Тарифи передплати «Turbo» та «Turbo+»

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
ТарифTurbo+
(за спецпропозицією)
Turbo
(архівний)
Абонплата290 грн/4 тижні270 грн/4 тижні
Мобільний ІнтернетБезлім [50 ГБ, далі - шейп 0,8 Мбіт/с]
9 ГБ можна використати у 27 країнах ЄС
Безлім [50 ГБ, далі - шейп 0,8 Мбіт/с]
9 ГБ можна використати у 27 країнах ЄС
Дзвінки в мережі Vodafone в УкраїніБезлімБезлім
Дзвінки на інші мережі
В Україні та 27 країнах ЄС
300 хв400 хв
Вхідні дзвінки в роумінгу
У 27 країнах ЄС
БезлімБезлім
Рік без Абонплат3220 грн3770 грн

Останнє редагування:

burn

що нового?
Місто
Одесса
Телефон
Ace&Base Плюс
це і є тариф "vodafone turbo"?
Мені його сьогодні підключили і знову не питаючи мене підключили пакет послуг на місяць.
Я користувався базовими умовами на тарифі Тариф Vodafone 4G Smart S+
Хочу знов повернутися на базові бо мені треба лише вхідні дзвінки та смс і щоб абонплата була відсутня.

Если переход по их инициативе, то 100% должен быть вариант или отменить или откатить. Поищите на форуме был USSD код и/или SMS код+номер для отмены. Ещё бывает кнопка в приложении, но если переход был то уже поздно. Ну и оператор должен знать, и может даже сам сможет вернуть. (Потому что досрочно перевести в Turbo оператор может.) Попробуйте пока много времени не прошло.
Post automatically merged:

Так, возможно я попутал и USSD код - это было для возврата в Turbo 2023. Но по-моему видел и USSD для отмены принудительного перехода вообще. Такое, короче. Лучше позвонить оператору.

Місто
Киев
Если переход по их инициативе, то 100% должен быть вариант или отменить или откатить. Поищите на форуме был USSD код и/или SMS код+номер для отмены. Ещё бывает кнопка в приложении, но если переход был то уже поздно. Ну и оператор должен знать, и может даже сам сможет вернуть. (Потому что досрочно перевести в Turbo оператор может.) Попробуйте пока много времени не прошло.
дякую.
вдалося повернутися на Smart XS
Оператор в чаті підказав що можна відправити смс на 7733, а також в смс повідомленні про підлючення була ця інфа. Тільки ніде не сказано з яким текстом, а телефон не дозволяє пусте смс відправити.

Власне найбільше мене цікавило чи повернуться базові умови - якимось дивом повернулися, але завтра треба ще раз перевірити.

burn

що нового?
Місто
Одесса
Телефон
Ace&Base Плюс
дякую.
вдалося повернутися на Smart XS
Оператор в чаті підказав що можна відправити смс на 7733, а також в смс повідомленні про підлючення була ця інфа. Тільки ніде не сказано з яким текстом, а телефон не дозволяє пусте смс відправити.

Шикарно, рад слышать что всё получилось.

А какая в итоге была смска, раз пустую нельзя? Вдруг кому-то инфа пригодится)

Місто
Germany
Телефон
OneP 7 Pro, OneP 5
Після майже року простою номера на вхідних в тарифі SuperNet Unlim (попередньо до цього був підрехтований шиномонтажем рік без абонплат), знову спробували процедуру. В першу чергу запропонували знижку на базову абонплату (60%) 188 грн. за пакет. Але після вхідного дзвінка від служби утримання і розмови з користувачем номера - пенсіонеркою, запропонували Turbo за 90 грн./ пакет послуг (також знижка на рік). Погодилися, хай буде.

burn

що нового?
Місто
Одесса
Телефон
Ace&Base Плюс
Turbo за 90 грн./ пакет послуг (також знижка на рік).
що мається на увазі "також знижка на рік"?
Скорее всего фиксированная на первый год цена 90 гривен / 4 недели, дальше 270 гривен / 4 недели.

Из того что встречалось, такое ещё предлагают при переходе в этот тариф по спецпредложению.

Місто
Germany
Телефон
OneP 7 Pro, OneP 5
Скорее всего фиксированная на первый год цена 90 гривен / 4 недели, дальше 270 гривен / 4 недели.

Из того что встречалось, такое ещё предлагают при переходе в этот тариф по спецпредложению.
Саме так.

Місто
Киев
Оверквотинг

Саме так.
Якщо пропустити оплату 90 грн буде скільки GB та хвилин, після поповнення

Місто
Радивилів
Підкажіть будь ласка , якщо дали акціонний тариф за 170 грн тобто на рахунку має бути сотка, якщо я не оплачую 170 грн то 5 днів я можу користуватися інтернетом чи 300 м щоденно?

burn

що нового?
Місто
Одесса
Телефон
Ace&Base Плюс
Тариф со спецпредложением 90 гривен / 4 недели на год.

Если пропустить оплату 90 гривен, дальше будет уже 270, или пока год не прошёл всё ещё 90?

Місто
Мукачево
Телефон
Motorola Edge 50 Fusion
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

у меня ГБА подходит к концу, но уже ничего непредлагают
новий рік зазвичай приходить за 3 дні до закінчення ГБА ЩЕ МОЖЕ БУТИ
Зараз почнеться підвищення РБО. А за ним 28 днів/місяць оплата. І вже після цього може комусь і прийде(

burn

що нового?
Місто
Одесса
Телефон
Ace&Base Плюс
1. Ваш тариф за принципом “Роумінг як вдома” стане зручнішим:

- Обсяг інтернету в 27 країнах ЄС зростає з 5 ГБ до 9 ГБ.

- Вхідні дзвінки в цих країнах - безлімітні.

- Гігабайти та хвилини вашого тарифу можна використовувати під час подорожей до наступних країн: Австрія, Бельгія, Болгарія, Греція, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швеція. (Зверніть увагу: Молдова не входить до цього переліку.)

2. Нова послуга “Доступний роумінг”

У тарифі почне діяти послуга, яка включає:

- 10 ГБ інтернету

- 100 хвилин (70 хв на номери Vodafone, 30 хв на вхідні та вихідні дзвінки іншим операторам України та в країні перебування)

Послуга діє у 7 країнах: Молдова, Азербайджан, Норвегія, Швейцарія, Великобританія, Ісландія, Ліхтенштейн на умовах акції “Доступний роумінг у подарунок” з 23.12.2025 до 30.06.2026 за умови підключеного пакета послуг за тарифом.

3. Зміни в переліку країн для роумінгових послуг: "ГігаРоумінг", "ГігаРоумінг Max", "ГігаРоумінг Ultra" та "5 ГБ".

Зверху