Фінська компанія Jolla та Sailfish OS

Місто
Львів
Якщо воно буде нормально працювати і не потребуватиме десять команд в терміналі для налаштування SMS то його будуть купляти
За 649 Євро Dimensity 7100 8/256 та камера LYTIA 600 50МП? Така конфігурація вартує +/- 200 Євро. Мінус звук, мінус швидка зарядка, мінус герметичність, мінус нормальна батарея, мінус підекранний сканер відбитка - 150 Євро максимум. Це неймовірним параноїком потрібно бути, щоб таке купити.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Не злетить ця штука. Реальність в тому що оскільки воно екзотичне - куплять його півтора гіки(10к це півтора гіки в масштабах екосистем).
Якщо його куплять півтора гіки, то окрім андроідних програм там буде півтори програми які реально можна використовувати, відповідно переваг перед андроідом буде 0.
Ну і як наслідок мертвої екосистеми підтримку згорнуть значно раніше ніж обіцяні 5-6 років, як це було раніше з купою значно більших брендів, як LG наприклад.

Я думаю оце і є ключовою фішкою. По суті виходить "Android без стеження". Можливо когось це і зацікавить.
Android без стеження називається - graphene os, як вище зазначили.

Давай чесно, ти б її зараз купив??
Об'єктивно окрім колекціонерів, телефони 10+ річної давнини ніхто би не купив, не важливо який то бренд.

Місто
UA
юзав давно цю Sailfish OS на Xperia X на повсякдень - дуже непогано. хто був юзером Nokia N9 - зрозуміє. хто не був - це форк MeeGo з N9. ну а потім вони зашкварились, бо продались росіянам, і атєчєствєная руснява аврора ос - це форк sfos з напханими зондами. зараз перестав слідкувати за всім цим, не знаю чи виходять нові версії та чи досі замішані там фіни

Зверху