Телефонні спам-дзвінки. Як боротись?

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Школа английского переехала в Харьков?
Сегодня звонил робот с 057 (и писалось в телефоне "Харьков") и предлагал нажать единицу или сказать "Так".
Интересно, это действительно школа английского? Кто-то общался с живым оператором оттуда?
Якщо навіть це справжня школа англійської мови і жодного обману там немає, то я не хотів би, щоб мені нав'язували послуги спам-дзвінками по телефону. Я сам вирішу, чи треба мені вивчати англійську, а якщо треба, то знайду "школу".

Місто
Львів
Якщо навіть це справжня школа англійської мови і жодного обману там немає
Це має бути якась неймовірно відома онлайн-школа, якщо кілька років методично задовбує всю Україну. )))

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Це має бути якась неймовірно відома онлайн-школа, якщо кілька років методично задовбує всю Україну
Я зробив тільки припущення, що школа англійської мови може бути справжньою. Та й не єдина вона. Сайтів багато.
Цілком можливо, що за вивіскою школи англійської можуть ховатися шахраї. Не розмовляв. Якихось схем, хитрощів і тонкощів обману не знаю.
Іноді слухаю того, хто дзвонить. Як тільки розумію, що це не до мене особисто дзвонять, заношу номер у заблоковані.
Заблокованих номерів – багато вже. Можливо, тому спам-дзвінки не такі часті, як раніше.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Сегодня звонила барышня-автомат NovaPay и предлагала кредитку оформить через приложение.

Это я на днях оформил посылочку в приложении поштомат-поштомат, и вот вам здрасьте. Ваще оборзели уже.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Українці більше не отримуватимуть спам-дзвінків — блокуйте навʼязливі номери

Нещодавно Уряд ухвалив постанову, яка дозволяє операторам блокувати спам-номери. Відповідні Правила набули чинності 2 жовтня — і вже заблоковано тисячі спам-номерів.

Спам-дзвінки — це дзвінки рекламного характеру, коли компанія телефонує без попередньої згоди користувача та рекламує товар або послугу. Тепер кожен українець може звернутися до свого оператора й допомогти заблокувати номер, з якого здійснювали дзвінок:

Vodafone — у застосунку чи за номером: 111 або 0 800 400 111 в Україні, +38 050 400 111 у роумінгу
Kyivstar — у застосунку чи за номером: 466 або 0 800 300 466 в Україні, *105*466# у роумінгу
LifeCell — у застосунку чи за номером: 5433 або 0 800 20 5433 в Україні, +38 063 5433 111 у роумінгу

Також можна поскаржитися на гарячу лінію Уряду (1545) або залишити заявку на сайті Національної комісії з регулювання електронних комунікацій.

Залишайте заявки та допомагайте операторам боротися зі спамерами.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Себастьян Перейро, тобто зараз ти ще будеш витрачати додатковий час на розмову з оператором. Хто пам'ятає Лістьєва та його боротьбу з рекламними паузами?

Зверху