Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Трекінг відправленьРозрахунок вартостіЗнайти поштовий індексЗаявка на переадресацію відправлень

Укрпошта ввела нові обмеження: коли можуть не прийняти посилку

не приймаються поштові відправлення, упаковані у коробки зі звичайного картону (не гофрованого), з випуклими поверхнями, вм’ятинами, розривами (щілинами) та плямами, а також ті, що містять на пакованні рекламу інших операторів поштового зв’язку.

Вкрай важливо, щоб предмети, які вкладаються, не переміщувалися, не терлися та не билися одне об одне під час перевезення. Для упакування поштових відправлень в Укрпошті використовуються гофрокартонні коробки, тубуси, конверти, поліетиленові пакети, пакети з повітряною вставкою, поліпропіленові мішки тощо. Належне паковання переглядайте на сайті та запитуйте у відділеннях.

Порядок упакування поштових відправлень

Куточок споживача aka FAQ

«Зухвалий пакет», що не знає собі ціну: у відділеннях Укрпошти безкоштовно упаковуються відправлення до 500 г

Онлайн-рекламація для внутрішнього відправлення (тільки для фізичних осіб)

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
В лісах під Прип’яттю
Телефон
Nokia 6060
До нормальної цифровізації Укрпошті далеко
Я так і не знайшов, як додати посилку (яка прив'язана до іншого номера телефону) в обране для відслідковування...
Ну і те що неможливо застосувати промокод в додатку це кам'яний вік

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Howl, ничего, потерпим! Главное что логотип правильно повернули. UX це не так важливо.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
В моём населённом пункте Укрпочты юридически нет, хотя фактически она есть (возможно, это вина городских властей -- бардак с адресами). Новая почта есть как юридически, так и официально. При этом отделение Новой почты реально таки набрало обороты. Насколько это связано с удобным мобильным приложением я не знаю, но зп у сотрудников Укрпочты оставляет желать лучшего. Топы получают большую зарплату, а эффекта в развитии нет.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Застосувати промокод у відділенні, якщо ти сплачуєш, також не можна. У відділенні працівник може змінити розміри й вагу.
Я не раз применяла промокод в отделении, просто заранее их предупреждала об этом чуть ли не со входа в здание почты :) Или они просто уже знают, что от меня так просто не отдалаются (когда пытались включить дурака с промокодами, мол, вы создавали, и теперь не получается, я сразу же попросила создать мне новую ТТН, а старую я отменяю. И волшебным образом сразу промокод применился). Вы с ними настойчивее попробуйте.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Universe, да все равно это неадекватная фигня, так не должно быть.

Місто
kyiv
Screenshot_2026-04-19-13-57-25-225_ua.ukrposhta.ukrposhta-edit.jpg
нічого собі, нарешті зробили)
хто знає, скільки коштує переадресація?

Місто
Ужгород
Телефон
Moto G75
маю сумніви що переадресація безкоштовна)
"Переадресація до моменту прибуття посилки на відділення безкоштовна. Після того, як посилка доставлена на відділення її також можна переадресувати за відповідним тарифом" (з сайту Укрпошти)

Місто
Комышеваха
Недавно пришлось делать переадресацию - пока посылка в пути не давало, только после того как пришла на отделение.

Там правда был пром, причем не успели забрать, после того как вернулось продавцу сделали переадресацию, та ещё дырка для мошоников, надеюсь пофиксили :cool:

Зверху