Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, Ви ж раніше дивилися навіть без світла, щось змінилося?

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Ви ж раніше дивилися навіть без світла, щось змінилося?
На мобільних телефонах через Wi-Fi. Нічого не змінилося. Wi-Fi працює без світла. І телефонів – 4 штуки :)

Радукану програла Потаповій.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Нажаль Саккарі почала дуже погано...
І закінчила матч своєю жахливою поразкою.

У наступному турі - матчі:
Еліна Світоліна - Шнайдер Діана.
Карлос Алькарас - Корентен Муте.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Джеймс Дакворт - Яннік Сіннер. Друге коло. Арена Рода Лейвера. 10:00*.
Ф. Маестреллі - Н. Джокович. Друге коло. Арена Рода Лейвера. 04:30 *.

Наомі Осака - Сорана Кирстя. Друге коло. Margaret Court Arena. 10:00*.
Лінда Носкова - Тейла Престон. Друге коло. Show Court Arena. 03:40*.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Джокович о Вавринке и Монфисе: «Они оставили после себя огромное наследие как игроки, но еще больше как люди. Это два очень добрых игрока в раздевалке. Я очень их уважаю. У нас были невероятные битвы на протяжении нашей карьеры. Монфис на год старше меня, а Вавринка на два, так что у меня еще есть несколько лет впереди»

Місто
Львів
Ото була рубка, 4 год 35 хв і Ваврінка виграв 10-типунктовий чемпіонський тайбрек! :) 40 років хлопові, а в кінці виглядав свіжішим за 21-літнього Жеа.
Матч - пісня, море задоволення.
Дивився по ESP 1 DE, коментатор-німець аж захлинався від емоцій, шкода що не розумію німецької.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, у маленькій Чехії – справжній тенісний бум. Тереза Валентова, поки ще 18 років, сяє на АО. І чеських тенісисток багато на турнірі.

Бірюзова красуня у дуже дивному одязі та з дивною поведінкою, мабуть, до 1/4 дійде.

У мене – вісім каналів Eurosport, які ведуть прямі репортажі матчів АО. Eurosport 1 та 2 з дикторами. Інші без дикторів, без реклами, але з інтершумом. Так багато матчів одночасно, що не встигаю канали перемикати.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
у маленькій Чехії – справжній тенісний бум
126 ракетка світу чеська тенісистка Нікола Бартунькова вийшла в третє коло Australian Open - 2026. У другому раунді вона сенсаційно обіграла 10 ракетку світу швейцарку Белінду Бенчич з рахунком 6:3, 0:6, 6:4.

Вавринка вилетить від Фріца в наступному турі.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Синнер о своей форме: «Всё зависит от того, как проходят матчи и сколько времени провожу на корте – исходя из этого, уже на следующий день решаем, что делать в зале. Но я очень доволен. Знаю, сколько мы вложили работы. Тело и голова в полном порядке. Первый турнир сезона для всех нас особенный. Лучше места для старта и не придумаешь. Этот турнир и этот корт для меня в последние годы особенные. Посмотрим, что принесёт этот год»

Зверху