Теніс

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Ніхто з тенісистів не вигравав чотири турніри Великого Шолома одного року?
Чи Рода Лейвера можна вважати таким, що виграв, і єдиним? Написано: "єдиний тенісист-чоловік, якому вдалося завоювати Великий Шолом з початку відкритої ери."

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Чемпіонка Олімпіади-2024 у парному розряді, восьма ракетка світу італійська тенісистка Жасмін Паоліні взяла участь у церемонії передачі олімпійського вогню організаторам Ігор-2026 у Мілані та Кортіна-д'Ампеццо (Італія), яка сьогодні, 4 грудня, пройшла на стадіоні "Панатинаїкос" в Афінах. До Риму вогонь перевезуть літаком у спеціальній лампі, після чого його доставлять до Квіринальського палацу. 6 грудня звідти стартує італійська частина естафети олімпійського вогню.
Тож, мабуть, і Яннік візьме участь в естафеті з вогнем Олімпіади.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
$8 млн Гауфф получила призовыми. Еще $23 млн составили доходы за пределами корта

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Патрік Муратоглу висловився про складнощі британки Емми Радукану. На його думку, зараз Радукану потрібен тренер, якому вона могла б довіряти на тривалій дистанції, проте при цьому наголосив, що британка має "величезний потенціал". "Кожен новий тренер – це новий проект. Змінюючи його кожні півроку, неможливо звести фундамент. Їй важливо знайти людину, якій вона зможе надовго довіритися, щоб вибудувати міцну ігрову базу. Якщо вона зуміє це зробити, вона стане визначною спортсменкою - у цьому немає сумнівів", - сказав він в інтерв'ю ITV.
Я уважно стежу та вже чекаю, коли Еммочка стане визначною тенісисткою.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
🆕 WTA близка к заключению многолетнего соглашения с Mercedes-Benz в качестве своего нового главного партнера, которое начнет действовать с 2026 года

💰 Ожидается, что эта сделка станет крупнейшим спонсорством в истории женского спорта и будет включать в себя поставку транспортных средств для мероприятий и индивидуальные спонсорские соглашения для игроков.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Причина по которой я выбрал теннис была в том, что в теннисе ты можешь допускать ошибки.»
Теннис - конечная игра с долгосрочной перспективой.

В один момент в игре ты исполняешь удар своей жизни и толпа возносит тебя, ты чувствуешь себя непобедимым. Следующее очко? Двойная ошибка и у тебя уже кучу вопросов к себе.

Но в чем здесь красота: теннис не судить тебя по последнему удару, ему есть дело только до твоего следующего.

Табло обнуляется. Всё чисто. Твой следующий удар имеет большее значение, чем последний.

Неважно пробил ты только что на вылет по линии, или отправил мяч плавать в трибуну, теннис дает тебе тот же подарок: еще один шанс.

Вот почему мы влюбляемся в эту игру. Не потому что это легко, а потому, что это отражает величайший урок жизни: устойчивость заключается не в том, чтобы никогда не падать, а в том, чтобы всегда подниматься. Янник Синнер

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Чотири українські тенісистки візьмуть участь в першому Грендслемі 2026 року — Australian Open. Про це повідомили на офіційному сайті турніру. Еліна Світоліна, Марта Костюк, Даяна Ястремська та Олександра Олійникова.
Причина по которой я выбрал теннис была в том, что в теннисе ты можешь допускать ошибки.
Думаю, що в першу чергу - талант і можливість стати одним із найкращих гравців в історії тенісу. Не маю сумніву, що про його талант Янніку підказали ще в юному віці. І ще причина – величезні гроші, зароблені за кар'єру. І також інші причини, через які Сіннер став тенісистом.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Друга та третя ракетки України Марта Костюк та Даяна Ястремська потрапили в заявку турніру WTA в австралійському Брисбені. Змагання стануть першими для тенісисток у 2026 році.
Турнір у Брисбені належить до серії WTA 500 та відбудеться 4-11 січня. Завершаться змагання за тиждень до старту основної частини Australian Open.
Незабаром розпочнеться новий тенісний сезон. 💚🤍❤️

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Сорана Кырстя заявила, что завершит карьеру после сезона-2026

«Я люблю теннис… Люблю дисциплину, режим, упорный труд. Соревнование и адреналин питают мою душу. Но, как и всё в жизни, всему приходит конец.

В следующем году я проведу 20-й год в профессиональном туре. Я никогда не ожидала, что буду выступать так долго, но последние пару лет были самыми счастливыми для меня на корте.

Тем не менее я решила, что 2026 год станет моим последним годом в туре».

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Янник Синнер третий год подряд получает награду ATP как любимый игрок болельщиков

С 2003 по 2021 это был Роджер Федерер, в 2022 – Рафаэль Надаль

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Янник Синнер третий год подряд получает награду ATP как любимый игрок болельщиков
Яннік майже завжди посміхається, обличчя поголене і одягається стильно, навіть спортивна форма дуже гарна. Скромний.
Показує чудові результати, найкращий тенісист світу на прийомі подачі і при цьому своя прекрасна. Все в ньому добре.
Від його гри в теніс не можу відірватися. Мій найулюбленіший тенісист у світі! Другого такого для мене нема.
Якщо проводиться таке голосування під егідою ATP на улюбленого гравця, то я проголосував би за Сіннера.

Місто
Львів
Карлітос завжди (майже без майже) посміхається, обличчя зі стильним і модним зараз заростом, одягається по-молодіжному, спортивну форму придумують йому спонсори за контрактом, не те, що "дуже гарна", а найкраща, просто світовий топ. Скромний, любить та поважає сім'ю, не те що інший його конкурент.
Показує чудові результати, найкращий тенісист світу на прийомі та подачі і при цьому своя прекрасна. Все в ньому добре.
Від його гри в теніс не можу відірватися. Мій найулюбленіший тенісист у світі! Другого такого для мене нема.
Якщо проводиться таке голосування під егідою ATP на улюбленого гравця, то я проголосував би за Карлітоса Алькараса.
:ROFLMAO:

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Даррен Кейхілл: "...ми хочемо, щоб свій найкращий теніс Яннік показував у 28-30 років. Сподіваюся, зараз ми закладаємо фундамент для цього - і він зможе реалізувати це через кілька років".
Я також чекаю.

Яннік Сіннер - "Улюбленець уболівальників» у 2025 році." Тенісист третій сезон поспіль перемагає у цій номінації від ATP. Чому не Алькарас?
24-річний італієць, крім нагороди "Улюбленець уболівальників", раніше перемагав і в інших номінаціях у рамках ATP Awards: п'ять років тому він став "Новичком року", а 2023 року його назвали "Прогресом року".

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Теніс такий вид спорту, що загадувати навіть на рік марна справа
Я процитував інтерв'ю Кехілла. Напевно тренери заглядають на роки вперед. І ставлять конкретну мету, пишуть плани, як досягти цих цілей. Така робота тренера. Даремно гроші не отримують.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Жо-Вильфрид Тсонга считает, что 🇮🇹 Синнер и 🇪🇸 Алькарас играют в более слабую эпоху – и именно это помогает им доминировать ⚡️

🎾 «Мне бы хотелось увидеть, как эти парни поочередно проходят сетку из 🎾 Дель Потро, 🇬🇧 Маррея, молодых 🇷🇸 Джоковича, 🇪🇸 Надаля и 🇨🇭 Федерера.

Сейчас же, по сути, в туре только они вдвоем»

Зверху