Kritik
Имею мнение...
- Місто
- Odessa <--> Berlin
Не занесли?
не тому на лапу дали или цену загнули % от договора от проведения отстегнуть больше чем хотели 2 стороны.Не занесли?
Еще год в переди.Forbes дізнався, що Антимонопольний комітет повернув французькій NJJ Capital заяву на купівлю lifecell. Документи не відповідали вимогам відомства.
29 грудня 2023 року Антимонопольний комітет отримав заявку про надання дозволу компанії NJJ Capital на опосередковане придбання понад 50% у статутному капіталі ТОВ «Лайфселл» та ТОВ «Укртауер».
https://forbes.ua/news/antimonopoln...j-capital-na-kupivlyu-lifecell-19012024-18644
Давай вже після свят. ©29 грудня 2023 року Антимонопольний комітет отримав заявку
Матеріали, додані до заяв, не містили вичерпної інформації, яка є необхідною для їх розгляду в комітеті», – зазначили у відомстві.Так а я щось не доганяю, що вже ніхто нікуди не їде?? Тобто документи не такі, чи продано з порушенням??
После внесения поправок, они вернуться к рассмотрению этого вопроса.Матеріали, додані до заяв, не містили вичерпної інформації, яка є необхідною для їх розгляду в комітеті», – зазначили у відомстві.Так а я щось не доганяю, що вже ніхто нікуди не їде?? Тобто документи не такі, чи продано з порушенням??
Чув, завантажили першу фуру халявних пікселєй. Шо, развантажувать?Ми йому уже нову назву придумали і логотип домальовуєм!
Чучуть не так - я так розумію, вони хочуть забрати "фрідманівські" 20% на користь держави, а потім вже французам продати в тому числі державну частку і таким чином заробити бабосікі в бюджет.Там у керівника одного офісу власний інтерес щодо придбання акцій "групою інвесторів".
Дійсно так! Можливо, не французам, але то не суть!Чучуть не так - я так розумію, вони хочуть забрати "фрідманівські" 20% на користь держави, а потім вже французам продати в тому числі державну частку і таким чином заробити бабосікі в бюджет.Там у керівника одного офісу власний інтерес щодо придбання акцій "групою інвесторів".
Ні про що, із традиційним його підлабузництвом Київстару, можна навіть не відкривати і не читати.Знову пошуки зради від Хіміча:
Продаж оператора lifecell французькому мільярдеру – що пішло не так? | Mediasat
В біографії Ньєля звертає увагу відсутність в нього активів в країнах на кшталт Узбекистану, Казахстану та іншого СНД, Африки, Азії та Латинської Америки.mediasat.info
Дійсно так! Можливо, не в бюджет, але то не суть!Дійсно так! Можливо, не французам, але то не суть!Чучуть не так - я так розумію, вони хочуть забрати "фрідманівські" 20% на користь держави, а потім вже французам продати в тому числі державну частку і таким чином заробити бабосікі в бюджет.Там у керівника одного офісу власний інтерес щодо придбання акцій "групою інвесторів".
Поганий бізнес - вкласти 3млрд., отримати 0,5.за $500 млн.
Це якщо щось будуть розвивати то підприємство, а якщо купили за 0,5 і воно загнеться, то це теж така собі діяльність...))Чудовий бізнес - купити за 0,5млрд. сучасне підприємство куди вклали 3...
Сумнівна затія вкладати гроші в країні, яка програЄ війну.Чудовий бізнес - купити за 0,5млрд. сучасне підприємство куди вклали 3..
Зваживши всі ризики, старі власники вирішили отримати хоть щось, поки є покупець. Бо можна втратити все, не отримавши нічого.Поганий бізнес - вкласти 3млрд., отримати 0,5.