Послуга «Смарт-гроші» від Київстар

Статус
Закрита.

Мобилыч

Заблокирован
Місто
Бердичев
Услуга "Смарт-деньги" от Киевстар​
Оплатить можно со своего счёта на телефоне:
  • интернет
  • телевидение
  • коммунальные услуги
  • такси
  • банки
  • кредиты
Технология запрос на сайте, подтверждение через телефон по номеру 888.
Для подтверждения платежа можно отправить код подтверждения в ответном сообщении на номер 889 (Стоимость СМС-сообщения - 0 грн.)
Партнер: Финансовая компания "Контрактовый дом".
Текущие комиссии портала «Мобильные деньги» за вывод средств с номеров «Киевстар» предоплата.
Условия и лимиты – что важно знать перед использованием.

Останнє редагування модератором:

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
У мене нині виникли проблеми з переказом грошей через *124*хх*хххххх# :( Пише, послуга недоступна. Я трохи прифігів, чи часом ви таких обмежень не відчували протягом останнього місяця?

Місто
Черновцы
Телефон
Xiaomi Redmi 9
У мене нині виникли проблеми з переказом грошей через *124*хх*хххххх# :( Пише, послуга недоступна. Я трохи прифігів, чи часом ви таких обмежень не відчували протягом останнього місяця?
У мене так само поповнив рахунок через приват24, хотів переказати на інший номер і послуга недоступна, 3 місяці назад переказував без проблем, хоч добре що смарт гроші працює бо вже думав що все пропало. З Київстаром це як грати в лотерею сьогодні все працює а завтра вже послуга по номера недоступна.

Місто
Киев
Как проще всего узнать - потрачено ли по номеру 40 грн ?
Видно ли это в МайКС или СМ ?

Місто
Киев
Кто-то пробовал через СМ оплачивать услуги киевского провайдера Мисто-ТВ ?
Что вводить в поле "Аккаунт" ? (Номер договора не подходит, даёт ошибку)

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
В них проблеми є і не спішать їх вирішувати. 2 місяці пробую щоб підключили 1 послугу і віз далі там) написав скаргу і результату далі немає. Трохи сумно(

• Love
Реакції: drmz
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
В них проблеми є і не спішать їх вирішувати. 2 місяці пробую щоб підключили 1 послугу і віз далі там) написав скаргу і результату далі немає. Трохи сумно(
Этот параметр просто слетает периодически. Управы на них нет. Ничем не исправить. Звонок к оператору не даёт результата!

• Love
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Этот параметр просто слетает периодически. Управы на них нет. Ничем не исправить. Звонок к оператору не даёт результата!
оператор приймає заявку на некоректно послугу Смарт-гроші, потім тиждень її оброблять, потім переносять на 2 тижні. Після цього заявка успішно закрита, причому нічого не зроблено і про результат не повідомляють ) Цікава схемка)
П.С Послуга відключили)

• Love

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Так же было и в прошлый раз с осенней акцией, с льготной тарификацией вывода на карту.
А в купе с недоступностью (с июня) для персонифицированных номеров, складывается пазл - обычное наперсточничество.
оператор приймає заявку на некоректно послугу Смарт-гроші, потім тиждень її оброблять, потім переносять на 2 тижні. Після цього заявка успішно закрита, причому нічого не зроблено і про результат не повідомляють ) Цікава схемка)
П.С Послуга відключили)

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
Меньше чем за 3% вывести можна? Я понимаю, что здесь пряников не сдают. Но вдруг. Личка там, или еще что-то
пополни кому то кошелёк Глобала за 1%-2%, или вот по 1,5% каждому в идеале, тебе вывод за -1,5% (дешевле не бывает), а человеку +1,5% (таких плюшек тоже не бывает) и всё довольны :)

Тарасио, Г24 не для вывода потом оттуда, а для полноценно потом юзанья кошелька для пополнений того же КСа

Місто
Бориcполь
Не приходят СМС на вход в личный кабинет. Проверил на 3 телефонах и номерах. Вчера работало.
Добавлю. Начали приходить ровно через час. Пользоваться не буду.

Останнє редагування:
Місто
киев
Меньше чем за 3% вывести можна? Я понимаю, что здесь пряников не сдают. Но вдруг. Личка там, или еще что-то
2,5 Г24
На сайте КС рисует 0 комис при попытке перевода на глобал24
Хотя не переводит- мало коштів :)
А откуда инф. об этих 2.5% ? В тарифах не увидел

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Зміна умов надання деяких фінансових послуг
13.04.2020
З 15 квітня 2020 року змінюються деякі умови надання фінансових послуг.
Для користувачів послуги «Смарт Гроші»:
  • Максимальна сума витрат впродовж місяця становитиме 15 000 грн.
  • Максимальна сума витрат впродовж року – 59 000 грн.
  • Мінімальний залишок на рахунку мобільного номера після проведення транзакціі – 0 грн.

Схожі зміни відбудуться в послузі «Кредит трансфер»:
  • Максимальна сума переказів впродовж місяця з одного номера становитиме 15 000 грн.
  • Мінімальний залишок на рахунку мобільного номера після здійснення переказу – 0 грн.

Решта умов надання послуг залишається без змін.

Статус
Закрита.
Зверху