Тариф «Смарт Лайф Феномен» (закритий)

vlady

Модератор
Команда форуму
Реєстрація
24.07.18
Місто
Київ
Телефон
iPhone 11
Акційний тарифний план «Смарт Лайф Феномен»

Інтернет20 ГБ +1 ГБ за кожні 30 хв вихідних дзвінків з BiP Out, за умови оплаченого пакету послуг на 365 днів
Мобільна точка доступу (роздача інтернету через пристрої)Безкоштовно
Дзвінки на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell)750 хв
Застосунок ДіяБезліміт
Звичайна Вартість пакету послуг на 365 днів150 грн
Якщо номер lifecell зареєстровано/персоніфіковано130 грн
Якщо номер перенесено до lifecell100 грн

Корисні коди USSD
Повторне замовлення пакету послуг/365 днів*700#
Перехід з інших тарифних планів*439#

Спеціальні ціни для зареєстрованих / персоніфікованих абонентів та абонентів, які скористалися послугою перенесення номера
Ви можете отримати спеціальну ціну на пакет послуг в разі реєстрації/персоніфікації свого номера та сплачувати 130 грн за 365-денний пакет послуг або у разі перенесення свого номера до lifecell – сплачувати 100 грн за 365-денний пакет послуг.

Номер вважається зареєстрованим, якщо він прив'язаний до ваших паспортних даних. Процедура реєстрації визначається Порядком реєстрації абонентів, які отримують телекомунікаційні послуги без укладення договору в письмовій формі та внутрішніми процедурами оператора.

Номер персоніфіковано, якщо ви переходите з контракту на усний договір і зберігаєте свої персональні дані або надаєте свої дані під час реєстрації номера, але процес реєстрації не завершено та в інших випадках визначених Умовами і порядком надання телекомунікаційних послуг ТОВ «лайфселл».

Спеціальна ціна починає діяти після підтвердження реєстрації / персоніфікації та поповнення рахунку на достатню суму для оплати пакету послуг на 365 днів. У разі наявності на рахунку достатньої суми для оплати пакету послуг на 365 днів (без здійснення додаткового поповнення рахунку), спеціальна ціна буде застосовуватися на наступний день після підтвердження реєстрації/ персоніфікації номера або після повторного замовлення пакету послуг на 365 днів (*700#).

Дізнайтеся більше про реєстрацію та персоніфікацію на сайті lifecell.ua/uk/bank-id/.
Дізнатися більше про послугу перенесення номера та залишити заявку можна на сайті mnp.com.ua.

*Період дії
Тарифний план діє з 15.12.2021 до 29.03.2022 (включно). Підключення до тарифу можливе з 15.12.2021 до 29.03.2022 (включно). В період з 30.03.2022 до 05.04.2022, абоненти, які обслуговуватимуться на акційному тарифному плані «Смарт Лайф Феномен», будуть переведені на тарифний план «Смарт Лайф». Нарахований та невикористаний пакет послуг на 365 днів зберігається до моменту його використання або до закінчення періоду його дії, залежно від того, яка з подій відбудеться раніше.

Додатковий пакет послуг
У разі вичерпання обсягу певного виду наданих телекомунікаційних послуг (хвилин або інтернет-трафіку) в межах пакету послуг на 365 днів, наступний повний пакет послуг за вашим тарифом буде надано автоматично, якщо на рахунку є достатня сума (залишок невикористаного інтернет-трафіку або хвилин зберігається і його можна використати до кінця періоду дії нарахованого пакету послуг).
У разі, коли на рахунку немає достатньої суми для оплати 365-денного пакету послуг та за наявності достатньої суми на рахунку для додаткового пакету послуг, автоматично нараховуватиметься додатковий пакет послуг, залежно від того який з видів телекомунікаційних послуг було вичерпано. У випадку вичерпання обсягу обох видів телекомунікаційних послуг (хвилин та інтернет-трафіку) в межах пакету послуг на 365 днів за наявності на рахунку коштів для придбання тільки одного додаткового пакету послуг, нараховуватиметься додатковий пакет послуг з тим видом телекомунікаційної послуги, яка буде використана першою.

Дзвінки на всі мобільні номери по Україні (включаючи lifecell)250 хв
Період діїЗ дати нарахування до закінчення періоду дії основного 365-денного пакету послуг
Вартість50 грн

Інтернет5 ГБ
Період діїЗ дати нарахування до закінчення періоду дії основного 365-денного пакету послуг
Вартість50 грн

Стандартна тарифікація
Стандартна тарифікація застосовується, якщо:
  • не оплачено пакет послуг на 365 днів або додатковий пакет послуг;
  • вичерпався обсяг окремої послуги у межах пакету послуг на 365 днів або додаткового пакету послуг до закінчення періоду його дії;
  • використовуються послуги, не включені до пакету послуг на 365 днів або додаткового пакету.

Дзвінки на всі номери по Україні (міські та мобільні, включаючи lifecell)1,00 грн/хв
SMS по Україні100 SMS за 3 грн в день користування
MMS по Україні5 MMS за 3 грн в день користування

Інтернет (МБ надаються до кінця дня):
Якщо на рахунку більше ≥ 10 грн500 МБ / 10 грн
Якщо на рахунку < 10 грн250 МБ / 5 грн
Після оплати 30 грн впродовж днябезліміт 2.5G

За наявності на рахунку суми більшої ніж 2 коп, але недостатньої для оплати хвилини вихідного та/або переадресованого дзвінка за стандартною вартістю, абоненту нараховується кількість секунд, відповідна до залишку коштів на рахунку (з розрахунку вартості 1 сек=0,016666 грн).

Нараховується пакет зі 100 SMS, який діє до кінця доби (за київським часом). Починаючи з 101-ої SMS за добу вартість становитиме 1 грн за кожне SMS.

Нараховується пакет з 5 MMS, який діє до кінця доби (за київським часом). Починаючи з 6-го MMS за добу вартість становитиме 1 грн за кожне MMS.

Інші умови тарифного плану
Після підключення до тарифного плану «Смарт Лайф Феномен» абоненти мають право безкоштовно перейти на тарифний план «Смарт Лайф», набравши *439#. У випадку переходу на «Смарт Лайф» протягом 3 днів з дати підключення до акційного тарифного плану «Смарт Лайф Феномен», 365-денний пакет послуг нарахований за акційним тарифним планом «Смарт Лайф Феномен» зберігається та до нього додається частина 4-тижневого пакету послуг тарифного плану «Смарт Лайф» у вигляді безлімітного інтернет-трафіку для користування соціальних мереж Facebook, Instagram, Twitter, застосунку Дія та безліміт на lifecell після використання хвилин з пакету послуг акційного тарифного плану «Смарт Лайф Феномен».

У випадку переходу на «Смарт Лайф» на 4-ий день і пізніше з дати підключення до акційного тарифного плану «Смарт Лайф Феномен», 365-денний пакет послуг нарахований за акційним тарифним планом «Смарт Лайф Феномен» зберігається, пакет послуг на 4 тижні тарифного плану «Смарт Лайф» нараховується за умови оплати відповідного пакету послуг.

Після закінчення періоду дії акційного тарифного плану «Смарт Лайф Феномен», всі абоненти, які обслуговуватимуться на його умовах станом на дату припинення його дії, будуть переведені у період з 30.03.2022 до 05.04.2022 на тарифний план «Смарт Лайф». Всі пакети послуг придбані та не використані до припинення дії акційного тарифного плану «Смарт Лайф Феномен» будуть чинні після переведення на умови обслуговування за тарифним планом «Смарт Лайф», протягом періоду дії таких пакетів послуг або до дати вичерпання їх обсягу, залежно від того, яка з подій відбудеться раніше.

У період з 15.12.2021 до 29.03.2022 (включно) всі стартові пакету з тарифом «Смарт Лайф» будуть активуватися на тарифі «Смарт Лайф Феномен».

Усі податки та збори враховано. Мінімальний строк дії цього тарифного плану — до 29.03.2022. Підключаючи цей тарифний план, споживач підтверджує, що ознайомився і погоджується з умовами обраного тарифного плану, умовами й порядком надання телекомунікаційних послуг ТОВ «лайфселл», порядком застосування обраних ним тарифів, отримав необхідну, доступну, достовірну інформацію про телекомунікаційні послуги, їх кількість, якість, асортимент, а також про їх виробника (виконавця, продавця).

При переході на будь-який інший тарифний план на умовах усного договору переносяться усі невикористанні об’єми послуг по тарифу на строк, до завершення періоду на який їх було нараховано.

Переадресовані дзвінки тарифікуються за тарифами вихідного дзвінка залежно від напрямку дзвінка. При здійсненні переадресації на номери lifecell стягується додатково плата за переадресацію – 0,21 грн за дзвінок.

Умови тарифного плану наведено станом на 15.12.2021 р.

Дата введення тарифного плану в дію ─ 15.12.2021 р.
Тарифний план діє на всій території України. Пакети послуг із зазначеними вище умовами діють у вказаних вище регіонах. Отримання послуг на тимчасово окупованих та неконтрольованих територіях України може бути обмежене або неможливе у зв’язку з обставинами, що знаходяться поза межами впливу та контролю оператора.

Зверніть увагу! Оператор залишає за собою право встановлювати та змінювати тарифи (тарифні плани) на свої послуги відповідно до Закону України «Про телекомунікації», змінювати перелік таких послуг, а також змінювати умови, строки проведення акцій, достроково припиняти, призупиняти термін їх проведення в односторонньому порядку тощо відповідно до Умов і порядку надання телекомунікаційних послуг ТОВ «лайфселл».

 
Останнє редагування модератором:
Реєстрація
26.10.07
Місто
Варшава
Телефон
Samsung Galaxy S20
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
webivan, так ми ж не знаємо коли модем сесії рве...
У люськи і тремора ще краща тарифікація, але для бізнесу я б їх не рекомендував, як і взагалі нікому: більше геморою чим вигоди.
 
Реєстрація
26.10.07
Місто
Варшава
Телефон
Samsung Galaxy S20
webivan, так ми ж не знаємо коли модем сесії рве...
У люськи і тремора ще краща тарифікація, але для бізнесу я б їх не рекомендував, як і взагалі нікому: більше геморою чим вигоди.
Если реже раза в 10 минут - то те же 100000 чеков гарантированно будут.
 

Операция "Ы"

Заблокирован
Реєстрація
18.07.20
Місто
Харьков
Телефон
Nokia 6.1 Plus

Вкладення

  • 4 копейки.png
    4 копейки.png
    216 КБ · Перегляди: 132
Реєстрація
04.05.08
Місто
Николаев
Телефон
Разные
Дед Фомич, хороший вибір, якщо потрібен 2жо чи 3джо. Лише лс і вф.
До речі, сесії тут по 200кб.
При 1 сессии на чек - это 100 000 чеков. Выглядит таки удачным вложением 100грн. за 1 копейку - 10 чеков и это минимум.

Не факт. Поставил в телефон с 2ж. Был включен вай-фай и интернет, за пол дня скушало 50 МБ. Из них вначале пару МБ ушло на проверку, остальные как-то сами образовались
 
Реєстрація
01.03.12
Місто
Харьков
Телефон
мэйзу с9
Подключил 2й пакет, мне понравилось, пакеты просуммировались. Вместе с бип минутами тариф просто супер!
а могли бы иметь 120 гиг-1200 мин посекундно с городскими за 240 гр в год...
 
Реєстрація
22.04.12
Місто
Харьков
...привязка к месяцу это очень плохо
Подумали в Лайфселл и сделали привязку к 28 дням.
Да нет, подумали в лайфселе и сделали привязку к году, с возможностью купить абоненту столько пакетов услуг (минут и интернета), сколько считает нужным ;)
 
Реєстрація
22.04.12
Місто
Харьков
Любимая фраза моего отца (царство ему небесное) нет ничего постояннее чем временное, отец сделал гараж из шифера и каждый год говорил что поменяет шифер на кирпич и сделает капитальный гараж, так гараж простоял 40лет и продолжает стоять дальше, а хотя он считался временным...
В лайфселе сидят далеко не глупые люди, и если услуга будет пользоваться спросом она обязательно будет жить
 

Bubblegum

Мимо проходил
Реєстрація
09.01.13
Місто
Сумщина
Як подовжити річний термін дії сімки знаходячись на цьому тарифі, аби миттєво не з’їло 10 грн за 500 МБ за стандартною тарифікацією? Кнопки припинити зняття денної плати немає і команда *103# не працює. :(
 

Бурун

Заблокирован
Реєстрація
22.03.15
Місто
Рівне
Bubblegum, попробуйте заказать бипсоц пакет, *911#, если третует 1 коп, докинуть, вам прийдёт 500м. Инета, через бип звоните на другой свой номер 1.5 часа, инет приходит 3га и дальше возможно забрасывать 10 грн.
А далее не знаю, рулетка. Инет будет, за что снимать?
 
Реєстрація
12.03.16
Місто
Маріуполь -> Рівне
Телефон
Motorola Edge 40
Як подовжити річний термін дії сімки знаходячись на цьому тарифі, аби миттєво не з’їло 10 грн за 500 МБ за стандартною тарифікацією? Кнопки припинити зняття денної плати немає і команда *103# не працює. :(
На цьому тарифі немає денних пакетів. Щоб не з'їло 10 грн. за 500 мб., треба лише вимкнути інтернет та 4g. А для продовження на рік, треба закинути необхідну суму 100/130/150 грн., та набрати *700#.
 
Останнє редагування:

Бурун

Заблокирован
Реєстрація
22.03.15
Місто
Рівне
Як подовжити річний термін дії сімки знаходячись на цьому тарифі, аби миттєво не з’їло 10 грн за 500 МБ за стандартною тарифікацією? Кнопки припинити зняття денної плати немає і команда *103# не працює. :(
На цьому тарифі немає денних пакетів. Щоб не з'їло 10 грн. за 500 мб., треба лише вимкнути інтернет та 4g. А для подовження на рік, треба закинути необхідну суму 100/130/150 грн., та набрати *700#.
Честно сказать єто ерунда.для продолжения на год, разве Bubblegum перешел на этот ТП, и не оплатил абонку.
Но когда я переводил родственницу на Единый (с помощью форумчан), после перехода, в МЛС изменилась дата, когда надо вносить 10 грн., она отодвинулась ровно на год.
Так что выводы за вами, как говорит Пивоваров.
 
Реєстрація
12.03.16
Місто
Маріуполь -> Рівне
Телефон
Motorola Edge 40
Бурун, якщо мова про продовження на рік тільки сімки, то так, достатньо закинути 10 грн і все. Але ж тарифу тільки другий місяць, я зрозумів що мова йшла про пакети послуг, а не сімку.
Коли прийде час продовжувати термін дії сімки, то вже і тариф буде звичайний Смарт Лайф, а на ньому вже денні пакети є, та буде працювати комбінація *103#.
 
Зверху