Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
01.03.2026 — оновлення вартості деяких архівних тарифів передплати з 1 березня
18.12.25 — повышение стоимости тарифов линейки LOVE UA 2024 и База

☝️
Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Причина: 01/03/2026
Останнє редагування модератором:
Місто
kyiv
Знайомій на ВСЕ РАЗОМ Wow + ТБ 2024 за 125 грн/міс, той, що з березня буде по 200 грн , прийшла персональна пропозиція на "ВСЕ РАЗОМ Зручний" за 175.
Пробував гуглити, в неті не знайшлося про нього нічого взагалі, за наповненням навіть кращий ніж був, це всім така персоналка приходить?
Цікаво, суперсили є в цьому тарифі?
ні

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
LOVE UA Рух Контракт

1771682244134.jpeg

400 грн з березня (

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Нічого не розумію. Прийшла смс, шо вартість збільшується на 50 грн. Умови на 477*9. По 477*9 розповідають, що тариф залишається без змін. Якій частині київстару вірити?

Місто
Сумы
Телефон
nokia
Ну и не забываем про услуги, которые есть смысл сегодня перезаказать по старой цене.

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
Все разом Єдність на крысу увеличили платеж на 50грн (300->350) никаких уведомлений не было по данному факту. Добавили 200 минут на все сети, других изменений не вижу. Заодно, чтобы абонент не забывал с кем имеет дело, зачем-то обнулили ранее накопленные гигабайты.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Дякую Don_Andrey,
Якби не форум - навіть не звернув би уваги на підопічний номер.
300+ГБ аналогічно зникли.
Що ж, тепер точно пора прощатись з деганським оператором.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Все разом Єдність на крысу увеличили платеж на 50грн (300->350) никаких уведомлений не было по данному факту. Добавили 200 минут на все сети, других изменений не вижу. Заодно, чтобы абонент не забывал с кем имеет дело, зачем-то обнулили ранее накопленные гигабайты.
Дзвоніть до оператора, вимагайте знижку, дадуть

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Місто
Киев
Ну и не забываем про услуги, которые есть смысл сегодня перезаказать по старой цене.
я пробував замовити позачергову абонплату, в мій київстар не знайшов цього меню, через 477 замовив, рахунок поповнив, так і не провели; перевіряв потім - заявка в обробці, і так і не зробили

Місто
Чернівці
я пробував замовити позачергову абонплату, в мій київстар не знайшов цього меню, через 477 замовив, рахунок поповнив, так і не провели; перевіряв потім - заявка в обробці, і так і не зробили
Замовити послуги:
Screenshot_20260302-220526.Мій Київстар.png

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
У вашому місті є місцеві мобільні оператори?
Мобільний зв'язок в цій схемі - не самий пріоритетний. Але якби раптом був цікавий - про ті самі лайфсети непогані відгуки від знайомих.

Місто
Киев
Замовити послуги:
дякую, так заховали, що й не здогадаєшся, але ж через 477 теж повинно працювати, навмисно в додатку так накрутили. До речі, 28.02 и в додаток не міг зайти під вечір

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху