пополнить счет брокера ?

GLOOMER

Заблокований
Місто
Полтава
попросили узнать есть ли какие-то варианты пополнить счет у брокера IB (interactive brokers), кроме как с украинского банка ? там типа через платежную систему какую, куда можно закинуть денег через киви\яндекс\вебмани и т.д.

P.S. я пока далек от этой темы, ребята не очень активно делятся на форуме информацией 😐

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Хтось займається інвестування через цього брокера. Є питання щодо поповнення рахунку, а саме

USD з monobank переведені мені, братом, на рахунок wise. З wise переводжу йому на Interactive Brokers, де грощі блокуються для перевірки з поміткою- поповнення від стороннього донора, що не є бажаним, мол треба мати власний рахунок wise і превʼязати його до обліковки IB

Чи є варіанти доводити родствєні звʼязки, і чи проканає це взагалі?

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Хтось займається інвестування через цього брокера. Є питання щодо поповнення рахунку, а саме

USD з monobank переведені мені, братом, на рахунок wise. З wise переводжу йому на Interactive Brokers, де грощі блокуються для перевірки з поміткою- поповнення від стороннього донора, що не є бажаним, мол треба мати власний рахунок wise і превʼязати його до обліковки IB

Чи є варіанти доводити родствєні звʼязки, і чи проканає це взагалі?
за правилами поповнення має бути з рахунку особи чий рахунок у брокера (навіть у наших брокерів така ж вимога). Я думаю ваш варіант мав би право на життя якби у вас був joined account. А так як був вибраний individual то й вимоги відповідні.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Є варіант зміни статусу аккаунт з персонального на спільний вже після реєстрації? Чим чревата зміна на загальний для власника?))

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Десь пишуть що цей транш зайде після перевірки, і типу й надалі так можна переводити …

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Є варіант зміни статусу аккаунт з персонального на спільний вже після реєстрації? Чим чревата зміна на загальний для власника?))
Незнаю, треба гуглити. Ось що пишуть на сторінці поповнення самі ІБ, можуть зарахувати, можуть повернути після перевірки
If the account is not in your name, you will experience significant delays in processing or the deposit may be rejected.

Зверху