Тариф передплати «Vodafone SuperNet Turbo 2019» (архівний)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Це архівний тариф, його не можна підключити.

ТарифVodafone SuperNet Turbo 2019
Вартість пакету послуг на місяць200 грн
Мобільний ІнтернетБезлім (50 ГБ, далі - шейп)
Дзвінки в мережі Vodafone УкраїнаБезліміт
Дзвінки на інші мережі України400 хв
Дзвінки за кордон в Польщу, Німеччину, Чехію та ще 13 країн20 грн/день за кожні 20 хв при здійсненні вихідного дзвінка в одну з 16 країн;
або 25 грн/день за кожні 5 хв в одну з 18 країн.
Безліміт на 1 номер абонента у Польщі3 грн у день користування з послугою «Безліміт за кордон»
SMS на всі мобільні мережі по Україні50 шт. за 1,50 грн/день користування
SMS за кордон3 грн/шт

Останнє редагування:
Місто
Киев
и сколько обходится абонентка по дням, дешевле чем почасово или на ночь?

Злые вы, зубоскалить только мастера. Перешёл на Súper Net Pro с тем же успехом - на базовые условия. И никакого перехода по линейке Экстра не надо

Місто
Тернопіль
На рахунок безлім ютубу. Минулий місяць було все норм. А цього зжерло усе. 10гб за тиждень висосало як кровосіся. На мої претензії оператор спочатку розказував байки про якісь оновлення телефону, а потім зауважив, що безлімітний ютуб надається тільки в офіційній програмі від гугла. Такоі у мене немає (система Windows Mobile), але як минулого місяця було все норм, пояснити також не зміг. На Київстарі проблем ніколи не було, чи браузер чи стороння програма, якщо безлім то безлім. Тут лиш розводять руками.

Кактус

Заблокований
Місто
Киев
В идеале должно работать через офф.приложение или моб.версию сайта

Місто
Ковель
Підкажіть будь ласка, як можна перейти в цей тариф з Лайт+? Через Мій Водафон такої можливості немає.

ivan pochta

user #68
Місто
Дніпро
Тариф жирный, но снова региональный. Что, у Водафона так плохо идут дела на Западной Украине?

Хрюшкин

Заблокований
Місто
Хараре
Телефон
Sony Z3 compact
Тариф жирный, но снова региональный. Что, у Водафона так плохо идут дела на Западной Украине?
Ага, настолько плохо.:apl:

Місто
Ковель
«Дзвінки по Україні на інші мережі - 100 хв.» - застаріла інформація.
Зробіть зміни, вірне значення - 300 хвилин

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Сьогодні нарахували пакет з 80 хв на календарний місяць. Збереження умов РБА не спрацювало

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Ще раз задам тут питання, якщо використати 3гб на день в супернет анлім, то швидкості 0.8 мегабіт вистачить на хайфай якість тайдал або ютуб мюзик? Ну і доступ до ютуб з якою якістю в цьому тарифі? Дякую

ivan pochta

user #68
Місто
Дніпро
Я не могу понять, почему в шапке Pro 100 грн, а на сайте ВФ и в приложении 110 грн. Опечатка?

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Останнє редагування:
Місто
вілково
якщо не сплачена місячна та денна абонплати, можливість телефонувати на номери 0800 є?

Зверху