Туристичне спорядження (ex. Намет)

Как и где Вы используете свою палатку?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    75

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
порадьте якісний та зручний гамак для дачі для ±150кг, можна з алі. які вже брав, то в них або планеа ломається, або мотузка рветься (перетерається), або сам матеріал рветься

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
порадьте якісний та зручний гамак для дачі для ±150кг, можна з алі. які вже брав, то в них або планеа ломається, або мотузка рветься (перетерається), або сам матеріал рветься
Screenshot_2025-07-12-12-55-30-460-edit_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
Купував від $9 за два до $8 за один. Якість норм. Карабіни дюралеві, ніби міцні (двох дорослих витримує), але зняв, прив'язую напряму. Діти коли бісяться, розгойдуються до 180⁰ майже, трошки стремаюся. Але не рветься, після прання швидко сохне. Компактний, легкий.
П.С. щоб мотузки не перетиралися треба правильно зав'язувати. Я міцно зав'язую обидві точки кріплення кожної, тобто мотузка тільки згинається біля вузлів, перетирання найменше. Та чорна мотузка досить міцна, але використовую вдвоє. Бачив на картинках варіанти з ремінем, також бачив купити окремо.
Ще бачив такі ж розміром 260х200.

П.П.С.
Ще маю такий
Screenshot_2025-07-12-13-19-04-293-edit_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Але зовсім дитячий, 175х70, важчий вдвічі. Мотузки не айс. І після прання сохне довго.

Останнє редагування:

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Тут гарні гамаки.
В минулому році коштував 2400 грн.
Прослужить довго.
В Парку Історії Землі такі використовують.

Вкладення

• IMG_20250712_131357_076.jpg
    IMG_20250712_131357_076.jpg
    305.3 КБ · Перегляди: 15
Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
[...
Купував від $9 за два до $8 за один. Якість норм. Карабіни дюралеві, ніби міцні (двох дорослих витримує), але зняв, прив'язую напряму. Діти коли бісяться, розгойдуються до 180⁰ майже, трошки стремаюся. Але не рветься, після прання швидко сохне. Компактний, легкий...
що за матеріал? воду пропускає? зручний для користування такий тип гамака? в ньому сидіти можна?

Місто
Хмельницький
[...
Купував від $9 за два до $8 за один. Якість норм. Карабіни дюралеві, ніби міцні (двох дорослих витримує), але зняв, прив'язую напряму. Діти коли бісяться, розгойдуються до 180⁰ майже, трошки стремаюся. Але не рветься, після прання швидко сохне. Компактний, легкий...
що за матеріал? воду пропускає? зручний для користування такий тип гамака? в ньому сидіти можна?
Типу "парашутний капрон для вантажних парашутів". Воду пропускає. Не тягнеться. Сидіти можна.
Шви нормальні, за декілька десятків годин використання (з шаленими гойдайками) цілий. Трошки надірвався шов, що пришиває кишеню (діти ставали туди ногами). Вага 380г (з мотузками, без карабінів).
Зараз на Алі бачив за $6,80.
П.С. матеріал "210Т нейлоновий шовк 70D".
Screenshot_2025-07-13-01-08-09-671-edit_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
"210T parachute nylon material"

Вкладення

• IMG_20250712_212326575.MP~2.jpg
    IMG_20250712_212326575.MP~2.jpg
    526.3 КБ · Перегляди: 6
Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...
П.С.
Бачив на Алі цікаві варіанти з тентом/накомарником/накомарником+тентом.
наче не треба такого, бо розміщується поміж дерев у мене, там завжди тінь, вночі ніхто не користується ним, тому комарі не заважають поки що

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
....
П.С. щоб мотузки не перетиралися треба правильно зав'язувати. Я міцно зав'язую обидві точки кріплення кожної, тобто мотузка тільки згинається біля вузлів, перетирання найменше. Та чорна мотузка досить міцна, але використовую вдвоє. Бачив на картинках варіанти з ремінем, також бачив купити окремо...
у мене матузки рвалися біля самої планки

а також сам матеріал тканини (вушки/прорізи) в місцях кріплення мотузки

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...
Ще маю такий
Переглянути вкладення 69062

Але зовсім дитячий, 175х70, важчий вдвічі. Мотузки не айс. І після прання сохне довго.
у мене такий був, але з планкою, також був сітчастий

Місто
Хмельницький
Попередніх пару роздарував новими. Одним користуємося. Взяв ще одного на запас.
Post automatically merged:

....
П.С. щоб мотузки не перетиралися треба правильно зав'язувати. Я міцно зав'язую обидві точки кріплення кожної, тобто мотузка тільки згинається біля вузлів, перетирання найменше. Та чорна мотузка досить міцна, але використовую вдвоє. Бачив на картинках варіанти з ремінем, також бачив купити окремо...
у мене матузки рвалися біля самої планки

а також сам матеріал тканини (вушки/прорізи) в місцях кріплення мотузки
З планкою не брав спеціально. Знаю, що вона ламається. І мотузки перетираються від нерівномірного навантаження.
А такий саме без планки в мене цілий. Прали пару разів. Просто маленький, навіть діти його вже не хочуть після великого.

Останнє редагування:

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Підкажіть крісло туристичне, яке можна винести на повітря і попрацювати на ноутбуці протягом години-двох.
Вимог дві - вартість до 1 000 грн, відносна зручність роботи на ноутбуці протягом години-двох.

Достатньо, щоби воно витримало до осені і займало в три-чотири рази менше місця в складеному стані.
В результаті взяв ось це.

З надією, що не прийдеться викидати. Як на таке компактне, то доволі зручне для ноутбука. Трохи задротно складається.
Ну й сіточка в таку спеку допоміжна.

Зверху