Я ж не про те зовсім - у самого лише година, як вперше за сьогодні є світло. Насправді заздрю такій якості зору, що дозволяє роздивлятися це дійство на смарті. Мої щирі вітання!Відключення світла з 6 ранку немає в будинку енергії!
Я ж не про те зовсім - у самого лише година, як вперше за сьогодні є світло. Насправді заздрю такій якості зору, що дозволяє роздивлятися це дійство на смарті. Мої щирі вітання!Відключення світла з 6 ранку немає в будинку енергії!
Ну хз. В мене плохий зір але взагалі норм дивитися футбік на телефоні.( Та і ютуб теж )Я ж не про те зовсім - у самого лише година, як вперше за сьогодні є світло. Насправді заздрю такій якості зору, що дозволяє роздивлятися це дійство на смарті. Мої щирі вітання!Відключення світла з 6 ранку немає в будинку енергії!![]()
kobik9, не показує
Хм... хіба що, у вас короткозорість. В мене - навпаки... вже давно ношу біфокал: +4 - для далечини, +6,5 - для близько.Ну хз. В мене плохий зір але взагалі норм дивитися футбік на телефоні
Навпаки. На малі відстані не бачу нормально. Десь від 35 см починається нормальний зір ( але вдалину теж не дуже . Місяць наприклад не дуже вже чітко бачу)Хм... хіба що, у вас короткозорість. В мене - навпаки... вже давно ношу біфокал: +4 - для далечини, +6,5 - для близько.Ну хз. В мене плохий зір але взагалі норм дивитися футбік на телефоні
⚽️Український голкіпер Анатолій Трубін забив гол мадридському Реалу на 98 хвилині та вивів Бенфіку до плей-оф Ліги Чемпіонів.Трубин![]()
Теж думав про це, але б тоді були розмови про договорнякЕпічніше було б якби у воротах був Лунін.
Ага. Після такого вже бачу яскраві заголовки в спортивній (або жовтій) пресі:Епічніше було б якби у воротах був Лунін.