуванні індивідуальних абонентів.

З 14 вересня 2022 року будуть закрити наступні тарифні плани:
  • «Гнучкий Лайф»,
  • «Гнучкий Лайф. Регіон».
З 14 вересня 2022 року обслуговування абонентів, що є користувачами тарифного плану «Гнучкий Лайф» буде продовжено на умовах тарифного плану «Смарт Лайф 2020», користувачів «Гнучкий Лайф. Регіон» на умовах тарифного плану «Смарт Лайф. Регіон 2020».

До 31 жовтня 2022 року (включно) зазначені абоненти мають право безкоштовно змінити тариф на будь-який інший з відкритих для підключення.
 

ed4t

Заблокирован
Реєстрація
06.08.16
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
Реєстрація
24.11.19
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realmе Q3s;POCO F5
Для меня удивление, что вообще закрывают этот тариф. Можно было поднять немного цену и добавить ещё один пакет. Тариф уникальный. Такие тарифы делаю честь оператору за инновационный подход к тарифообразованию! Но честь - это на хлеб не намажешь. Химерное слово, если тупо нужна большая прибыль за меньшие услуги. Хотя тариф и не дешёвый - явно с прибылью. Вообщем, есть непонимание в работе их отдела по продажам!
 
Статус
Закрита.
Зверху