Футбольний огляд

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Думаю, що вже не буде безкоштовних трансляцій на телебаченні офіційних футбольних матчів збірних. Можливо, безкоштовно покажуть на національних каналах лише товариські.
та безкоштовно на телеканалі «MEGOGO Спорт» в ефірі Т2 і кабельних мережах.
Хіба тут нема суперечности? В нас же давно не 3 національних канали. Проблема лише у безкоштовному перегляді в інтернеті та в платних пакетах інших ОТТ, але вона і на УТ-1 останні кілька циклів була.

Місто
Київ
на телеканалі «MEGOGO Спорт» в ефірі Т2
В мене він ловиться на шматок кабелю без антени

безкоштовних трансляцій на телебаченні офіційних футбольних матчів збірних.
Досі було і є (вимога УЄФА) але там специфічна дистрибуція
Post automatically merged:

Можливо, безкоштовно покажуть на національних каналах лише товариські.
Ні, навіть навпаки. Десь у 2018-19 канал Україна міг показати якийсь товарняк в запису, а онлайн - на платному Футболі

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
але вона і на УТ-1 останні кілька циклів була
У цьому циклі на УТ-1 немає. Текст із перерахованими каналами трансляції брав на офіційному сайті УАФ.
мене він ловиться на шматок кабелю без антени
Чудово. У моїх родичів також, кажуть, ловиться Мегого Спорт на Т-2. Але як тільки трансляція футбольного матчу, то її немає.
Ні, навіть навпаки. Десь у 2018-19 канал Україна показував якийсь товарняк в запису, а онлайн - на платному Футболі
На подвір'ї – 2025 рік. Може й покажуть на 1+1 чи УТ-1 товариські матчі. Не лише на Мегого.

Досі було і є (вимога УЄФА) але там специфічна дистрибуція
Будь ласка, наведіть конкретні приклади безкоштовних трансляцій на телебаченні офіційних футбольних матчів збірних цього року. Я маю на увазі не на Мегого.

Останнє редагування:
Місто
Київ
безкоштовних трансляцій на телебаченні офіційних футбольних матчів збірних цього року.
Будь ласка, увага на 21:35
Наступного дня в запису інші

Цей тиждень

Минулий тиждень

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Я ж просив не на Мегого і не на Мегого Спорт. Мої родичі мають Мегого Спорт на Т-2. Сьогодні подзвоню та спитаю, що буде замість матчу. Матчі у записі мене не цікавлять. Лише прямий ефір.

Місто
Київ
P.S.:Можливо, плутаєте з регіональним Суспільним в 2023-2024?

Там справді деяким провайдерам віддавали відлуп шось на кшалт "цей контент недоступний для ОТТ, шукайте в Т2 чи купуйте мегого"

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Я маю канали Мегого Футбол, а також болгарські, польські, російські Окко, чеські спортивні канали. Там буде матч Україна – Азербайджан. Поки що не знаю, якому каналу віддам перевагу.
Буду вдячний, аж самому цікаво
Я напишу. Зараз їх немає вдома. Антену вони купили 500 – 600 гривень, тюнер, налаштовував супермайстер. А на Мегого Спорт прямі трансляції матчів збірної України не бачать.

І, до речі, на каналі Мегого Спорт, який на Т-2, пряма трансляція без затримки за часом?
P.S.:Можливо, плутаєте з регіональним Суспільним в 2023-2024?
Я не про Суспільне. Ні. Давайте писати про 2025 рік, будь ласка.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Зателефонував, каже, що сьогодні не може знайти цей канал. Людині 80 років. Шкода. Допомогти нічим не можу.
І тепер сьогодні я розумію, якщо навіть у них буде домашній інтернет, ТБ приставка, і я встановлю плеєр зі спортивними каналами, то користуватися вони цим не зможуть.

Я дивлюся футбол. Усі сьогоднішні матчі.

Останнє редагування:
Зверху