Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
В Мадриде я играл хорошо, но уступил Коболли, который провел отличный матч.
Я дивився матч Мєдвєдєв – Коболлі на одному з каналів Polsat Sport, а той матч коментував Томаш Томашевський. І що я почув? "Мєдвєдєв, фантастично!", "Мєдвєдєв, браво!". І при цьому жодного компліменту на адресу Флавіо не було, хоча Коболлі той матч виграв. Я навіть уявити не міг, що польський коментатор може так упереджено коментувати теніс. Дуже дивне коментування.

Чекаю на фінальний матч римського турніру Рууд - Сіннер. Якщо втомлений фізично Яннік і програє, то нічого страшного не станеться. Усі серії із виграних матчів колись закінчуються.

Олександра Олійникова (WTA 68) пробилася до основної сітки грунтового турніру WTA 500 у Страсбурзі, Франція.
Українка у двох сетах переграла представницю Казахстану Юлію Путінцеву (WTA 77).
WTA 500 Страсбург. Кваліфікація
Юлія Путінцева (Казахстан) – Олександра Олійникова (Україна) – 4:6, 4:6

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Чекаю на фінальний матч римського турніру Рууд - Сіннер. Якщо втомлений фізично Яннік і програє, то нічого страшного не станеться. Усі серії із виграних матчів колись закінчуються
Гадаю виграє, але оця втома може погано зіграти в Парижі

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Перемога в Римі принесла Янніку Сіннеру статус першого гравця в історії, який виграв шість «Мастерсів» поспіль.

Яннік став другим тенісистом, котрий завоював титули на кожному з дев'яти турнірів ATP-1000.

Сіннер завоював 29-й титул у кар'єрі.

Яннік Сіннер став першим гравцем з Італії за 50 років, який виграв «Мастерс» у Римі (Італія). Попереднім італійцем, який здобув перемогу на змаганнях у Римі, був Адріано Панатта в 1976 році.

Як вболівальник Янніка, я дуже радий 💚🤍❤️
Сподіваюся, Господь благословить Янніка перемогою турніру Roland Garros цього року.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Объективно тур сейчас слабее всего за 30 лет у мужчин

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Объективно тур сейчас слабее всего за 30 лет у мужчин
Навіть якщо зараз найслабший тур АТР, то нехай Джокович виграє 25 ТВШ. Виходить, що навіть майже 40-річному, йому ніхто не зможе перешкодити? Нехай виграє, будь ласка.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Він вже нічого не виграє бо старий, але конкуренції Сінеру нажаль нема

Зверху