- Місто
- Львів
І гості ножки "вростають" в землю, якщо розміститись на траві. Потрібно з П-подібними ногами.що незручна.
І гості ножки "вростають" в землю, якщо розміститись на траві. Потрібно з П-подібними ногами.що незручна.
порадьте якісний та зручний гамак для дачі для ±150кг, можна з алі. які вже брав, то в них або планеа ломається, або мотузка рветься (перетерається), або сам матеріал рветься
що за матеріал? воду пропускає? зручний для користування такий тип гамака? в ньому сидіти можна?[...
Купував від $9 за два до $8 за один. Якість норм. Карабіни дюралеві, ніби міцні (двох дорослих витримує), але зняв, прив'язую напряму. Діти коли бісяться, розгойдуються до 180⁰ майже, трошки стремаюся. Але не рветься, після прання швидко сохне. Компактний, легкий...![]()
Draagbare outdoor campinghangmat, geschikt voor backpacken, strand, achtertuin, tuin, wandelen, alle seizoenen. - AliExpress 18
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
наче задорогоТут гарні гамаки.
В минулому році коштував 2400 грн....
Типу "парашутний капрон для вантажних парашутів". Воду пропускає. Не тягнеться. Сидіти можна.що за матеріал? воду пропускає? зручний для користування такий тип гамака? в ньому сидіти можна?[...
Купував від $9 за два до $8 за один. Якість норм. Карабіни дюралеві, ніби міцні (двох дорослих витримує), але зняв, прив'язую напряму. Діти коли бісяться, розгойдуються до 180⁰ майже, трошки стремаюся. Але не рветься, після прання швидко сохне. Компактний, легкий...![]()
Draagbare outdoor campinghangmat, geschikt voor backpacken, strand, achtertuin, tuin, wandelen, alle seizoenen. - AliExpress 18
чим доставляють?Зараз на Алі бачив за $6,80.
Останній УП. Замовлений 26 червня, приїхав 10 липня.чим доставляють?Зараз на Алі бачив за $6,80.
що з попереднім трапилось?...
Останній УП....
наче не треба такого, бо розміщується поміж дерев у мене, там завжди тінь, вночі ніхто не користується ним, тому комарі не заважають поки що...
П.С.
Бачив на Алі цікаві варіанти з тентом/накомарником/накомарником+тентом.
у мене матузки рвалися біля самої планки....
П.С. щоб мотузки не перетиралися треба правильно зав'язувати. Я міцно зав'язую обидві точки кріплення кожної, тобто мотузка тільки згинається біля вузлів, перетирання найменше. Та чорна мотузка досить міцна, але використовую вдвоє. Бачив на картинках варіанти з ремінем, також бачив купити окремо...
у мене такий був, але з планкою, також був сітчастий...
Ще маю такий
Переглянути вкладення 69062
Але зовсім дитячий, 175х70, важчий вдвічі. Мотузки не айс. І після прання сохне довго.![]()
WESTTUNE Outdoor Canvas Hangmat Camping Schommelhangmat met Boomtouwen Draagvermogen tot 200 kg Perfect voor Tuin Patio Achtertuin - AliExpress 18
Попередніх пару роздарував новими. Одним користуємося. Взяв ще одного на запас.що з попереднім трапилось?...
Останній УП....
З планкою не брав спеціально. Знаю, що вона ламається. І мотузки перетираються від нерівномірного навантаження.у мене матузки рвалися біля самої планки....
П.С. щоб мотузки не перетиралися треба правильно зав'язувати. Я міцно зав'язую обидві точки кріплення кожної, тобто мотузка тільки згинається біля вузлів, перетирання найменше. Та чорна мотузка досить міцна, але використовую вдвоє. Бачив на картинках варіанти з ремінем, також бачив купити окремо...
![]()
а також сам матеріал тканини (вушки/прорізи) в місцях кріплення мотузки
Соррі. Просто прочитав неуважно твоє повідомлення. Зосередився наначе задорого
якісний та зручний гамак для дачі для ±150кг
В результаті взяв ось це.Підкажіть крісло туристичне, яке можна винести на повітря і попрацювати на ноутбуці протягом години-двох.
Вимог дві - вартість до 1 000 грн, відносна зручність роботи на ноутбуці протягом години-двох.
Достатньо, щоби воно витримало до осені і займало в три-чотири рази менше місця в складеному стані.