Хто такі квадробери

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Ану, хто тут не був квадробером? ;)

Місто
Суми
- Чому коли я запитую вашу доньку на уроці, то вона відкриває рота, а нічого не каже?
- Та не звертайте уваги, вона в нас квадрибер.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
- Чому коли я запитую вашу доньку на уроці, то вона відкриває рота, а нічого не каже?
- Та не звертайте уваги, вона в нас квадрибер.
https://youtube.com/watch?v=1QzWZQynk6o
Post automatically merged:

Это как "Бивень"(2014), но с вариациями.

Місто
Украина
Телефон
Samsung Galaxy J7 Pro
як на мене це вже якісь психічні відхилення, як людина в своєму розумі може імітувати якусь тварину?? діч короче

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
як на мене це вже якісь психічні відхилення, як людина в своєму розумі може імітувати якусь тварину?? діч короче
Ти б взагалі історію виникнення квадроберизму почитав спочатку. А потім вже робив висновок на основі того, в що перетворили один з видів фізкультури маркетологи і Тікток.

Дивно, як ще не згадали хоббіхорсерів, толкієністів та інших "реставраторів"...

Місто
Украина
Телефон
Samsung Galaxy J7 Pro
Ти б взагалі історію виникнення квадроберизму почитав спочатку. А потім вже робив висновок на основі того, в що перетворили один з видів фізкультури маркетологи і Тікток.

Дивно, як ще не згадали хоббіхорсерів, толкієністів та інших "реставраторів"...
Ну вибачайте зі сторони дивно виглядає як здоровенний мужик або баба зображує собаку або кота

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
На РЭДе писали про человеко-котов (или кото-человеков) еще тогда, когда эти квадроберы и близко не были так известны :D

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Я читала в Интернете про одного японца, так вот он заказал реалистичный костюм собаки (что-то вроде 15 тысяч долларов) и периодически в нем живет. Именно живет, а не "одел и через полчаса снял".
Спит, ест в нем и все такое прочее.
Это, наверное, и есть король квадроберов.
Ибо по сравнению со столь глубоким погружением, все эти масочки на резиночках и рукавички-копытца выглядят слабенько.

Зверху