Хто така Мар'яна Безугла?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Немає на них Зеленського, який хотів корупціонерів придушити. Ото мужик був, так як він хотів, ніхто не хотів.
Хто там ще що хотів, давайте одразу весь пантеон героїв-пиздоболів оголосимо.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577
Мар’яна Безугла натякнула, що має синдром Аспергера.
(коментар сабжа по суті):
Дякую, що так уважно написали й вникли в суть. Аспергера, чи нейровідмінне мислення.
Більшість людей, які про це знали, прямо чи побіжно, використовували знання максимально брутально. А першим народним депутатом, якому я прямо про це сказала (окрім, коли мене відбирали в «Слугу Народу»), був Веніславський. Ми сиділи поруч на засіданнях Комітету нацбезпеки, оборони та розвідки, працювали над спільним проєктом, і він у своїй манері все більше на мене «бикував». Тоді я поговорила з ним і чесно попросила: просто кажи прямо, якщо десь не бачу емпатичних нюансів, кажи. Він наче зрозумів, і навіть трохи з ним стало легше, але потім почав із потрійною силою «мочити» мене скрізь, де тільки міг, без жодного попередження чи пояснення. Звісно, далі я огризалась. Будь-хто бажаючий може прослідкувати наш конфлікт. Чесно, це був удар. Після того майже нікому не відкривалася. А тим, кому й казала, знову ж, використовували це проти мене.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зверху