Як обійти обмеження?

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330
Є такий сайт http://www.marketiva.com/
З нього можна вести торги на ринку Форекс.
Я хочу там відкрити декілька (5-10) аккаунтів на різні імена і різні поштові скриньки. Ну треба мені таке.
Там стоїть обмеження: з одного комп"ютера один аккаунт. Як тільки помітить, що з одного комп"ютера пробували зайти на декілька -- зразу блокує ці аккаунти. Не знаю як воно визначає, але якось визначає. І спавді блокує. В мене є лише два комп"ютери, тому проблема.
Як мені обійти таке обмеження.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ответ: Як обійти обмеження?

Roman,
Для кожного акаунта окремий проксі, перед зміною аккаунта очищати cookies браузера.
Як що у провайдера динамічний IP, замість першого пункту достатньо робити реконект.

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

Ти точно знаєш чи тільки так думаєш?
В мене був інтернет від Лафа. Я пробував навіть перегружати комп"ютер -- не помогло. Після того, як я зайшов в ще один аккаунт більше я ніяк не міг зайти ні в старий ні в новий ні ще інший новий (щойнозареєстрований) Я видаляв їхню програму з диску, перегружав комп"ютер, ще раз інсталював -- знову нічого.
Мені не обов"язково щоб одночасно у всіх аккаунтах, можна по черзі.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Roman,
СТОП. Спочатку ти кажеш про сайт, тепер про програму.
Те, що я зазначив, 100% працює для веб-інтерфейсу, а не для програм, яких я в очі не бачив.

Щодо програми, можу порадити поставити віртуальну машину з кількома копіями ХР, і під кожною копією ставити цю прогу, у купі з динамічним IP або проксі 100% не випасуть.

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

З сайту реєструється аккаунт і качається програма. А далі робота йде з цієї програми.
Ти пропонуєш поставити декілька Windows-ів для цього і якоюсь спеціальною програмою їх переключати, не перегружаючи комп"ютер? Я правильно зрозумів?
Тоді порадь де взяти таку програму, також порадь як можна швидко заінсталювати Windows (чи то буде якийсь спеціальний Windows (обрізаний)).

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Roman,
1)Програми - VMWare, VirtualPC. Я качаю з торрентів, тобі пораджу знайти їх у гуглі.
2)Ці програми створюють віртуальний комп'ютер на твоїй вінді, Далі на віртуальну машину ти ставиш Вінду. Далі робиш необхідну кількість окпій образу жорсткого диску віртуальної машини(щоб не встановлювати кілька разів підряд вінду). Далі обираєш з якого образа жорсткого диску запустити вінду, ставиш туди один аккаунт, потум запускаєш інший образ інсталиш там другий аккаунт і так далі.

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

Ще такепитання: кожен віртуальний Windows буде займати на диску стільки само, як нормальний Windows? Чи можна якось зекономити місце?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Roman,
Так само як звичайний. Зекономити можна, хіба що, видаливши елементи, що не використовуються після встановлення вінди.

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

Як думаєш піде на такому:
Целерон 333 МГц /128 Мб SDRAM/ 4Гб-вінчестер

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro

Пипец, я думал, что такого в природе не существует. Хреновая конфигурация. Попробовать можно, но, ИМХО, не стОит.

Місто
село на Западенщині :Р
Телефон
me45і multy - KС"Найкращий"+ Jeans"Святковий"+ Bee"Західний"+ще парочка :D

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

Ти знає схоже. Якщо ще кого цікавить то можна домовитись про обмін. Міняю на Nokia e90 з 4гівою картою. Можливі інші варіанти. Кого цікавить звертайтесь.

Місто
Киевская область
Телефон
Nokia 6630 , Nokia Lumia 800

Roman,
если серьезно то на такой конфигурации ты ничего не сможеш эмулировать,
а вот за деньги которые стоит е90 можно купить неплохой ноутбук

Roman

Заблокирован
Місто
Львівська обл.
Телефон
lg u8330

Я так розумію тут багато хто мені заздрить. Ну, що ж, заздріть ще більше: також в мене є СД-РОМ Мітсумі 24х, а монітор в мене SCHNEIDER 17" з кінескопом. Мій комп ще ваші пережеве!!!

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI

Roman сказав(ла):
а монітор в мене SCHNEIDER 17" з кінескопом
та...у меня до недавнего др был 15дюймовый, вот то сила!

Місто
село на Западенщині :Р
Телефон
me45і multy - KС"Найкращий"+ Jeans"Святковий"+ Bee"Західний"+ще парочка :D

Я так розумію тут багато хто мені заздрить. Ну, що ж, заздріть ще більше: також в мене є СД-РОМ Мітсумі 24х, а монітор в мене SCHNEIDER 17" з кінескопом. Мій комп ще ваші пережеве!!!

:D
Roman, нормальний в тебе комп, але всі ці віртуальні машини потребують багато ресурсів.
Ти краще скажи для чого тобі ті акаунти на форексі?
Якщо ти думаєш, що відкрив Америку і зробив геніальний винахід - розслабся, скорше за все тобі треба просто прочитати FAQ...

Зверху