Закупити - може й закупив. Але скільки передав і коли?При тому, що Порошенко закупив втричі більшу партію
Закупити - може й закупив. Але скільки передав і коли?При тому, що Порошенко закупив втричі більшу партію
А що заважає самому подивитися звітність його БФ? Ну чи направити запит на публічну інформацію.Але скільки передав і коли?
Тема наче про Стерненка а не Притулу та Порошенко, до чого тут вони?Space Cat,
Про "Супутник Притули" не чув тільки глухий. Коли один з 25 супутників орендують (потім з'явилась інформація що "купують") на рік за 25 мільйонів при тому, що на решті 24 супутників власник за рік заробив всього 40 мільйонів. Б/в "Спартани" по ціні, втричі більшій, ніж купив Порошенко. При тому, що Порошенко закупив втричі більшу партіюТа пиши, не буду нічому перечити, просто реально цікаво на чому грунтується така нелюбов, але без пруфів дійсно якось дивно виглядає, з того що зрозумів є претензії що він не на фронті і типу піарився на ньому, коли з самого початку пішов чи то в ТРО чи то в ЗСУ а потім швидко повернувся, ну таке, за умови скільки русорізів для фронту предає як на мене він тут цінніший, але жодним чином не навязую свою думку.Аж руки зачесалися накатати цілу плахту. Але розумію, що кожне слово буде розібране на молекули, накидані ссилки в Ґуглі, і все впреться в один-єдиний аргумент: "де пруфи". Тому, утримуюсь. Радий буду помилятися з приводу Сергія В'ячеславовича, надіюсь з нього виросте достойний державний муж.А можна трошки більше конкретики?
І т.д.
Ви концептуально неправий, є різні супутники: по зуму, по "картинці".... До Стерненко можна по різному ставитись, але його успіх відтворити не кожен може.Про "Супутник Притули" не чув
Друге Ваше речення вже натякає, що зі звітністю по Спартанам складноА що заважає самому подивитися звітність його БФ? Ну чи направити запит на публічну інформацію
А кто его оправдывал ?але виправдовувати замовний напад
Это все в сводках полиции было, и в его стриме, который он сам вел, и сам все говорил на камеру.про ніж та вбивство ти чомусь потер.
Ещё раз. покушение не оправдываюжодного співчуття
Вельми перепрошую, що кинув тінь сумнівів на поважний Фонд. Просто прозвучала фраза:Фонд відзвітував що купив та ПЕРЕДАВ 14 Спартанів. За 2 роки що з тих пір минуло, ніхто з органів, які під мікроскопом вивчають діяльність пороха, в тому не засумнівався - а інакше яке б було гучне та конкретне виправдання для накладених санкцій - "Порошенко вкрав Спартани". Але ні, тиша. І тут раптом десь з анабіозу прокидається happy_stone ...
І захотілось трохи більше розібратись в цифрах. Але краще не буду озвучувати, бо тема взагалі не про Порошенка і Притулу.Порошенко закупив втричі більшу партію
та наче ютуб блогер на 2 млн підписниківбезработный
Стрім я бачив одразу після нападу, якщо не помиляюсь то він там казав спочатку що ніж він в нападника відібрав, там звісно були розбіжності в початкових показах, щодо того що він догнав та добив не памятаю такого.А кто его оправдывал ?але виправдовувати замовний напад
Это все в сводках полиции было, и в его стриме, который он сам вел, и сам все говорил на камеру.про ніж та вбивство ти чомусь потер.
Но сейчас он уже не тот, кем был раньше, поэтому я и потер. Ибо его Филы в это все равно не поверят, а кто знает - тот и так знает.
Ещё раз. покушение не оправдываюжодного співчуття
Кстати, никого не удивляет факт что безработный проживает в элитном ЖК и ездит на ренже?
А нічого що у "безробітного" 14млн. переглядів на Ютубі за останній місяць і 3,5млн грн. податків за рік? Ви більше заплатили ?Кстати, никого не удивляет факт что безработный проживает в элитном ЖК и ездит на ренже?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=8473106902787400&id=100002645237209&set=a.779645268800307 це перший лінк з гуглаyahoo, а, ну может так
Там гетьманцев всех по налогам шмонает, может и до Сереги дойдет очередь, проверит что он там платит, что нет
Не факт, що користі буде більше, ніж він зараз збирає на дрони та русоріз.Думаю, як піде засранець на службу, буде ще кращий медійний ефект.