Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:

taipanbox

Cloud Native Architect at Okta
Місто
San Marino - Zurich
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Captain, Вчора взнавав про інтернет сім-пару, сказали що 175 + 30 (((
Я є якісь тарифи у інших операторів із аналогом інтернет сім-пари?

Операция "Ы"

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Nokia 6.1 Plus
Выберите другой тариф "Три корочки хлеба" 300грн.

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    32 КБ · Перегляди: 37

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Сокращалка ссылок поломалась или они спецом так анонсируют, как некоторым на Онлайн 3G 2018 втихаря на Лайт сменили?
kv.st/r3 ведёт на https://mykyivstar.page.link/vr6b и исчезает в кроличьей норе.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Люди, є менеджмент в них, пробуйте можливо і знижку і інші плюшки дадуть.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
У меня складывается ощущение что абоненты кс потихоньку разбегаются,и приходится повышать тарифы для оставшихся чтобы прибыль была на том же уровне
Только вот после очередного повышения будет новая волна беглецов
То же самое пишут абоненты Водафон. Так и живем!

Місто
Бровари
idea,
незнал даже - что такое возможно... для одних ТП закрыть (информировали через смс и голосовое меню, именно о закрытии ТП) а для других просто повысить ап... :durdom:
Та ну, ви ж з 16 року. Не пам'ятаєте, як частину абонентів, у тім мене, зігнали з ксо3g під приводом закриття тарифу? Я абонент голдену, мене тоді зігнали з двох тарифів автоматично протягом 2 місяців. Казли.

• Like
Реакції: drmz

сметана

Заблокирован
Місто
днипро
У меня складывается ощущение что абоненты кс потихоньку разбегаются,и приходится повышать тарифы для оставшихся чтобы прибыль была на том же уровне
а лайфовцы что пишут?

Morino

Користувач
Місто
Львів
а лайфовцы что пишут?
Сидять і чекають чуда😂

• Haha
Місто
Бровари
"Київстар Онлайн 2018"
Дякую за уточнення. Хочу звернути увагу, що у даному тарифі, як і у о3g, нема копійкодрочерства, тож без 4жо можна жити "на 3 грн". А от у онлайн 2019 і плюс такої радості нема, незалежно від дуже схожої назви, ціни та наповнення тарифу.

• Like
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Коротко про головне для фіз.осіб (не для всіх, вибачайте)

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Привет. Можно в личные сообщения. Спасибо.
И вопрос по тарифам Все вместе 85 и 125, есть информация о подорожании? Спасибо

Chesterlp

Заблокирован
Місто
Тернополь
було 85.50,стане 157.50...йти на лайф за 80 грн ? і як місяць на шару підключити тариф зараз?

Chesterlp

Заблокирован
Місто
Тернополь
було 85.50,стане 157.50...йти на лайф за 80 грн ? і як місяць на шару підключити тариф зараз?
У меня 7 человек (2 дитенка и 3 пенса). Появился смысл на 80 к лайфу
та да... безлім приємно,але з такими цінами хай ідуть до дупи...20 гб вистачить ,постійно на вайфаї...але все ж місяць ше можна посидіти якшо на шару без абонки,от тільки як підключити то?

Enigma

User
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7 4/64GB + Motorola Droid Xyboard 8.2 16GB MZ609 + Novatel MiFi 6620L
А на якому тарифі передплати можна займатися "копійкодрочерством" (серед доступних для підключення)? Я давно від цього всього відійшов...)

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
А на якому тарифі передплати можна займатися "копійкодрочерством" (серед доступних для підключення)? Я давно від цього всього відійшов...)
сробуйте спочатку на тих, що є в наявності...

• Love

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
2 дитенка и 3 пенса. Появился смысл на 80 к лайфу
Хм, а чего-ж сразу так радикально?)
Для пенсов есть за 60 грн.: https://red-forum.com/threads/Контрактні-тарифи-«Дзвінки-для-батьків»-«Інтернет-для-батьків».32636/

2 дитёнка? - не вопрос... Поставить им по "любимому номеру" (услуга "Мы вместе") и нехай "поголодают" пару мес. (изредка закидывать по 1 грн.), в результате получат на свои номера "Без границ lite" за 50 грн.

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху