Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Суми
Їде телефон з Алі, вартість трішке більше $100. Вже два дні висить на митниці з формулюванням "чекає огляду інспектором". Варто переживати, чи то в них там завал?

Місто
Germany
а как понимать такой манёвр от али, в деталях покупки пишется: We're sorry that your order can't be shipped. You can receive a грн.40.00 compensation, а в трэкинге:
Tracking number: UA*******JP00080G ( Meest Express )
Shipping update
Package collected by carrier.

брать купон и тихо сидеть в режиме наблюдения ?

Місто
Киев
через два дні після такого "sorry" нормально відправилось.

ну вроде же оно уже отправилось, с какого они сорри предлагают...

сорри взяли ?
Вероятно, был гарантированный счётчик времени для отправления.
Я тоже получил сегодня, но за товар, который 7 дн продаван не захотел отправлять и заказ закенселился. Щас буду его (продавана) опять наказывать😆

Місто
Germany
Вероятно, был гарантированный счётчик времени для отправления.

был какой-то, но однозначно больше трёх дней...

только что прилетел пуш, что они отправили, короче хрен их пойми, но 40 гривен на ровном месте и в Африке 40 гривен...

Місто
Одеса
Добрий вечір. Замовив посилку на аліекспрес(процесор), коштує 63 долари.
23.04 прибув на митницю, після чого прийшло повідомлення у застосунку Укрпошти при відслідковуванні посилки, "Знаходиться в митниці: Потребує підтвердження вартості вкладення..." , далі там електрона пошта куди скинути додаткові відомості. Я їх(скріншот з магазину та чек-квітанцію з монобанку) скинув на наступний день зранку, після того відповіді ще не було, як висіло знаходиться в митниці, так й вісить.

Чи була у когось ще така проблема та чи довго вона вирішується?
І як довго вирішувалась проблема?

Місто
Полтава
Добрий вечір. Замовив посилку на аліекспрес(процесор), коштує 63 долари.
23.04 прибув на митницю, після чого прийшло повідомлення у застосунку Укрпошти при відслідковуванні посилки, "Знаходиться в митниці: Потребує підтвердження вартості вкладення..." , далі там електрона пошта куди скинути додаткові відомості. Я їх(скріншот з магазину та чек-квітанцію з монобанку) скинув на наступний день зранку, після того відповіді ще не було, як висіло знаходиться в митниці, так й вісить.

Чи була у когось ще така проблема та чи довго вона вирішується?
І як довго вирішувалась проблема?
В залежності від завантаження.
В назві листа потрібно вказувати трек номер.
Відслідковувати краще на офіційному сайті митниці https://cabinet.customs.gov.ua/post

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Вийшло так, що 31 травня мені відправили з Аліекспрес дві посилки одночасно. Я замовляв як одну збірну посилку, але їх чомусь поділили на дві. RO...EE доставляє Укрпошта. AENM... - Нова Пошта. Сьогодні з відстеження видно, що RO...EE завтра буде у відділенні Укрпошти, а посилку AENM... Нова Пошта привезе пізніше. Не очікував, що Укрпошта доставить посилку швидше.
І для мене залишиться таємницею, чому Аліекспрес розділив одну посилку на дві.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
замовляв як одну збірну посилку ... чому
Варіантів купа: сhoiсe та ні, склади в різних країнах, різні служби доставки. Раз був замовляв набір 10 товарів "паравозіком" та окремо ще 4 замовлення, то приїхало 3 пакунки: "паравозік" розділився на 2 посилки і ще в одну зайшли пару окремих замовлень. Одну (найменшу) привезла УП, дві інші - Міст.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Варіантів купа: сhoiсe та ні, склади в різних країнах
Усі товари – з доставкою сhoiсе. Склад та відправлення - з одного китайського міста.
Можливо, за вагою чи розміром ділили одну посилку на дві.
Металевий виріб надіслали окремо. Інші товари – м'які.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Посилки з Алі зараз безкоштовно до 30 днів у відділенні лежать?
У моєму відділені тиждень
У мене раніше тиждень було, а зараз в смсках що приходять нема повідомлень про платне зберігання з такого-то числа.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Питаю у відділенні Укрпошти в іншому місті, скільки посилка з Китаю лежить без доплат, каже 5 днів, далі платно. Дзвоню на гарячу лінію, дивляться по трекномеру, кажуть до 30 днів без оплати. Раніше, коли приходило у моє відділенні, писало, що до 7 днів. Сьогодні прийшла смс, але без дати, до якої лежить.

Місто
Хмельницький
Там ще кажуть, що деякі 5, деякі 7, деякі місяць. Від чого точно це залежить? Від комп'ютера, що це показує! Індивідуально.
І якщо комп'ютер в Києві покаже 30, а на відділенні 5, то...

• Like
Реакції: Evan
Зверху