- Місто
- Краматорск/Лиман
Думаю попробовать занятся.
Никто не сталкивался, может посредника для оплаты посоветуете
Никто не сталкивался, может посредника для оплаты посоветуете
Тепер можна продавати на Ebay напряму, не використовуючи посередників, от тільки виросли комісії Ebay....Нова система оплати: eBay відкриває нові можливості для продавців з України
eBay запускає новий формат Керованих платежів в Україні в рамках глобальної стратегії з розвитку маркетплейса і вдосконалення купівельного досвіду.psm7.com
Не треба вже ніяких польських карт....Как вариант карта в польском банке
Комісія в районі 20%, відправка в основному Укрпошта, але є і інші варіанти.ктото уже продавал ? какие комисы? как реализуется отправка товара?
думаю продать немного хлама, а то на олх желающих купить нету
20% чтото много, это только для нас или для всех?Комісія в районі 20%, відправка в основному Укрпошта, але є і інші варіанти.ктото уже продавал ? какие комисы? как реализуется отправка товара?
Це приблизна сумарна комісія, реальна коливається в межах десь від 17 до 20%, там в різних категоріях товарів на ebay може бути різна комісія, залежить від того що продавати. Раніше була менша, але ще була комісія paypal, але після введення ebay payments комісія paypal зникла, але збільшилася комісія ebay.20% чтото много, это только для нас или для всех?Комісія в районі 20%, відправка в основному Укрпошта, але є і інші варіанти.ктото уже продавал ? какие комисы? как реализуется отправка товара?