Fly B700 Duo

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Прошу Вашої поради! Подумую брати девайс. Хто тримав його в руках? Підкажіть, будьь ласка, чи вартий він для другого телефона, в якому має бути 2 сімки? Дістало трохи тасувати, а адаптери не підходять. Дякую за розуміння:)

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Если подразумевается использование чисто под голос - наверное самое оно.
Я конечно же его только держал в руках. :) Не юзал его, даже и минуты по нему не говорил.

Місто
Днепр
Телефон
mi max2 life:) корпоративный кс на прием тариф не знаю ):
Прошу Вашої поради! Подумую брати девайс. Хто тримав його в руках? Підкажіть, будьь ласка, чи вартий він для другого телефона, в якому має бути 2 сімки? Дістало трохи тасувати, а адаптери не підходять. Дякую за розуміння
Fly B700 Duo это не телефон а сплошной геморой, Fly без глюков не бывает.Возьми самсунг д780 .
а адаптери не підходять
самсунг д780 стоит в первом слоте адаптер с мультисим работает отлично!

Останнє редагування:

Advoc@te

Заблокований
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
Verden, ни в коем случае не бери!!!
Девайс реально глючный!
Посмотри в интернете отзывы на него.
Если нужна недорогая 2-Sim-ка, бери Samsung D780 Duos. Я с ним хожу около 10 месяцев и проблем не знаю (работает как часы).

Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c
Если нужна недорогая 2-Sim-ка, бери Samsung D780 Duos. Я с ним хожу около 10 месяцев и проблем не знаю (работает как часы).
Хожу 5 месяцев, но глюков тоже не замечал, единственное тиховат, но это попровимо. За флай можешь отзывы почитать сдесь: http://mabila.ua/comments/official/?aid=3212

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Advoc@te, дякую:) Дякую всім , хто відповів:) Прочитав учора увечері на Мабілі відгуки, не дочитавши половини, зрозумів, що в якості 2 телефона він оне покатить - собі буде дорожче. А скілкьи зараз приблизно коштує 780дуос самсунга? а то нижче 1500 грн ціни не бачив.

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Був би непоганий варіант, але це доведетсья пересилкою займатись. Я просто хотів би його для початку в руках потримати.ю щоб остаточно визначитись...

Advoc@te

Заблокований
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
Був би непоганий варіант, але це доведетсья пересилкою займатись. Я просто хотів би його для початку в руках потримати.ю щоб остаточно визначитись...

Так зайди в магазин и попроси посмотреть-повертеть.

Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c
Андрюх@dp.ua, брат очень не советую брать. Часто жалуются на невиденье одной из карт и много мелких недоработок

Зверху