Телеканали

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Ведучі каналу «Наш» повертаються на ютуб із новим проєктом. 23 травня канал опублікував російськомовний анонс проєкту «Да, это так» з Максом Назаровим та Ярославою Масловою.
У 30-секундному відео ведучі по черзі промовляють слова «Війна. Путін. Зеленський. Мир. Донбас. Азов. Маріуполь. Буча. Біженці. Гуманітарка. Європа. США. Росія. Геноцид. Переговори. Полонені. Байрактар. Джавелін. Економіка. Олігархи. Харків. Херсон. Герої. ЗСУ. Перемога. Україна» і зрештою кажуть, що це лихо і біль, але «ми переможемо».
«Три місяці ми допомагали, працювали, підтримували, спостерігали, кожен з нас робив і робить це в рамках своїх сил та можливостей, і 99% моєї аудиторії робить це на благо України та перемоги. Ми з Ясею сьогодні включаємо для вас звичний для нас віжуал, покажемо та розповімо про війну та нашу перемогу», – так Назаров анонсує проєкт у своему телеграм-каналі.
 
Реєстрація
18.09.12
Місто
Kyiv

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Реєстрація
27.07.12
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Вырубить каналы за психологическое состояние владельца - это что-то совершенно новое в современной юриспруденции. "До каких же мышей мы дотрахались"...
 

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Реєстрація
29.01.14
Місто
Першотравенськ (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
К сожалению, у нас нет юриспруденции. Иначе б пусть не инициаторы, а исполнители Рубильник-шоу уже получили бы в суде по наглым мордЯм.
 
Реєстрація
24.11.19
Місто
Волинь
К сожалению, у нас нет юриспруденции. Иначе б пусть не инициаторы, а исполнители Рубильник-шоу уже получили бы в суде по наглым мордЯм.
Петро Олексійович проводив судову реформу, за час своєї каденції. Але так провів, що і сам боїться її, а "смотрящій" судової реформи від петра взагалі втік з країни, після обрання нового президента. То хто йому винен ?
 

plebis

why so serious?
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Та конечно, Петро Олексійович виноват, что не починил за 4 года вообще все, что в стране плохо, кто ж еще? И армию не довел до уровня, чтобы разбили русню на подступах к Конотопу и, главное, дебилов инфантильных думать не научил, вот и выгребает
 
Реєстрація
18.09.12
Місто
Kyiv

Жоден воєнний стан не є виправданням для відвертої політичної цензури​

Сьогодні в УП вийшла стаття про єдиний телемарафон. Уважно ознайомилася з цим матеріалом. На жаль, там подається неправда інформація про відсутність цензури. Автор стверджує, що «У єдиному телемарафоні немає цензури у чистому вигляді» (це пряма цитата).

Насправді, марафон тримається на цензурі. Не просто на цензурі, а на ПОЛІТИЧНІЙ ЦЕНЗУРІ.

По-перше, трьом телеканалам не надали там слоту, саме через цензуру.

По-друге, саме Банкова формує редакційну політику марафону, і існує неформальна заборона, чорні списки і блок-листи в марафоні на цілі партії і окремих політиків. Це легко перевірити, якщо проаналізувати моніторинг марафону.

По-третє, ведучі і учасники марафону, причетні до його створення, неодноразово підтверджували нам існуючу заборону. Не просто на політиків, бо, наприклад, слуги там з ранку до вечора присутні. А саме на опозицію, на ЄС.

По-четверте, в слотах олігархічних каналів присутні близькі до їх власників політики та експерти. А от слот каналу Рада висвітлює що завгодно, тільки не діяльність Ради. Про парламент там не було інформації тижнями, особливо в квітні-травні, хоч парламент щотижня збирався і приймав важливі рішення.

По-п’яте, така ж гнітюча ситуація і з Суспільним, в слоті якого виключно речники Банкової.

По-шосте. Канал Freedom чомусь віщав із Польщі, чомусь під шумок туди виїхали чоловіки призовного віку, близькі родичі менеджменту олігархічних телеканалів. На кого він розрахований? На біженців? Так вони знають українську. На російськомовний сегмент? Це на кого? Ми вбухуємо мільярди у русскую еміграцію?

Нагадаю, телеканали Суспільне, Рада, Freedom фінансуються з держбюджету. Так чому там немає суспільства? А головні герої – це визначене Банковою коло осіб, і це не герої війни.

По-сьоме. Корупційна складова. Нещодавно олігархічні телеканали, що мають слот в марафоні, отримали фінансування, типу виграли конкурс на вироблення контенту. Це і є плата за цензуру і темники. Тим більше, до виробництва марафону причетні ті, хто вже просили пробачення за цензуру і темники в 2004 і в 2014.

Ну, й останнє. З ефіру викинуто три патріотичні телеканали. Де журналістська солідарність?

Принагідно щиро дякую авторам матеріалу і виданню УП за підняту тему і дискусію.

Тему політичної цензури піднімаю на всіх засіданнях ВР і погоджувальної. За парламент і його керівництво, які «не помічають» цензуру, соромно. Бо жоден воєнний стан, який безумовно (!!!) включає обмеження і самообмеження, не є виправданням для відвертої політичної цензури.

Post automatically merged:

Тим часом, для боротьби з політичною цензурою не вистачає зовсім трішки голосів!
 
Реєстрація
18.09.12
Місто
Kyiv
Не ті канали закрили!!!


Російський актор серіалу "Свати" Федір Добронравов зустрівся з пораненими російськими військовими в госпіталі міста Самара.
Про це пишуть російські "Вести" з посиланням на Міноборони РФ, передає Цензор.НЕТ з посиланням на Детектор медіа.

Зазначається, що актор підтримав поранених бійців та "побажав усім якнайшвидшого одужання".
"Під час відвертої бесіди з військовослужбовцями він висловив їм слова підтримки та найкращі побажання", – відзвітували про цю подію в Міноборони РФ.

27 березня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону на в’їзд актору "Сватів" Федору Добронравову та визнав протиправною заборону серіалу.
16 травня того ж року Шостий апеляційний адміністративний суд не задовольнив апеляційні скарги СБУ та Держкіно та підтвердив скасування заборони серіалу "Свати" та скасування заборони на в’їзд до України російському актору Федору Добронравову.
У 2020 році міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що не варто забороняти фільми за участі іноземних акторів, яким заборонено в'їзд в Україну. Джерело: https://censor.net/ua/n3350849
 

monter

Україна понад усе!
Реєстрація
22.07.09
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
27 березня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону на в’їзд актору "Сватів" Федору Добронравову та визнав протиправною заборону серіалу.
Це якраз той період, коли телевізійна пропаганда у головах багатьох виборців завершила епоху патріотизму і розпочалась епоха "какая разніца". Люди зненавиділи пороха більше, ніж путлера(!!!). А деякі ще й досі так ненавидять. Хоча і тоді, і зараз мені це здавалось дивним.
 
Реєстрація
18.09.12
Місто
Kyiv
Чергове дно від телеканалу Г+Г.
Дешеві провокації, маніпуляції - і все це за кошти держбюджету за "єдині теленовини" :(
Сприяє внутрішній єдності, допомагає перемагати ворога - чи звільняє політичний та медійний простір від конкурентів?!!

 

monter

Україна понад усе!
Реєстрація
22.07.09
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
У нас з кацапами у питанні телепропаганди зараз однакова ситуація. Поки у кацапів не вимкнуть всі пропагандистські канали, а у нас 1+1, зомбі так і будуть в обох країнах. Але в кацапстані телеканали прикривають свого президента, а в Україні всього-навсього жопу коломойського. Коли кацапським зомбі кажуть, що росія вбиває мирних людей в Україні, то вони кажуть "ви всьо врьоті", коли українським зомбі кажуть, що
"Американские следователи заявляют, что активы в США частично приобретены за средства, преступным путем выведенные из "Приватбанка". Игорь Коломойский и его партнер Геннадий Боголюбов брали кредиты в подконтрольном им до 2016 года банке, констатируют американские следователи, и не возвращали деньги, либо возвращали лишь частично за счет новых кредитов, полученных в "Приватбанке". В результате банк был национализирован и его пришлось докапитализировать на 5,5 миллиардов долларов. В преступной схеме, считает следствие, было задействовано большое количество компаний в различных юрисдикциях, а над "прикрытием" преступных операций в банке работала целая армия сотрудников, которые оформляли операции так, чтобы они имели легальный вид."
то вони ставлять дізлайки. Тобто, "брєвна в свойом глазу" (5,5 000 000 000 дол !!!) не видно. І не скоро буде видно. А деякі з цим "брєвном" так і помруть. Як в Криму було "хоть камні с нєба", так і у нас "хай хто хочеш, тільки не порошенко". Натуральні зомбі, що з них взяти.
 
Реєстрація
18.09.12
Місто
Kyiv

monter

Україна понад усе!
Реєстрація
22.07.09
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Петиція зібрала 25 тис. голосів.
Моя дружина спеціально підписала на сайті кму якусь петицію, у якої 11 голосів. Тільки для того, щоб зрозуміти, чи змогла вона авторизуватись на цьому сайті чи ні. Так ось, змогла, але петицію про канали не змогла підписати, бо що? Бо вона (дружина) не авторизована на сайті кму. Але вона наполеглива, підписала ще одну малозначущу петицію, тоді ще одну і ще одну (тобто, авторизувалась аж три рази).
Вгадайте результат: петицію про ці три канали підписати не змогла.
Бо чому? Бо НЕ АВТОРИЗОВАНА.
Тобто, інші петиції підписувати авторизована, а цю ні.
Тепер ми з нею удвох про це мовчимо, бо "не на часі".
п.с. Я петицію підписав ще коли було 800 голосів з копійками, тому мені жалкувати немає за чим.
Це все було протягом місяця, а може й більше, просто ніхто не фіксував час.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
07.07.12
Місто
Полтава
Петиція зібрала 25 тис. голосів.
Цікаво, відповідь буде в стилі кварталу чи таки щось нормальне скажуть?

і так зрозуміло шо буде неначасі
 

Kladoff

Характер Скверный
Реєстрація
13.07.12
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Петиція зібрала 25 тис. голосів.
Цікаво, відповідь буде в стилі кварталу чи таки щось нормальне скажуть?

Герасемьюк в эфире НВ валяла дурку и делала вид что не знает о блоке.
 
Реєстрація
03.07.16
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Бізнесмен Рінат Ахметов заявив, що Медіа Група Україна передасть медійний бізнес на користь держави.

До холдингу входять зокрема канали «Україна», «Україна 24», «Футбол».

«Я прийняв вимушене рішення про вихід моєї інвестиційної компанії SCM з медійного бізнесу.

Цього тижня Медіа Група Україна відмовиться на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій наших каналів і від ліцензій наших друкованих медіа в Україні. Ми також припинимо діяльність онлайн-медіа МГУ.

Таке рішення продиктоване набранням чинності законом «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)». Як найбільший приватний інвестор в економіку України я неодноразово казав, що не був, не є й не буду олігархом. Короткий шестимісячний термін, визначений законом для продажу медіаактивів, і російська воєнна агресія проти України не дають можливості компанії SCM продати медіабізнес на ринкових умовах.

За понад 20 років, починаючи з 2000-го року, ми разом із журналістами створили медіахолдинг, що ґрунтується на принципах свободи слова, правди і професіоналізму, складається з 10 ефірних і супутникових телевізійних каналів, інтернет-ресурсів, друкованих ЗМІ та сучасної виробничої медійної екосистеми. Загальний обсяг інвестицій, вкладених у цей медіахолдинг, перевищив 1,5 млрд доларів США. Але найбільша інвестиція — це внесок кожного з 4 000 журналістів і співробітників нашої медійної команди. Завдяки вашій роботі канали «Україна» й «Україна 24» стали лідерами в Україні за глядацькою аудиторією, а канали групи «Футбол» збирали мільйони уболівальників перед екранами. Тому мені важко приймати рішення про вихід із медійного бізнесу»
 
Реєстрація
24.11.19
Місто
Волинь
вони державі не потрібні, нехай просто закриває. Там були великі борги за оренду супутникових частот, на державу борги скинути ? Вони до вторгнення планували закрити Xtra TV і напевно футболи
 
Зверху