Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Новый комментатор для меня на матче Иги. Довольно неплохо работает.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Міжнародне агентство із забезпечення чесності в тенісі (ITIA) може дискваліфікувати чемпіонку Вімблдона-2023, колишню шосту ракетку світу чешку Маркету Вондроушову за відмову здати допінг-пробу у позазмагальний період 3 грудня 2025 року, повідомляє iSportcz. Термін дискваліфікації тенісистки може досягати чотирьох років.
«Насамперед хотіла убезпечити себе та не впускати незнайомця у свою квартиру вночі. Він [офіцер антидопінгової агенції] стояв біля вхідних дверей. Коли я спустилася вниз, той одразу почав зі мною розмовляти. Сказав, що ITF проводить допінг-контроль і що я маю впустити його. Я його не знала, він не спитав у мене посвідчення особи, свої теж не показав. Навіть жодних документів, які б підтверджували його право проводити допінг-контроль, не пред'явив. Мене дуже турбувало, що хтось стоїть біля моєї квартири, хоче увійти та не показує жодних документів. У той момент я подумала, що будь-хто, хто стоїть біля моїх дверей, може таке сказати», — наводить слова Вондроушової видання.
Вондроушова також зазначила, що здала допінг-тест через три дні іншому співробітнику німецького допінг-агентства.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, нажаль допінг в тенісі дійсно існує й те, що я бачу коїться з Ігою наштовхує на сумні думки. Проблеми з психікою можуть теж мати стосунок до всіляких препаратів

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Так шкода Ігу. Очевидно, все найкраще для неї в тенісі залишилося позаду.
Проблеми з психікою можуть теж мати стосунок до всіляких препаратів
"Я досягла критичної точки". Вондроушова повідомила про проблеми із психічним здоров'ям.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Сучасна «Королева ґрунту» - Іга Швентек.
4-разова чемпіонка Roland Garros. До 23 років вона виграла турнір чотири рази (2020, 2022, 2023, 2024), ставши третьою жінкою в історії, яка перемогла в Парижі тричі поспіль.
У 2024 році вона виграла три найбільші ґрунтові турніри поспіль: Мадрид, Рим і Roland Garros.

Чекаю на турніри в Мадриді, Римі та Roland Garros. 🇵🇱🇵🇱🇵🇱

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Марта Костюк та Вероніка Подрез зустрінуться у вирішальному матчі за трофей турніру WTA 250 в Руані. (Вероніка Подрез через травму Сорани Кирсті автоматично пройшла до фіналу.)
19-річна українка, яка займає 209-е місце в рейтингу WTA, вийшла у свій перший фінал на дорослому рівні. Костюк вп'яте побореться за титул.
Загалом вперше в історії українські тенісистки розіграють між собою титул чемпіонки на турнірі WTA.
Фінал турніру WTA між Костюк та Подрез відбудеться у неділю, 19 квітня.

Зверху