Хто така Мар'яна Безугла?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Удар по Сумах міг прийтись по місцю нагородження військових — можливий витік інформації, - нардеп Безугла
«Не збирайте військових для нагородження, особливо в цивільній інфраструктурі. Росіяни знову отримали інформацію про скупчення наших бійців», — написала Безугла.

Депутатка також припустила, що могла мати місце витік інформації, яка дозволила противнику точно навести удар.

Вона нагадала, що за попередні інциденти з масовою загибеллю військових під час шикувань ніхто не поніс відповідальності: «Після трагедії в 128-й бригаді так і не були вручені підозри. Командир Лисюк — кум генерала Зубанича... Пане президенте, вам це нормально? Ви й надалі будете мовчати і покривати ’совків’?», — додала Безугла.

Останнє редагування:

stas_k

Заблокований
Місто
Odesa-Romania
Ещё что-то вскипел мер Конотопа
У него есть претензии к главе Ога, обещает до вечера дать инфу

• Like
Реакції: cat

stas_k

Заблокований
Місто
Odesa-Romania
Матвєй, ну получается как безуглая сказала.
Получается что-то должно было быть, русские узнали. то, что должно было быть отменили, а те долбанули ((
Только показывают центр города, там же нет полигонов или чего то такого, где могло бы быть награждение или что-то подобное

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Матвєй, ну получается как безуглая сказала.
Получается что-то должно было быть, русские узнали. то, что должно было быть отменили, а те долбанули ((
Только показывают центр города, там же нет полигонов или чего то такого, где могло бы быть награждение или что-то подобное
На фото есть надпись СумГУ. Актовый зал в нем есть.

stas_k

Заблокований
Місто
Odesa-Romania
cat, я одну фотку заблюреную посмотрел только, и дальше не открывал (((там капец ((((

stas_k

Заблокований
Місто
Odesa-Romania
cat, я имел в виду что я не смотрел дальше.
Не то, что их нет.

Зверху