Я не вмію читати те, що підписую

Місто
Дніпро
Не читав тут все, вибачайте – одразу шок: "Привіт! У вас досі не сплачена заборгованість. Нам прикро, але якщо ви не сплатите її, будемо вимушені залучити до стягнення колектора. Хочемо вберегти вас від цього. Тому рекомендуємо перевірити свій баланс *110*10# та поповнити рахунок зараз: vodafone.ua/pay".
Тобто вони їдять over 200 грн щомісяця, я не користуюсь послугами їх взагалі, але при цьому лояльність/толерантність = 0? Саме нуль вони мені послуг дали.
Шугати мене колекторами)))?! Я щось не розумію. Як реагувати ефективно можна, комради? Я їх не залишу в спокої після цього ніколи. Куди саме переходити з номером, щоб тариф був мінімальним ?
Номером не користуюсь, але він іноді потрібен.
Дякую.

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Тобто вони їдять over 200 грн щомісяця, я не користуюсь послугами їх взагалі, але при цьому лояльність/толерантність = 0? Саме нуль вони мені послуг дали.
Перед подписанием контракта вы вообще читали что там написано ?
Особенно текст про то, что абонплата списывается ежемесячно 1го числа.

Я їх не залишу в спокої після цього ніколи. Куди саме переходити з номером, щоб тариф був мінімальним ?

На предоплату как уже выше сказали, но номер выведут только при наличии положительного баланса по счёту.

Останнє редагування:
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Не читав тут все, вибачайте – одразу шок: "Привіт! У вас досі не сплачена заборгованість. Нам прикро, але якщо ви не сплатите її, будемо вимушені залучити до стягнення колектора. Хочемо вберегти вас від цього. Тому рекомендуємо перевірити свій баланс *110*10# та поповнити рахунок зараз: vodafone.ua/pay".
Шугати мене колекторами)))?! Я щось не розумію. Як реагувати ефективно можна, комради? Я їх не залишу в спокої після цього ніколи. Куди саме переходити з номером, щоб тариф був мінімальним ?
Дякую.
Сплатіть борг, перейдіть на передплату і не випендрюйтесь. В даному випадку Водафон правий.

Контрактна форма обслуговування – це спосіб користування послугами мобільного оператора на основі підписаного договору. Вона має декілька вагомих переваг: безпека ваших даних, бо всі дії з SIM можливі лише за паспортом, безлімітні тарифи, можливість користуватися зв'язком навіть при нульовому балансі.

romrom

телеграмм- romrom777
Місто
Харьков
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Є послуга збереження номера за 10 грн на місяць. Номер блокується, але залишається за власником
А навіщо? Я не чув про таку послугу але достатньо просто поповнити раз на рік на 10 грн і все. Номер активний і спокійно працює. Може ще й приємні бонуси будуть у вигляді знижки/РБА/зміна тарифу.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зверху