ChatGPT та інші моделі штучних інтелектів (ШІ)

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
ChatGPT — це чат-бот із штучним інтелектом, розроблений компанією OpenAI та здатний працювати в діалоговому режимі, який підтримує запити природними мовами. В якийсь мірі є конкурентом пошуку Google. © Вікіпедія
Безкоштовна версія чат-боту розроблена на моделі GPT-3.5 і має набір даних до 2021 року включно. Платна версія — на моделі GPT-4 та навчена також на даних в Інтернеті.

chat.openai.com
Для користування чат-ботом треба створити обліковий запис: необхідна надати адресу електронної пошти й мобільний телефон. Служба не доступна для деяких країн.
Розробник чат-бота зі штучним інтелектом OpenAI заборонив деяким окремим країнам користуватися своїми сервісами відповідно накладених санкцій.

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Maxxx, никто не мешает на телефоне поставить два аккаунта, один в семейной группе с YouTube, второй - в другой семейной группе с Gemini.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Який сенс в різних додатках (як мінімум, в play store): Copilot vs M365 Copilot?

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Google анонсувала модель штучного інтелекту Gemini 3.1 Pro – оновлену версію лінійки Gemini 3. Вона використовується в оновленні Gemini 3 Deep Think і поступово з’являється в різних сервісах компанії – як для звичайних користувачів, так і для бізнесу.

У Google заявляють, що Gemini 3.1 Pro призначена для задач, які потребують складного аналізу та багатокрокового міркування, зокрема, обробки великих масивів даних, підготовки структурованих пояснень або написання коду. Серед прикладів застосування – створення анімованих SVG-файлів безпосередньо з текстового опису. Наразі модель є на етапі попереднього тестування, а повноцінний реліз очікується пізніше.

За даними Google, Gemini 3.1 Pro демонструє покращені результати в задачах, пов’язаних із логічним мисленням і розв’язанням нових типів проблем. У тесті ARC-AGI-2, який оцінює здатність моделі працювати з незнайомими логічними патернами, вона отримала 77,1%. Це більш ніж удвічі вище за показник попередньої версії Gemini 3 Pro.

У мене в профілі вже доступна, тестую

Місто
Тернопіль
Який сенс в різних додатках (як мінімум, в play store): Copilot vs M365 Copilot?
Copilot - це звичайний додаток для спілкування з АІ, де можна задати питання та отримати відповідь.

M365 Copilot - маркетингове непорозуміння. Колись це був чудовий додаток під назвою MS 365, який дозволяв працювати на телефоні практично з усім типами документів. Але Майкрософт, на фоні ШІ безумства, вліпила туди незрозумілі функції штучного інтелекту які нав'язливо пропонують залізти в твої документи та відредагувати або прочитати їх :oops: і гордо додала приставку Copilot до цього "викидня". І звичайно, додаток зробився більш гальмівним, рандомно "вилітає", та під час перегляду кожного документу гордо показує набір кнопок щоб викликати ШІ помічників, які займають половину екрану, в той час коли тобі просто треба переглянути рахунок з банку :sick:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Так, слегка попахивает пестешём. Описанное совсем не похоже на поведение тупого чатика. Надуманая проблема, или чистой воды бздёжь. Ну или статью писал ИИ.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Студент в США подав в суд, це як Мазурашу запропонував законопроект в верховній раді, сторінки 50-51 газети Гордон

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Чого б я особисто хотів від ШІ? Зрозумів це нинішньою довбаною зимою, з морозами, взагалі неприбраним від снігу і льоду Києвом, дорогами, де асфальт зійшов із першим снігом (хоча до цього ці дороги "робили" все літо або навіть по пів року, із перекриттям і корками...). Аналогічно з довбнями-водятлами, які роблять ДТП постійно.. А також з наслідками підарських обстрілів. Це - інтеграція з Waze (або аналогічною програмою навігації), яка б могла гнучко планувати маршрути не тільки орієнтуючись по заторах, але і на основі погодних умов, позначених ям на дорогах, якості доріг, не вести маршрутами під горку, коли на авто там хрін піднімешся, бо не почищено взагалі після снігу, аналізувати позначені тг-канали де перекриття зранку після обстрілів, читати де сталось дтп і не їхати туди. Мобільні БП ТЦК теж бажано було б оминати:)

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Maxxx, осторожнее с ИИ. А то "извини, я ошибся, ты в жопе пробке, развернуться нельзя, а мобильный пост ТЦК как раз на твоем пути".

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
осторожнее с ИИ. А то "извини, я ошибся, ты в жопе пробке, развернуться нельзя, а мобильный пост ТЦК как раз на твоем пути".
...та й взагалі, якби ж то було найбільшою проблемою

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Maxxx, осторожнее с ИИ. А то "извини, я ошибся, ты в жопе пробке, развернуться нельзя, а мобильный пост ТЦК как раз на твоем пути".
-В такси я подрабатываю для души, а так вообще я в ТЦК работаю...
-Вы пропустили поворот.
-Да. Я знаю...

Зверху