Хто такий Сергій Стерненко?

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Space Cat,
А можна трошки більше конкретики?
Аж руки зачесалися накатати цілу плахту. Але розумію, що кожне слово буде розібране на молекули, накидані ссилки в Ґуглі, і все впреться в один-єдиний аргумент: "де пруфи". Тому, утримуюсь. Радий буду помилятися з приводу Сергія В'ячеславовича, надіюсь з нього виросте достойний державний муж.
Та пиши, не буду нічому перечити, просто реально цікаво на чому грунтується така нелюбов, але без пруфів дійсно якось дивно виглядає, з того що зрозумів є претензії що він не на фронті і типу піарився на ньому, коли з самого початку пішов чи то в ТРО чи то в ЗСУ а потім швидко повернувся, ну таке, за умови скільки русорізів для фронту предає як на мене він тут цінніший, але жодним чином не навязую свою думку.
Про "Супутник Притули" не чув тільки глухий. Коли один з 25 супутників орендують (потім з'явилась інформація що "купують") на рік за 25 мільйонів при тому, що на решті 24 супутників власник за рік заробив всього 40 мільйонів. Б/в "Спартани" по ціні, втричі більшій, ніж купив Порошенко. При тому, що Порошенко закупив втричі більшу партію
І т.д.
Тема наче про Стерненка а не Притулу та Порошенко, до чого тут вони?

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Moto G84+E5577
Про "Супутник Притули" не чув
Ви концептуально неправий, є різні супутники: по зуму, по "картинці".... До Стерненко можна по різному ставитись, але його успіх відтворити не кожен може.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
А що заважає самому подивитися звітність його БФ? Ну чи направити запит на публічну інформацію
Друге Ваше речення вже натякає, що зі звітністю по Спартанам складно:)
Знайшов на Мілітарному, що поставили 6 штук. Ще 8 - десь в дорозі. Доїхали станом на травень? Допоможіть розібратися, без жартів.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Фонд відзвітував що купив та ПЕРЕДАВ 14 Спартанів. За 2 роки що з тих пір минуло, ніхто з органів, які під мікроскопом вивчають діяльність пороха, в тому не засумнівався - а інакше яке б було гучне та конкретне виправдання для накладених санкцій - "Порошенко вкрав Спартани". Але ні, тиша. І тут раптом десь з анабіозу прокидається happy_stone ...

Місто
Odesa-Romania
але виправдовувати замовний напад
А кто его оправдывал ?

про ніж та вбивство ти чомусь потер.
Это все в сводках полиции было, и в его стриме, который он сам вел, и сам все говорил на камеру.
Но сейчас он уже не тот, кем был раньше, поэтому я и потер. Ибо его Филы в это все равно не поверят, а кто знает - тот и так знает.

жодного співчуття
Ещё раз. покушение не оправдываю

Кстати, никого не удивляет факт что безработный проживает в элитном ЖК и ездит на ренже?

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Фонд відзвітував що купив та ПЕРЕДАВ 14 Спартанів. За 2 роки що з тих пір минуло, ніхто з органів, які під мікроскопом вивчають діяльність пороха, в тому не засумнівався - а інакше яке б було гучне та конкретне виправдання для накладених санкцій - "Порошенко вкрав Спартани". Але ні, тиша. І тут раптом десь з анабіозу прокидається happy_stone ...
Вельми перепрошую, що кинув тінь сумнівів на поважний Фонд. Просто прозвучала фраза:
Порошенко закупив втричі більшу партію
І захотілось трохи більше розібратись в цифрах. Але краще не буду озвучувати, бо тема взагалі не про Порошенка і Притулу.

Місто
Odesa-Romania
yahoo, а, ну может так
Там гетьманцев всех по налогам шмонает, может и до Сереги дойдет очередь, проверит что он там платит, что нет

Місто
Київ
Телефон
але виправдовувати замовний напад
А кто его оправдывал ?

про ніж та вбивство ти чомусь потер.
Это все в сводках полиции было, и в его стриме, который он сам вел, и сам все говорил на камеру.
Но сейчас он уже не тот, кем был раньше, поэтому я и потер. Ибо его Филы в это все равно не поверят, а кто знает - тот и так знает.

жодного співчуття
Ещё раз. покушение не оправдываю

Кстати, никого не удивляет факт что безработный проживает в элитном ЖК и ездит на ренже?
Стрім я бачив одразу після нападу, якщо не помиляюсь то він там казав спочатку що ніж він в нападника відібрав, там звісно були розбіжності в початкових показах, щодо того що він догнав та добив не памятаю такого.
Ти написав (але вже потер) що то вбивство а не самозахист, от цим на мою думку ти і виправдовуєш, напад, якщо з мечем прийшов будь готовий від меча загинути, але це моя думка.
Стосовно безробітності то він якось озвучував здається в інтервью Соколовій свої заробітки, і памятаю там нефігові суми були, монетизація з ютюбу, продаж мерча, і ще кілька джерел, спробую якось знайти.
Стосовно ренджа питання звісно є, але хз чий він, і хто за кермом був, в мене 2 знайомих іноді мене підвозять на ренджах, хоча в них не те щоб супер заробітки, один зі штатів биток пригнав, дуже хотілось йому з поло пересісти, інший кредит вже бозна скільки років гасить))) Але це так офтоп)

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
А нічого що у "безробітного" 14млн. переглядів на Ютубі за останній місяць і 3,5млн грн. податків за рік? Ви більше заплатили ?

Місто
Київ
Телефон
Місто
Odesa-Romania
Sanic, по ножу он как говорил что нож его, так и говорил что не его.
Нападение я нигде не оправдывал, не нужно мне приписывать то, чего я не говорил.
По тому вопросу что он догонял нападающего и потом добил, писали все новости
Но нас с вами на том месте не было, поэтому можно как верить в это так и нет.

Молодец конечно, монетизировал он себя конкретно
$55K - $887K
А кто шарит, почему разбег такой по монетизации ?

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Чомусь світ так не справедливо влаштовано, що умовному мешканцю США платять значно більше ніж умовному мешканцю Ерітреї чи Афганістана.

T.Visc

Заблокований
Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Хамство, неповага до учасників форуму.
Зайшов почитати а тут великоукраїнський срач який гетьман кращий.
Фу, огидно.
Порохоботи, заткніть вже свої пельки - пєтька клас, всьо. Досить вже срати всіх навколо, гидото. У всіх ви бачите конкурентів. Чисто прислівʼя про скалку в чужому оці. Свої бревна подоставайте.

Зверху