Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Реєстрація
14.08.11
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
08.03.2023 — Зміна вартості пакету послуг у тарифі "Жара Лайт" на 160 ₴/місяць

👉 Зміни в умовах надання тарифів та послуг
 
Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:
Реєстрація
26.11.21
Місто
Київ
ПРО ЗМІНУ УМОВ ОКРЕМИХ ТАРИФНИХ ПЛАНІВ

ТОВ «лайфселл», що надає послуги рухомого (мобільного) зв’язку під торговою маркою lifecell повідомляє про те, що задля забезпечення безперервності роботи мобільної мережі у зв’язку з військовою агресією росії та пов’язаних з цим економічних чинників у період з 27.07.2022 до 30.09.2022 р. поступово відбудуться наступні зміни у ряді тарифних планів:
  • будуть переглянуті умови, зокрема ціни та/або зміст пакетів послуг на 4 тижні, на 1 день у наступних тарифних планах: «Просто Лайф», «Смарт Лайф», «Вільний Лайф», «Вільний Лайф. Регіон», «Platinum Лайф», «Просто Лайф 2020», «Смарт Лайф 2020», «Вільний Лайф 2020», «Platinum Лайф 2020», «Просто Лайф. Регіон 2020», «Смарт Лайф. Регіон 2020», «Вільний Лайф. Регіон 2020», «Platinum Лайф. Регіон 2020», «ХендМейд», «Зроби сам», «Жара GO PLUS», «Жара GO», «ХайП», «Жара Лайт», «Жара Лайт 2021», «Інтернет Жара», «Смарт М», «Смарт L», «Лайфхак», «Комфорт», «Лайфхак Контракт», «Platinum Контракт», «Смарт сім’я» з пакетами послуг S, M, L, «Ґаджет» з пакетами послуг «Смарт», «Планшет», «Роутер, Ґаджет 2020» з пакетами послуг «Смарт 2020», «Планшет 2020», «Роутер 2020», «Роутер Плюс 2020», «Лайфхак PLATINUM», «Platinum», «PLATINUM 2019», «PLATINUM PLUS», «Шкільний Лайф», «Дзвінкий БЕЗМЕЖ», «Iнтернет БЕЗМЕЖ», «Iнтернет БЕЗМЕЖ 2020», «Гнучкий Лайф. Регіон», «Гнучкий Лайф», «Шалений день», «Зручний», «Залізна Двадцятка», «Дзвінки за кордон», «Хітмейкер», «Практичний», «BiP Жара», «BiP Жара Плюс», «Пільговий», «БОМБА», «4 Безліміти».
  • після зміни ціни пакетів послуг у вищезазначених тарифних планах, для яких доступна послуга «Тарифна підписка», буде змінена і ціна послуги на 6 та 12 тарифних пакетів відповідно. Для абонентів, які придбали тарифні пакети в межах послуги «Тарифна підписка» до внесення змін в умови тарифних планів, ціна на придбані пакети змінюватися не буде.
  • будуть змінені умови стандартної тарифікації в усіх індивідуальних тарифних планах передплаченого зв’язку.
  • тарифні плани «4 Безліміти 2019», «4 Безліміти Плюс», «Смартфон L 2018», «Лайфхак 2020», «Лайфхак 2019», «Лайфхак Плюс», «Рівний Безліміт», «Абсолютна Свобода L», «Шалений рік» закриваються. Подальше обслуговування абонентів буде продовжено на умовах інших тарифних планів. Починаючи з 10 серпня 2022 року абоненти будуть повідомлені в SMS щодо початку їх обслуговування на умовах нових тарифних планів.
Детальнішу інформацію про зміни у тарифі абоненти додатково отримають у SMS-повідомленні та зможуть ознайомитися на інтернет-сторінках відповідних тарифних планів не пізніше ніж за 7 днів до дати змін.
Абоненти вказаних вище тарифних планів мають можливість безкоштовно змінити тариф на будь-який інший, доступний для підключення, після отримання SMS про зміни. Період безкоштовного переходу на інший тариф буде вказаний у SMS-повідомленні або на інтернет-сторінках відповідних тарифних планів.

 

onakis

©️
Реєстрація
24.03.20
Місто
Дружківка
Интересно 🤔 самые минимальные тарифы на сколько поднимут, 10, 20 грн или больше?
 
Реєстрація
03.07.16
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Таки та дівчина була права з тік ток.
В чому?

Вона говорила про тариф "Інтернет Безмеж". Що він в серпні подорожчає і тому рекомендувала підключити послугу "Тарифна підписка" для економії коштів.

Але це й так всім було давно відомо, що в цьому тарифі ціна гарантована лише до 31 серпня.
 
Реєстрація
14.08.11
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Интересно 🤔 самые минимальные тарифы на сколько поднимут, 10, 20 грн или больше?
Уже для линейки Просто/Смарт/Свободный 2020 выкатили изменения. В среднем +30 грн. Досыпают минут и интернета за это
 
Реєстрація
24.11.19
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Вроде бы ожидаемо и всё-таки воспринимается очень негативно. Особенно Без меж: не дождались до конца августа своих собственных гарантий!
 
Реєстрація
05.04.22
Місто
Ружин, Житомирська обл.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Реєстрація
13.03.09
Місто
Гуляйполе
https://www.lifecell.ua/uk/gu_announcements/335 сказав(ла):
"..вартість переходу становитиме 75 грн.."

ПРО ЗМІНУ ВАРТОСТІ ПЕРЕХОДУ ДО ІНШИХ ТАРИФНИХ ПЛАНІВ
5 липня 2022
ТОВ «лайфселл», що надає послуги рухомого (мобільного) зв’язку під торговою маркою lifecell повідомляє про те, що:


починаючи з 12.07.2022 р. у разі переходу на тарифний план або пакет послуг, плата за 28, 30 та 84-денний пакет послуг якого нижча, ніж поточна, вартість переходу становитиме 75 грн (враховуючи всі податки та збори).
 
Реєстрація
24.11.19
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Ihor-Zp, не думаю, время покажет.
Ньюанс, 26.07.22 последний день на тар.подписку по старой кошерной цене.
Не факт, что этот день последний. С момента поднятия цены. Вот текст из прессрелиза: після зміни ціни пакетів послуг у вищезазначених тарифних планах, для яких доступна послуга «Тарифна підписка», буде змінена і ціна послуги на 6 та 12 тарифних пакетів відповідно. Нужно следить за датой поднятия цены в описании самого тарифа!
Post automatically merged:

Без меж: не дождались до конца августа своих собственных гарантий
И где это ты увидел?
Ціна гарантована до 31.08.2022 Ссылка: https://www.lifecell.ua/uk/mobilnij-zvyazok/taryfy/int-bezmezh-2021/
 
Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху