Київстар разом зі своїм стратегічним партнером Helsi
![itc.ua](https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/20220816_kyivstar_helsi.jpg)
«Киевстар» купил медицинский сервис Helsi — до войны он оценивался в $30-40 млн, а сейчас в $10 млн
Несколько дней назад промелькнул пресс-релиз о партнерстве «Киевстар» и Helsi — как
![itc.ua](https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-48x48.png)
Київстар разом зі своїм стратегічним партнером Helsi
погані новини. раніше київстар торгував лише своїми даними, які стали відомі київстару як оператору телекомунікайного ринку. тепер буде торгувати найціннішими даними - щодо здоров'я людини.Київстар разом зі своїм стратегічним партнером Helsi![]()
«Киевстар» купил медицинский сервис Helsi — до войны он оценивался в $30-40 млн, а сейчас в $10 млн
Несколько дней назад промелькнул пресс-релиз о партнерстве «Киевстар» и Helsi — какitc.ua
Нажаль немає контролюючого органу, компетентного в сфері безпеки даних.погані новини. раніше київстар торгував лише своїми даними, які стали відомі київстару як оператору телекомунікайного ринку. тепер буде торгувати найціннішими даними - щодо здоров'я людини.
ДаНажаль немає контролюючого органу, компетентного в сфері безпеки даних.погані новини. раніше київстар торгував лише своїми даними, які стали відомі київстару як оператору телекомунікайного ринку. тепер буде торгувати найціннішими даними - щодо здоров'я людини.
Це ж той Київстар, що Альфа-груп, да?
проте ніяк не запровадять результати аналізів в хелсі![]()
Киян просять забрати паперові картки з медичних закладів: лікарка розповіла деталі
Паперові картки за якими не звертаються понад 5 років можуть переміщати в архів.vechirniy.kyiv.ua
В Україні вже декілька років діє електронна медична картка. Усі звернення пацієнта лікар фіксує в системі охорони здоров’я. Це надійно і зручно, як для лікарів, так і пацієнтів.
Водночас у більшості українців є паперові аналоги, в яких дублюють «цифрову» інформацію. І в багатьох киян ці картки зберігаються у амбулаторіях. У деяких медичних закладах відмовляються від такої практики і пропонують пацієнтам їх забрати. А ті картки, за якими не зверталися понад п’ять років — переміщатимуть у архів.
Почулипроте ніяк не запровадять результати аналізів в хелсі![]()
Киян просять забрати паперові картки з медичних закладів: лікарка розповіла деталі
Паперові картки за якими не звертаються понад 5 років можуть переміщати в архів.vechirniy.kyiv.ua
В Україні вже декілька років діє електронна медична картка. Усі звернення пацієнта лікар фіксує в системі охорони здоров’я. Це надійно і зручно, як для лікарів, так і пацієнтів.
Водночас у більшості українців є паперові аналоги, в яких дублюють «цифрову» інформацію. І в багатьох киян ці картки зберігаються у амбулаторіях. У деяких медичних закладах відмовляються від такої практики і пропонують пацієнтам їх забрати. А ті картки, за якими не зверталися понад п’ять років — переміщатимуть у архів.
![]()
Себастьян Перейро, на iOS додатку вже мають бути доступні, андроїд отримає апдейт через пару днів
![]()
Helsi
Оновлення, якого чекали всі: результати лабораторних аналізів вже в застосунку Helsi 🔬 📱 Так, тепер результати аналізів, додані лабораторією чи лікарем в ЕСОЗ, автоматично і миттєво будуть...www.facebook.com
Ну наскільки я розумію. Насправді Helsi i Eleks то не зовсім прокладки. То 2 окреми системи зі своїми базами, які мають певну синхронізацію з центральною базою eHealth.vlad_g, технічно усі дані мають бути у eHealth, то є державна центральна база даних, тоді як Helsi чи Doctor Eleks - то медичні інформаційні система, фактично "прокладка" між лікарем чи пацієнтом і центральною БД.
самостійно не можна змінити/вибрати в якій системі будуть твої дані?webivan, потому в helsi никаких моих данных нет вообще, всё в элексе...
Я написав в сторінку фб хелсі і мій профіль з'єднали з ЕСОЗ карткою, але вакцинації не були доступні, написав ще раз, і з'явились вакцинації що робив раніше (в тому числі ковід), сказали що аналізи теж будуть доступні. Але я не робив безкоштовні (по НСЗУ) аналізи, тому їх не бачу.А як приєднати медкарту до хелсі, якщо медзаклад працює виключно у др.елекс?
Щось мабуть допилюють, бо зранку вже не має ніяких даних по аналізам