E-sim або e-sim+nano sim

Місто
Чернігів
Доброго дня. Вибираю телефон( айфон). Є версії з тільки е-сім (вони дешевше), і є версії е-сім+наносім(вони дорожчи). Поділіться своїм досвітом користування телефоном з е-сім і т.і.? В інтернеті різні погляди на це- якщо тільки е-сім, то можут бути проблеми коли розбив телефон, втратив його.... Хоча в США останні телефони тільки з е-сім....
Дякую за ваши думки і поради

Місто
тернопіль
Ото так буде як мені коли телефон б/у і якщо він репне то спробуй доказати що то твій номер якщо немає коробки від телефона, для себе я рахую це мінусом ще тим паче номер був лиш на вхідних і я не думаю що ти будеш користуватись обома номерами котрийсь буде на вхід я так думаю.

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 17 Pro Max
Kayano, Користуюсь 17 Pro Max esim вже майже місяць, обирав свідомо, оскільки у даній версії батарея більшої ємності. Жодних проблем з встановленням esim усіх трьох операторів не було.

Місто
тернопіль
Kayano, Користуюсь 17 Pro Max esim вже майже місяць, обирав свідомо, оскільки у даній версії батарея більшої ємності. Жодних проблем з встановленням esim усіх трьох операторів не було.
Мова йде не про встановлення, а про втрату або розтовк телефон.

Місто
Чернігів
так, встановити проблем немає.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Причина: Підправлений тег цитати
Останнє редагування модератором:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
втрачати та розбивати телефон не планую...
Ти бачив когось, хто це планує? Це якраз зовсім незаплановано виходить. Твій телефон теж не безсмертний.

Якщо загубив/ вкрали, то відновлення єсім нічим від відновлення звичайної сім не відрізняється, а ось коли телефон у тебе, але розбитий/ зіпсований/ вмер - то переставити сім в інший і бути на зв'яку набагато швидше вийде, особливо якщо десь далеко від сервіс-центрів.

Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Якщо мова про апарати, де аккум більше, то брав би eSim only і не парився б. В інших випадках все ж краще доплатити за ту сімку, особливо якщо не мали справи взагалі з eSim. Бо може якийсь нюанс виявиться критичним.

Вцілому я поки відчув тільки переваги з від використання eSim. А фізичну сімку жодного разу не виймав.

Місто
Чернігів
Ото так буде як мені коли телефон б/у і якщо він репне то спробуй доказати що то твій номер якщо немає коробки від телефона, для себе я рахую це мінусом ще тим паче номер був лиш на вхідних і я не думаю що ти будеш користуватись обома номерами котрийсь буде на вхід я так думаю.
як працює та схема? Телефон з есім здох, треба йти в офіс оператора?

Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Якщо є інший апарат з підтримкою eSim, то не треба буде. До оператора - лиш якщо відновити сімку/перенести на фізичну або нема діючих QR для активації на новому апараті.

Місто
тернопіль
Отаке мені озвучили в вайбер, але в 2 скріні додали ще бо я сказав що маю данні, але то мене мало тішить все буде залежати на кого попадеш в СЦ.
Post automatically merged:

Якщо є інший апарат з підтримкою eSim, то не треба буде. До оператора - лиш якщо відновити сімку/перенести на фізичну або нема діючих QR для активації на новому апараті.
Не розказуй з КС так не пройде давай старий з єсімкою тоді згенерують новий інакше ніяк, і отако дадуть кюар код другий. Це там було що їх додаток не працював, він не працює і до цеї пори, не зробиш ти через додаток новий кюар код хоч трісни я так зрозумів вони самі закрили то щоб бігати до них.

Вкладення

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    67.7 КБ · Перегляди: 17
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    21.6 КБ · Перегляди: 17
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    84.1 КБ · Перегляди: 14
Останнє редагування:
  • Sad
Реакції: Howl
Місто
Франкфурт
Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
....

Вцілому я поки відчув тільки переваги з від використання eSim..
які саме?
Швидке перемикання на потрібну сімку: не треба кожен раз знімати чохол, шукати чим відкрити лоток, робити зайві дії. Кілька кліків і все.
Власне це так само просто як переключатися між аккаунтами в Телеграмі, наприклад.

Місто
тернопіль
....

Вцілому я поки відчув тільки переваги з від використання eSim..
які саме?
Швидке перемикання на потрібну сімку: не треба кожен раз знімати чохол, шукати чим відкрити лоток, робити зайві дії. Кілька кліків і все.
Власне це так само просто як переключатися між аккаунтами в Телеграмі, наприклад.
От коли репне твій телефон, от тоді я подивлюсь як ти будеш говорити про переваги єсімки, я також думав що то гуд поки не вилізло воно мені боком.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Телефон POCO F8 Pro підтримує eSIM. Програмним забезпеченням реалізовано, що замість фізичної SIM2 можна використовувати eSIM. Таким чином можна мати дві фізичні SIM + запасні eSIM і перемикатися між ними.

Далі слід урахувати який процес відновлення eSIM. Деякі оператори це дозволяють через фізичний пластик (додаткові витрати). Потім скільки спроб дається на встановлення eSIM в інший пристрій (тут lifecell у плюсі).

Думаю, щоб lifecell перевести на eSIM в якості екстреного варіанту. Але є фізичні SIM операторів Київстар і Vodafone. Тому особливо сенсу не бачу.

Зверху